Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι πληρώνουν το ετήσιο του Office δεν το πληρώνουν για το Word, αλλά για το OneDrive. Οπότε όσοι το πλήρωναν, θα συνεχίζουν να το πληρώνουν και η Microsoft δεν χάνει πελατεία. 

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Εγώ θέλω και banner hot moms in my neighborhood

Έλεγα και εγώ....μόνο σε εμένα προτείνει να γνωρίσω μια ώριμη κυρία σε απόσταση 1 χλμ?? 😂

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Fixed that for you.

OpenOffice LibreOffice ONLYOFFICE μονο

Το έφτιαξα και για τους 2 σας 😂

2 ώρες πριν, cr77 είπε

Αυτοπροτείνομαι για διευθυντής πωλήσεων:

Βάλτε διαφημίσεις και μέσα στα αποθηκευμένα έγγραφα και στα pdf που εξάγονται, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι και οι αναγνώστες θα δουν τις διαφημίσεις και μάλιστα ανεξάρτητα με το τι πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσουν για να διαβάσουν το αρχείο.

Δίνε ιδέες... 😂

Δημοσ.

Άμα είναι να λειτουργεί σαν το libreoffice με τον περιορισμό μάλιστα να αποθηκεύονται τα αρχεία στο onedrive, τότε γιατί να προτιμήσει κάποιος τη συγκεκριμένη μπούρδα και όχι το libreoffice; Οέο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή οπότε σχολιάζω εδώ για ms, πάντα την κράζω. Θα έλεγα ότι δεν είναι άσχημη ιδέα αυτό, αρκεί η εμφάνιση των διαφημίσεων να μην δημιουργεί πρόβλημα χρήσης και σπάσιμο νεύρων στον χρήστη. Επίσης, να μπορείς να κάνεις απλές και τυπικές δουλειές για οικιακό η απλό περιβάλλον γραφείου. Από το να έψαχνα σπασμένο μπορεί να το έβαζα. 

59 λεπτά πριν, therion13 είπε

Office 2021 0.50€ κάνει. Ποιος ο λόγος για αυτο

0.5 ευρώ το γνήσιο office; 

43 λεπτά πριν, uniquegr είπε

Άμα είναι να λειτουργεί σαν το libreoffice με τον περιορισμό μάλιστα να αποθηκεύονται τα αρχεία στο onedrive, τότε γιατί να προτιμήσει κάποιος τη συγκεκριμένη μπούρδα και όχι το libreoffice; Οέο;

Libreoffice, open office κτλ, καλά και αγια, αλλά έχω ακούσει για ασυμβατότητες εμφανισης των εγγράφων τους ή αδυναμία να τα ανοίξεις με το msoffice, η άμα κάνεις convert to pdf δεν θα ανοίγει σωστά με τον κλασσικό Adobe reader. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, therion13 είπε

Office 2021 0.50€ κάνει. Ποιος ο λόγος για αυτο

Γιατί αν θες λογισμικό office για επαγγελματική χρήση σε γραφείο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει έλεγχος, αυτά τα κλειδιά δεν επιτρέπονται.

• Thanks 1
Δημοσ.

Από το τίποτα είναι θετικό αλλά ΗΤΑΝ αν αναμενόμενο, ωστόσο όσοι έχουμε φοιτητικό λογαριασμό το έχουμε δωρεάν ήδη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...