cpc464 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 hours ago, bill999r said: Πάντα εκεί πάντα μας ξελασπωνει... Επιμένουμε παραδοσιακά. Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε... Παλιό πλέον, πάς στο github και τρέχεις το MAS,δεν σου το σβήνει το antivirus και δεν χρειάζεται να το τρέχεις κάθε τόσο, άσε που σου δίνει ποιό πολλά features. 1
Architekt Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 hours ago, TasMan said: Γιατί αν θες λογισμικό office για επαγγελματική χρήση σε γραφείο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει έλεγχος, αυτά τα κλειδιά δεν επιτρέπονται. Ποιος το λέει αυτό? Εφόσον υπάρχει κανονικό παραστατικό αγοράς?
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Office με διαφημίσεις και περιορισμένες δυνατότητες...
kostakis_gr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μα γιατι να το κανει αυτο αφου εχουμε τις online εκδοσεις που είναι δωρεαν και με περιορισμένες δυνατότητες ... Ωρες ωρες είναι να απορεί κανείς
BritGreek Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Architekt είπε Ποιος το λέει αυτό? Εφόσον υπάρχει κανονικό παραστατικό αγοράς? Ισχύει κανονικά αυτό που γράφτηκε. Ούτε από ελληνικό κατάστημα που έχει τo professional 40 ευρώ με τιμολόγιο καλύπτεσαι. Θέλει retail έκδοση και μάλιστα την professional, εκτός αν η εταιρεία σου έχει volume licensing από το οποίο προκύπτει άλλη συμφωνία (η οποία προφανώς θα πρέπει να αποδεικνύεται με παραστατικά) ή χρησιμοποιείς το 365 για επιχειρήσεις. Αν μπει έλεγχος το πρόστιμο πέφτει κανονικά. Μόνο μέσω επίσημων μεταπωλητών με την σωστή έκδοση είσαι ΟΚ σε επαγγελματικό χώρο. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από BritGreek 1
Kostas-2222 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Καθόλου έμπιστο δεν είναι. Πριν λίγο καιρό μου έτυχε περίπτωση που το AV σε κάποια φάση είχε ξηλώσει τον τοπικό "KMS server" και έληξε μετά από λίγες μέρες. Υπάρχουν πλέον πιο έμπιστες μέθοδοι (ανέβασε και το Insomnia την προηγούμενη εβδομάδα άρθρο σχετικό με αυτές) που δεν εγκαθιστούν και "πράγματα" στο PC. Υπαρχει καποιο σχετικο link για ενημερωτικους σκοπους και μονο?
korakios Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 23 λεπτά πριν, Kostas-2222 είπε Υπαρχει καποιο σχετικο link για ενημερωτικους σκοπους και μονο? https://www.insomnia.gr/forums/topic/839613-η-νέα-ενημέρωση-του-mas-επιτρέπει-την-ενεργοποίηση-όλων-των-εκδόσεων-windows-και-office/?do=getNewComment αλλά αν δε δουλεύεις επαγγελματικά , ή έστω δεν κάνεις βαριά χρήση excel δεν έχει νόημα https://el.libreoffice.org/ και ξεμπερδεύεις .
me00016 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ρε πάτε καλά, θα έχω το ebanking σε pc με σπαστήρια; (καλά, όχι ότι έχω και τίποτα στην τράπεζα) 15 ώρες πριν, uniquegr είπε Άμα είναι να λειτουργεί σαν το libreoffice με τον περιορισμό μάλιστα να αποθηκεύονται τα αρχεία στο onedrive, τότε γιατί να προτιμήσει κάποιος τη συγκεκριμένη μπούρδα και όχι το libreoffice; Οέο; Γιατί συγκρίνεις το libreoffice με την πετσοκομμένη σαχλαμάρα που μας παρουσιάζει η MS; Πρόκειται για πλήρη πλατφόρμα γραφείου, ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, χωρίς κρυμμένα trojan και άλλα ζούδια στον κώδικα. Φυσικά σε όποιον αρέσει.
sdikr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Παλιότερα είχε το office starter, νομιζω 2010 έκδοση, δεν πήγε πολύ καλά
TasMan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 ώρες πριν, BritGreek είπε Ισχύει κανονικά αυτό που γράφτηκε. Ούτε από ελληνικό κατάστημα που έχει τo professional 40 ευρώ με τιμολόγιο καλύπτεσαι. Θέλει retail έκδοση και μάλιστα την professional, εκτός αν η εταιρεία σου έχει volume licensing από το οποίο προκύπτει άλλη συμφωνία (η οποία προφανώς θα πρέπει να αποδεικνύεται με παραστατικά) ή χρησιμοποιείς το 365 για επιχειρήσεις. Αν μπει έλεγχος το πρόστιμο πέφτει κανονικά. Μόνο μέσω επίσημων μεταπωλητών με την σωστή έκδοση είσαι ΟΚ σε επαγγελματικό χώρο. Ακριβώς αυτό! Ακόμα και τα Windows 10 που τα πήρα DSP έκδοση, χρειάστηκε το κατάστημα να μου κόψει τιμολόγιο, να μου στείλει το αυτοκόλλητο με το barcode (ταινία γνησιότητας) και βεβαίωση μη παρακράτησης κυριότητας από την πλευρά τους για να είμαι εντάξει! Μην το ψάχνεις, με την εφορία είναι ου μπλέξεις!
Volga Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, me00016 είπε Ρε πάτε καλά, θα έχω το ebanking σε pc με σπαστήρια; (καλά, όχι ότι έχω και τίποτα στην τράπεζα) Γιατί συγκρίνεις το libreoffice με την πετσοκομμένη σαχλαμάρα που μας παρουσιάζει η MS; Πρόκειται για πλήρη πλατφόρμα γραφείου, ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, χωρίς κρυμμένα trojan και άλλα ζούδια στον κώδικα. Φυσικά σε όποιον αρέσει. Απλώς πρέπει κάποιος να επιμεληθεί το UI του Libre office γιατί πραγματικά είναι όπως ηταν το Office επι ΠΑΣΟΚ. Σε linux διανομή είναι οκ. Σε Windows χρησιμοποιεί UI από τα Windows 95 😄 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Volga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα