Makis38 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή αγόρασα μόλις πέρυσι over ear και δουλεύοντάς τα μόνο στο αεροπλάνο για τεράστιες πτήσεις 11-12 ωρών, όπου πραγματικά εξεπλάγην από την αποτελεσματικότητα, τώρα άντε πάλι άκυρο γιατί κάνει ζημιά, ευτυχώς είμαι πολύ μακριά από την εφηβεία τουλάχιστον. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Makis38
giorgosmg Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ήθελα να πάρω AirPods Pro και δοκίμασα του ξαδέρφου μου. στα 5 λεπτά ζαλίστηκα, μια περίεργη αίσθηση καθόλου ευχάριστη. αποφάσισα να πάρω τα απλά 2ης γενιάς και δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ συχνά.
DrFreeman Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Jmanol000 said: χρησιμοποιώ AirPods pro 2 από το Σεπτέμβρη και για να είμαι ειλικρινησ έχω παρατηρήσει μείωση στην ακοή μου και στην ικανότητα μου να αντιλαμβάνομαι από που προέρχεται ένας ήχος , και αυτό ενώ ακουω στα 68-72 decibel κάτι που τσεκάρω συνέχεια για να μην προσπερνάω , μείωση στην ακουη γνωστών μου που δεν ακούνε καλά καλά τίποτα έχω δει αλλά οι συγκεκριμένοι ακούνε στα 90 και decibel οπότε δεν φταίνε τα ακουστικά για την περίπτωση τουσ εμένα με έπιασε ζαλάδα τη πρώτη φορά Εντελώς αντίθετη εμπειρία από τη δική μου. Χρησιμοποιώ ακουστικά αυτού του τύπου -με ANC και χωρίς- εδώ και πολλά χρόνια, για τουλάχιστον 2-3 ώρες καθημερινά. Οι εντάσεις που προτιμώ κινούνται στα ίδια επίπεδα με τα δικά σου, επαρκείς ώστε να απολαμβάνω καθαρά ομιλίες σε podcasts και audiobooks. Πρόσφατα, υποβλήθηκα σε λεπτομερείς εξετάσεις και ακοόγραμμα και προς έκπληξή μου, διαπίστωσα πως η ακοή μου παραμένει αναλλοίωτη, ακριβώς όπως όταν ήμουν 18. Παρά τις ανησυχίες μου για πιθανή μείωση της ακουστικής ικανότητας, τα αποτελέσματα με διέψευσαν. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από DrFreeman Typos
me00016 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Άκουσον άκουσον! (Καλά, είναι σίγουρο ότι οφείλεται η διαταραχή αυτή στην ακύρωση θορύβου στα εφηβάκια; Ρωτάω γιατί έχουν και τη γελοία συνήθεια να "χώνουν" το μεγάφωνο -της ανοιχτής ακρόασης- του κινητού στο αυτί τους, ακόμα και σε κλήσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν το μικρό ηχείο!)
panos2310 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μακάρι να μην χρειαζόμουν ANC όπως οι πεθερές όλου του κόσμου που ακούνε επιλεκτικά, όποτε τους βολεύει. 4
kirileman Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εμείς με εμβοές δεν ανησυχούμε για την ακοή μας, αφού ήδη δεν ακούμε σχεδόν τίποτα. 2 3
Sablj Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 hours ago, kinhthra said: Το λινκ στο άρθρο είναι Advertorial και δεν έχει σχέση με το θέμα ή είναι ιδέα μου; Δεν είναι η ιδέα, είναι Advertorial...
kyanos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Για εμας τους μεγαλυτερους σιγα σιγα η ακυρωση θορυβου ερχεται φυσιολογικα!!!!
Innersense Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 33 minutes ago, kirileman said: Εμείς με εμβοές δεν ανησυχούμε για την ακοή μας, αφού ήδη δεν ακούμε σχεδόν τίποτα. Όταν έχεις εμβοή είναι ακόμα πιο περίεργο το συναίσθημα όταν δοκιμάσεις ακουστικά με anc
lost2 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δηλαδή όσοι ζούνε απομονωμένοι , σε μοναστήρια (πάσης θρησκείας) κλπ έχουν αυτό το σύνδρομο; 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, lost2 said: Δηλαδή όσοι ζούνε απομονωμένοι , σε μοναστήρια (πάσης θρησκείας) κλπ έχουν αυτό το σύνδρομο; Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω, ή όσοι ζούνε σε κανένα χωριό χωρις υπερβολική μόλυνση θορύβου από αμάξια ξέρω γω. Ή αυτοί που φοράνε οτοασπίδες κατά την διάκερια της δουλειάς τους σε οικοδομές ή σε εργοστάσια. 1
xenofonlive Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Όλα αυτά είναι Ανοησίες!!! ακούς σχεδόν τα πάντα. Το μόνο που κόβουν είναι κάτι πολύ υψηλές συχνότητες και πολύ χαμηλές! Π.χ στο σπίτι δεν ακούς το ερκοντίσιον ή τον απορροφητήρα! αν χτυπήσει η πόρτα την ακούς αν σου μιλήσει κάποιος τον ακούς! Π.χ οδηγείς με 140 ακούς τα πάντα αλλά δεν ακούς τον ήχο από τα ελαστικά και του αέρα γενικά κόβει την βαβούρα αν σου κορνάρει κάποιος τον ακούς! Έχω τα Airpods pro που και καλά έχουν την καλύτερη ακύρωση θορύβου! Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από xenofonlive
αποστόλης Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Προσωπικά έχω τα Sony wf1000xm5 και τα Sony wh1000xm4. Τα xm4 με έσωσαν σε 9ωρη πτήση να ξεραθω σαν άνθρωπος. Όπως και για gaming Τα xm5 για καθημερινή χρήση είναι μια χαρά. Δεν έχω δοκιμάσει αλλα ANC ακουστικά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά με τα Sony δεν έχω κανένα θέμα με πονοκεφάλους κλπ.
ptriv1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 ώρες πριν, panos2310 είπε Μακάρι να μην χρειαζόμουν ANC όπως οι πεθερές όλου του κόσμου που ακούνε επιλεκτικά, όποτε τους βολεύει. Ξέχασες και τις μανάδες αυτές ακούνε μέχρι και καρφίτσα που πέφτει στο πάτωμα !!!
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 ώρες πριν, DrFreeman είπε Εντελώς αντίθετη εμπειρία από τη δική μου. Χρησιμοποιώ ακουστικά αυτού του τύπου -με ANC και χωρίς- εδώ και πολλά χρόνια, για τουλάχιστον 2-3 ώρες καθημερινά. Οι εντάσεις που προτιμώ κινούνται στα ίδια επίπεδα με τα δικά σου, επαρκείς ώστε να απολαμβάνω καθαρά ομιλίες σε podcasts και audiobooks. Πρόσφατα, υποβλήθηκα σε λεπτομερείς εξετάσεις και ακοόγραμμα και προς έκπληξή μου, διαπίστωσα πως η ακοή μου παραμένει αναλλοίωτη, ακριβώς όπως όταν ήμουν 18. Παρά τις ανησυχίες μου για πιθανή μείωση της ακουστικής ικανότητας, τα αποτελέσματα με διέψευσαν. χαίρομαι για σένα , μακάρι να είχα το ίδιο καλή εμπορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα