Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, dbrillis said:

Οταν σου τα λεγαμε, δεν ακουγες.

Μα πως να άκουγε?... "φορούσε" ακουστικά 😆

• Haha 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
31 minutes ago, Jmanol000 said:

χαίρομαι για σένα , μακάρι να είχα το ίδιο καλή εμπορία 

Η ακοή είναι προσωπικό θέμα κι έχει μεγάλη σημασία η γενετική προδιάθεση. Προσωπικά δε θεωρώ σημαντική την επιρροή των ακουστικών. Ολοι έχουμε συγγενείς που έγιναν βαρήκοοι ίσως νωρίτερα απ' ότι θα έπρεπε ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιούσαν ακουστικά - κι ενώ δεν είχαν κάποια εργασία σε περιβάλλον με θορύβους υψηλών εντάσεων.

Δημοσ.

Εγώ στα AirPods Το ενεργοποιώ μόνο όταν κάνω ταξίδι με υδροπλάνο που πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός τα αυτιά. Και στο κανονικό αεροπλάνο που χρησιμοποίησα για 7 h τις πέντε κοιμόμουνα για να μην ακούω θόρυβο. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Η ακοή είναι προσωπικό θέμα κι έχει μεγάλη σημασία η γενετική προδιάθεση. Προσωπικά δε θεωρώ σημαντική την επιρροή των ακουστικών. Ολοι έχουμε συγγενείς που έγιναν βαρήκοοι ίσως νωρίτερα απ' ότι θα έπρεπε ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιούσαν ακουστικά - κι ενώ δεν είχαν κάποια εργασία σε περιβάλλον με θορύβους υψηλών εντάσεων.

ίσως , έχω πολύ καλύτερη ακοη με μεγάλη διαφορά από όλους τουσ συγγενείς μου μπορεί να μην φταίνε και τα ακουστικά για την πτώση τησ ακοής μου δεν ξέρω 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Jmanol000 said:

ίσως , έχω πολύ καλύτερη ακοη με μεγάλη διαφορά από όλους τουσ συγγενείς μου μπορεί να μην φταίνε και τα ακουστικά για την πτώση τησ ακοής μου δεν ξέρω 

Εκανες κάποιες ειδικές εξετάσεις για το θέμα αφού προβληματίστηκες, κάποιο ακοόγραμμα (π.χ. για να δεις μήπως υπάρχει πτώση της ακουστικής οξύτητας σε συγκεκριμένες συχνότητες);  

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Εκανες κάποιες ειδικές εξετάσεις για το θέμα αφού προβληματίστηκες, κάποιο ακοόγραμμα (π.χ. για να δεις μήπως υπάρχει πτώση της ακουστικής οξύτητας σε συγκεκριμένες συχνότητες);  

Θα κάνω . Εχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο για την δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω . Να σου πω ότι η μείωση της ακοής μου είναι τόσο εμφανής που ξαφνικά όπου δεν ακούω από κάποια απόσταση τίποτα 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Θα κάνω . Εχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο για την δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω . Να σου πω ότι η μείωση της ακοής μου είναι τόσο εμφανής που ξαφνικά όπου δεν ακούω από κάποια απόσταση τίποτα 

Αν έχεις ραγδαία απώλεια καλό είναι να μην το αμελήσεις και να δεις ένα ΩΡΛ. Όσο πιο σύντομα το αντιμετωπίσεις τόσο πιο διαχειρίσιμο είναι. Θα σε καθοδηγήσει καθώς πέραν από το ακουόγραμμα υπάρχουν και άλλες εξετάσεις αν κριθεί απαραίτητο.

59 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εγώ στα AirPods Το ενεργοποιώ μόνο όταν κάνω ταξίδι με υδροπλάνο που πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός τα αυτιά. Και στο κανονικό αεροπλάνο που χρησιμοποίησα για 7 h τις πέντε κοιμόμουνα για να μην ακούω θόρυβο. 

Οddly specific. Πολύ ενδιαφέρον το υδροπλάνο.

Δημοσ.
35 minutes ago, Jmanol000 said:

Να επισκεφθείς το ταχύτερο έναν ΩΡΛ. Θα σε προγραμματίσει για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Θα εξηγήσεις εκεί ακριβώς ό,τι νιώθεις και ό,τι έχει αλλάξει.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Να επισκεφθείς το ταχύτερο έναν ΩΡΛ. Θα σε προγραμματίσει για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Θα εξηγήσεις εκεί ακριβώς ό,τι νιώθεις και ό,τι έχει αλλάξει.

Σε ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Airpods 4 και φτηνότερα χωρίς to noise cancellation. μια χαρά δουλεύουνε για μένα που είμαι όλή μέρα στο δρόμο. Για τηλεφωνήματα και video. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, svartevarg είπε

Εννοείς την αίσθηση σαν να έχεις κάνει βουτιά σε μεγάλο βάθος ή σαν να έχεις ανέβει σε μεγάλο ύψος σε βουνοκορφή ή με αεροπλάνο.
Πάντως το anc και η αίσθησή του είναι τελείως διαφορετική όταν χρησιμοποιείς in-ear σε σχέση με over-ear ακουστικά.

Επίσης, το άρθρο δεν ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στους μη νεαρούς ενήλικες.

μπορεις στο περιπου να περιγραψεις την εμπειρια σου με τα in-ear και over-ear ακουστικα που εχουν anc;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...