J0hn82 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Προσοχή με τα beta, καλύτερα να κάνετε υπομονή εκτός και αν έχετε συσκευή & account για πειραματισμούς: https://www.macrumors.com/2025/02/24/ios-18-4-beta-pulled-for-iphone-12-and-more/
jonis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 32 λεπτά πριν, billdanos είπε Στο ipad pro δεν παρατήρησα κάτι ακόμη ως προς την μπαταρία. Ξαναλέω όμως πως μιλάμε για beta 1! Έπαιξες με το playground ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, jonis είπε Έπαιξες με το playground ; Ναι προφανώς!
jonis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι προφανώς! Με 16 pro max εδω και στο λεπτο παιρνει φωτια οταν παιζω με το playground. Είμαι με αγγλικό appleid οποτε το εχω καιρο οπως και τι AI.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 λεπτά πριν, jonis είπε Με 16 pro max εδω και στο λεπτο παιρνει φωτια οταν παιζω με το playground. Είμαι με αγγλικό appleid οποτε το εχω καιρο οπως και τι AI. Στο iphone 16pro όπως είπα δεν θα το ρισκάρω, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμη!
sotiris123 Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Με τη 18.4 μήπως ενεργοποίησαν και το call recording?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα