Jmanol000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Συγγενικό μου πρόσωπο πήρε το συγκεκριμένο router από την εταιρεία και του είπαν να το εγκαταστήσει. Δεν δουλεύει πλέον το σταθερό τηλέφωνο και εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες στο site εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω το σταθερό τηλέφωνο να δουλέψει . Εχει κανείς κάποια ιδέα τι γίνεται με τις γραμμές του τηλέφωνου και τα router ? Τι πρέπει να κάνω ; Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πραγματικά ευπρόσδεκτη
jkoukos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Για να έδωσαν αυτόν τον Router σημαίνει ότι έχει VoIP τηλεφωνία. Οπότε είτε είναι θέμα σωστής σύνδεσης των καλωδίων είτε θέμα του παρόχου. Καταρχήν έχει γίνει σύνδεση με το διαδίκτυο; Χωρίς αυτό δεν θα δουλέψει το VoIP. Ποιά ακριβώς συνδεσμολογία έχει γίνει, για να δούμε αν είναι σωστή;
bill2015 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρα Αρχικά το λαμπάκι phone ανάβει ;; Ιντερνετ εχει ;; Reset δοκίμασες ;; Συνδεσμολογία όπως είπε και φίλος απο πάνω όπως αν εχεις και ιντερνετ έχεις δει ;;
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Για να έδωσαν αυτόν τον Router σημαίνει ότι έχει VoIP τηλεφωνία. Οπότε είτε είναι θέμα σωστής σύνδεσης των καλωδίων είτε θέμα του παρόχου. Καταρχήν έχει γίνει σύνδεση με το διαδίκτυο; Χωρίς αυτό δεν θα δουλέψει το VoIP. Ποιά ακριβώς συνδεσμολογία έχει γίνει, για να δούμε αν είναι σωστή; Δεν είχε τέτοιου είδους τηλεφωνία . Ή τουλάχιστον έτσι ξέρω . Στείλανε το router και σταμάτησε να δουλεύει με τον τρόπο που δούλευε . Τελικά συνδέοντας τα καλώδια δούλεψε αφού τα είχα συνδέσει τρεις φορές όπως έλεγαν οι οδηγίες ευχαριστώ πολυ 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα Αρχικά το λαμπάκι phone ανάβει ;; Ιντερνετ εχει ;; Reset δοκίμασες ;; Συνδεσμολογία όπως είπε και φίλος απο πάνω όπως αν εχεις και ιντερνετ έχεις δει ;; Το λαμπάκι phone δεν άναβε τώρα ανάβει ευχαριστώ πολύ έφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα