Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες Φαίνεται πως οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στις αρχές Απριλίου θα έχουμε επιτέλους διαθέσιμο το Apple Intelligence στις συμβατές συσκευές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για την ώρα εγκατέστησα την πρώτη beta σε ένα iPad pro M4 και μετά την εγκατάσταση ενεργοποιήθηκε κανονικά το Apple Intelligence μαζί με όλες τις λειτουργίες του (image playground, writing tools, ChatGPT integration, κλπ) έχοντας προφανώς Ελληνικό Apple ID και τα settings για την Siri σε EN-US. Προφανώς δεν υποστηρίζονται ακόμη τα Ελληνικά μιας και δεν βρίσκονται μέσα στο επόμενο πακέτο με τις διαθέσιμες γλώσσες που θα προστεθούν στις αρχές Απριλίου... Στο iphone 16pro δεν θα το εγκαταστήσω ακόμη μιας και βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη beta και δεν θα ήθελα να πάει κάτι στραβά με την μπαταρία, το Apple Pay, το HomeKit και τη σύνδεση με το AppleWatch! 1
sotiris123 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Τα Ελληνικά δεν θα τα υποστηρίζει. Το θέμα είναι αν εμείς θα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα άλλα καλούδια (photo clean πχ) ή αν θα πρέπει να αλλάξει η γλώσσα σε αγγλικά (Ην. Βασιλείου πχ)
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, sotiris123 είπε Τα Ελληνικά δεν θα τα υποστηρίζει. Το θέμα είναι αν εμείς θα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα άλλα καλούδια (photo clean πχ) ή αν θα πρέπει να αλλάξει η γλώσσα σε αγγλικά (Ην. Βασιλείου πχ) Ή αλλαγή της γλώσσας δεν αφορά τη γλώσσα του τηλεφώνου αλλά τη γλώσσα της Siri στις επιλογές της οποίας ΔΕΝ υπάρχουν ούτως ή άλλως τα Ελληνικά. 1
ThisIsPanos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Άντε επιτέλους! Δεν θα κάνει τεράστια διαφορά βέβαια σε καθημερινή χρήση, αλλά είναι ωραίο να το έχουμε επιτέλους!
arxontas2323 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Σκέφτομαι και εγώ να το βάλω στο iPad…θα το έβαζα και στο κινητό αλλά περιμένω να γυρίσει η καινουρια συσκευη απο doa..
sotiris123 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 29 λεπτά πριν, billdanos είπε Ή αλλαγή της γλώσσας δεν αφορά τη γλώσσα του τηλεφώνου αλλά τη γλώσσα της Siri στις επιλογές της οποίας ΔΕΝ υπάρχουν ούτως ή άλλως τα Ελληνικά. Οκ. Μακάρι. Γιατί σε όλα τα βιντεάκια και από Έλληνες μιλάνε για γλώσσα τηλεφώνου και το δείχνει και στον οδηγό. Βγήκε και η public beta σήμερα.
arxontas2323 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 21 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Οκ. Μακάρι. Γιατί σε όλα τα βιντεάκια και από Έλληνες μιλάνε για γλώσσα τηλεφώνου και το δείχνει και στον οδηγό. Βγήκε και η public beta σήμερα. Θελει και την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά.. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες 9 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Θελει και την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά.. Θα το δοκιμάσω σε λίγο μόλις φτάσω γραφείο. Σε όλες τις συσκευές μου έχω τα Αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής μιας και με τις ελληνικές μεταφράσεις στα μενού …τρελαίνομαι! 😛 Update: Δεν παίζει τελικά όταν η γλώσσα της συσκευής είναι στα Ελληνικά. Μεμονωμένες αλλαγές γλώσσας μέσα σε εφαρμογές (πχ στα μηνύματα), παίζουν κανονικά και δεν επηρεάζουν το Intelligence. 2
bill_viper Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, billdanos είπε Θα το δοκιμάσω σε λίγο μόλις φτάσω γραφείο. Σε όλες τις συσκευές μου έχω τα Αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής μιας και με τις ελληνικές μεταφράσεις στα μενού …τρελαίνομαι! 😛 Same here, 25 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρονικά είδη ΜΟΝΟ Αγγλικά!! 2
arxontas2323 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, billdanos είπε Θα το δοκιμάσω σε λίγο μόλις φτάσω γραφείο. Σε όλες τις συσκευές μου έχω τα Αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής μιας και με τις ελληνικές μεταφράσεις στα μενού …τρελαίνομαι! 😛 Update: Δεν παίζει τελικά όταν η γλώσσα της συσκευής είναι στα Ελληνικά. Μεμονωμένες αλλαγές γλώσσας μέσα σε εφαρμογές (πχ στα μηνύματα), παίζουν κανονικά και δεν επηρεάζουν το Intelligence. Εμένα ακόμα κάνει download το apple intelligence από εχθές το βράδυ…εσένα το κατέβασε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε Εμένα ακόμα κάνει download το apple intelligence από εχθές το βράδυ…εσένα το κατέβασε; 10 λεπτά του πήρε περίπου για να τα κατεβάσει όλα.
arxontas2323 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 40 λεπτά πριν, billdanos είπε 10 λεπτά του πήρε περίπου για να τα κατεβάσει όλα. Εδώ έχει μείνει από εχθές…επίσης μετά την beta έχει ένα μικρο λαγκαρισμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Εδώ έχει μείνει από εχθές…επίσης μετά την beta έχει ένα μικρο λαγκαρισμα Το lagάρισμα που παρατηρείς θα κρατήσει όσο προσπαθεί ταυτόχρονα να κατεβάσει το Apple Intelligence. Μετά στρώνει σε αρκετό βαθμό. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για beta 1, οπότε μην περιμένεις άψογη συμπεριφορά... Φταντάζομαι πως το έχεις αφήσει συνδεδεμένο σε φορτιστή κλπ ε? Κάνε και ένα restart καλού κακού.
jonis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ετοιμαστείτε ψυχολογικά να δείτε το κινητό να καίγεται και την μπαταρία να φεύγει νεράκι. Τα Writings Tools μαζι με το Clean Up στις φωτογραφιες ειναι πολυ οκ. Το Image Playground ομως την τεζαρει την συσκευη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, jonis είπε Ετοιμαστείτε ψυχολογικά να δείτε το κινητό να καίγεται και την μπαταρία να φεύγει νεράκι. Τα Writings Tools μαζι με το Clean Up στις φωτογραφιες ειναι πολυ οκ. Το Image Playground ομως την τεζαρει την συσκευη. Στο ipad pro δεν παρατήρησα κάτι ακόμη ως προς την μπαταρία. Ξαναλέω όμως πως μιλάμε για beta 1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα