mordred Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Η BYD απότι φαίνεται ηγείται στη τεχνολογία μπαταριών. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι έτσι ώστε αυτή η τεχνολογία να αναπτυχθεί πιο γρήγορα και να γινει πιο άμεσα διαθέσιμη
Kmd Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 ώρες πριν, xenofonlive είπε Εγώ έχω εδώ και 1 χρόνο μπαταρίες στερεάς κατάστασης για τα project μου! Είναι πολύ καλές με ενεργειακή πυκνότητα 340WH ανά κιλό! 30% καλύτερη διάρκεια ζωής, continues dicharge rate 3C+ ,και δουλεύουν απροβλημάτιστα -20C + 50C. Αλλά... Πανάκριβες 900ευρώ με μεταφορικά και φόρους για 44.4volt 80AH! 3.5KWH 900 για 3.5kwh είναι τσάμπα. Απο που?
xenofonlive Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kmd είπε 900 για 3.5kwh είναι τσάμπα. Απο που? alibaba αλλά είναι πάρα πολλά όχι τζάμπα που λές! με 2000ευρώ + 1000 φόρους μεταφορικά κάνεις μπαταρία 30ΚWH! Είναι τζάμπα η μπαταρίες εδώ και 3 χρόνια. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από xenofonlive
TasMan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 15 ώρες πριν, Retromaniac είπε Όλα αυτά σε 10 χρόνια; Το άρθρο λέει ότι για "τουλάχιστον" 15-20 χρόνια θα χρησιμοποιούμε τις υπάτχουσες μπαταρίες. Οπότε ρεαλιστικά βάλε καμμιά 30ριά χρόνια. Οι μπαταρίες λιθίου άρχισαν δειλά-δειλά να χρησιμοποιούνται γύρω στο '90 δηλ 35 χρόνια για την τελειοποίησή τους (αν αυτό θεωρούμε σήμερα). Άρα μιλάμε για 65-70 χρόνια. Βάλε έναν αιώνα χοντρικά να έχουμε και την καβάτζα μας! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα