Προς το περιεχόμενο

motorola g75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχει κανεις εικόνα για το motorola G75. Ρωταω βασικά σε σχέση με το edge 50 neo, το οποίο είναι καλυτερο μαλλον, πιο μικρό αλλα με κολλάει αυτη η μπαταρια των 4310 εναντι των 5000 που εχει το G75. Δεν θελω να φορτιζω καθε μερα το τηλεφωνο. Μιλαω για απλή χρήση ώς τηλέφωνο και λιγο internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελω να παω σε curved οθονη. Δεν τις συμπαθω γενικα,.Δεν βρισκεις καλα τζαμακια, θηκες κλπ.

Επεξ/σία από mumra
Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.γενικα έχω διαβάσει διάφορα για τα τζαμακια.απλα ούτως η άλλως νομίζω ότι το 50neo είναι καλύτερο από το fusion. Απ' ότι διάβασα τουλάχιστον 

Δημοσ.

Δες τα από κοντά και αποφάσισε. 

Αυτό έκανα και εγώ. Δεν είχα ποτέ curved οθόνη. 

Αλλά το δούλεψα σε κατάστημα και δεν με χάλασε. 

Πάρε αυτό που σου αρέσει και αντέχει η τσέπη σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχουν καλά τζαμάκια  για curved κινητά .

Ειχα δει σε service του Γερμανού να τοποθετούν σε Fusion τότε με την προσφορά της BlackFriday ,και έπιασε τέλεια στις άκρες ,σαν να ήταν από το εργοστάσιο έτσι.

Το Motorola G75 δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα .Φαίνεται ότι έχει περιορισμένη κυκλοφορία  για κάποιες χώρες μόνο ,και διαφορές στις προδιαγραφές .

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι καθως βρήκα σε καλη τιμη (255 με αποφορολογηση) το 50 neo. Πιστευεται οτι αξιζει?Εχω ακουσει διαφορα για τους mediatek. Εχει κανεις αποψη επανω στο θεμα?

Το G75 που ανεφερα παραπανω το φερνουν λιγοι στην Ελλαδα και ειναι και αρκετα μεγαλο τελικα. Να πω οτι ακομα εχω το mi A3 και δεν εχω απιστευτες απαιτησεις απο κινητο .Απλα θα ηθελα να εχει καλη μπαταρια, καλεσ σχετικα φωτο και να μην κολλαει.Προτιμω stock android γιαυτο κοιταζα τα motorola.

Δημοσ.
1 minute ago, Fotia said:

Kοιταξε το  Motorola Fusion καλύτερα  ,με λίγα χρήματα παραπάνω .Το έχουν ανοικτό οι αλυσίδες .

Ευχαριστω αλλα για πιο λογω πιστευεις.Βλεπω απο πολλους και στο εξωτερικο την δυσκολια για τζαμακι και θηκη λογω κυρτης οθονης.

Δημοσ.

Για το τζαμακι εγραψα πιο πάνω .Το Fusion σαν κινητό είναι ανώτερη κατηγορία  ,και είναι πιο ομαλό σε λειτουργίες .

Οταν το δεις ανοικτό κάπου , συγκριτικά με το neο θα κρίνεις σχετικά  .

Δημοσ.
53 minutes ago, Fotia said:

Για το τζαμακι εγραψα πιο πάνω .Το Fusion σαν κινητό είναι ανώτερη κατηγορία  ,και είναι πιο ομαλό σε λειτουργίες .

Οταν το δεις ανοικτό κάπου , συγκριτικά με το neο θα κρίνεις σχετικά  .

Σε ευχαριστώ πολύ.ειδα και τα δύο edge 50 πριν λίγο από κοντά.πολυ ωραία και τα δυο.το neo για τα γούστα μου πιο πολυ.αν βρω παντως τζαμί και θήκη μπορεί να ξανασκεφτώ και το fusion

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mumra είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.ειδα και τα δύο edge 50 πριν λίγο από κοντά.πολυ ωραία και τα δυο.το neo για τα γούστα μου πιο πολυ.αν βρω παντως τζαμί και θήκη μπορεί να ξανασκεφτώ και το fusion

Εχω πάρει το fusion πρόσφατα. Εβαλα μεμβράνη υδρογέλης. Οχι τζαμάκι.  Βρήκα και ωραία θήκη. 

Μια χαρά όλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...