trib Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Όσοι πληρώνουν το ετήσιο του Office δεν το πληρώνουν για το Word, αλλά για το OneDrive. Οπότε όσοι το πλήρωναν, θα συνεχίζουν να το πληρώνουν και η Microsoft δεν χάνει πελατεία. 2
Huruduru Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αν δεν σκανε για penis enlargement τότε δεν καταδεχόμαστε... Εγώ θέλω και banner hot moms in my neighborhood 3
Chef_Alexander Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 37 λεπτά πριν, Huruduru είπε Εγώ θέλω και banner hot moms in my neighborhood Έλεγα και εγώ....μόνο σε εμένα προτείνει να γνωρίσω μια ώριμη κυρία σε απόσταση 1 χλμ?? 😂 2
korakios Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ούτε τζάμπα δεν αξίζει για τους απλούς χρήστες . Τώρα το επιβεβαίωσε 😂
Volga Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Fixed that for you. OpenOffice LibreOffice ONLYOFFICE μονο Το έφτιαξα και για τους 2 σας 😂 2 ώρες πριν, cr77 είπε Αυτοπροτείνομαι για διευθυντής πωλήσεων: Βάλτε διαφημίσεις και μέσα στα αποθηκευμένα έγγραφα και στα pdf που εξάγονται, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι και οι αναγνώστες θα δουν τις διαφημίσεις και μάλιστα ανεξάρτητα με το τι πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσουν για να διαβάσουν το αρχείο. Δίνε ιδέες... 😂
therion13 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Office 2021 0.50€ κάνει. Ποιος ο λόγος για αυτο
uniquegr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Άμα είναι να λειτουργεί σαν το libreoffice με τον περιορισμό μάλιστα να αποθηκεύονται τα αρχεία στο onedrive, τότε γιατί να προτιμήσει κάποιος τη συγκεκριμένη μπούρδα και όχι το libreoffice; Οέο;
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή οπότε σχολιάζω εδώ για ms, πάντα την κράζω. Θα έλεγα ότι δεν είναι άσχημη ιδέα αυτό, αρκεί η εμφάνιση των διαφημίσεων να μην δημιουργεί πρόβλημα χρήσης και σπάσιμο νεύρων στον χρήστη. Επίσης, να μπορείς να κάνεις απλές και τυπικές δουλειές για οικιακό η απλό περιβάλλον γραφείου. Από το να έψαχνα σπασμένο μπορεί να το έβαζα. 59 λεπτά πριν, therion13 είπε Office 2021 0.50€ κάνει. Ποιος ο λόγος για αυτο 0.5 ευρώ το γνήσιο office; 43 λεπτά πριν, uniquegr είπε Άμα είναι να λειτουργεί σαν το libreoffice με τον περιορισμό μάλιστα να αποθηκεύονται τα αρχεία στο onedrive, τότε γιατί να προτιμήσει κάποιος τη συγκεκριμένη μπούρδα και όχι το libreoffice; Οέο; Libreoffice, open office κτλ, καλά και αγια, αλλά έχω ακούσει για ασυμβατότητες εμφανισης των εγγράφων τους ή αδυναμία να τα ανοίξεις με το msoffice, η άμα κάνεις convert to pdf δεν θα ανοίγει σωστά με τον κλασσικό Adobe reader. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από mariosnik_
TasMan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, therion13 είπε Office 2021 0.50€ κάνει. Ποιος ο λόγος για αυτο Γιατί αν θες λογισμικό office για επαγγελματική χρήση σε γραφείο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει έλεγχος, αυτά τα κλειδιά δεν επιτρέπονται. 1
miltos_id Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τίτλοι τέλους για το advertorial με τα κλειδιά σε τιμή τυρόπιτας που υπόσχονται lifetime και δουλεύουν για 1 έτος
freegr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Από το τίποτα είναι θετικό αλλά ΗΤΑΝ αν αναμενόμενο, ωστόσο όσοι έχουμε φοιτητικό λογαριασμό το έχουμε δωρεάν ήδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα