bill_viper Δημοσ. χθες στις 10:40 πμ Δημοσ. χθες στις 10:40 πμ Καλημέρα παίδες, ψάχνω μικρό οικιακό εκτυπωτή αποκλειστικά για εκτύπωση ασπρόμαυρων αυτοκόλλητων ετικετών 4x6". Οπωσδήποτε θέλω να εκτυπώνει ασύρματα μέσω iPhone/iPad. Έχω δει αυτόν τον Canon αλλά δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι έγχρωμες φωτογραφίες. Το μέγεθος του μου κάνει, έχει ασύρματη εκτύπωση άρα μου κάνει, δε μου κάνει ιδιαίτερα η τιμή του. Έχετε να προτείνετε κάτι πιο φθηνό από τον Canon;
gatos74 Δημοσ. χθες στις 11:21 πμ Δημοσ. χθες στις 11:21 πμ O canon που είδες δέν κάνει για labels. Για οικιακή ή επαγγελματική χρήση τον θές? Ρωτάω γιατί εάν είναι για οικιακή (βλέπω ότι σε απασχολεί αρκετά το κόστος) λογικά μπορεί να κάνεις την δουλειά σου με εκτυπωτή που ήδη έχεις παίρνοντας κάτι τέτοιο
bill_viper Δημοσ. χθες στις 11:26 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:26 πμ Ωπ, να και κάτι που δεν ήξερα. Φανταζόμουν ότι θα κάνει και για αυτοκόλλητα labels, ευχαριστώ! Καθαρά οικιακή χρήση, να τυπώνω labels για πράγματα που πουλάω σε Vinted/Vendora/Insomnia περισσότερο, και κάνα δέμα που στέλνω σε φίλους μέσω Box Now. Βλέπω κάποιους στο Amazon, αν υπάρχει κάποιο feedback δεκτό, διαφορετικά θα στηριχθώ αποκλειστικά στα γραφόμενα των εκεί αγοραστών.
gatos74 Δημοσ. χθες στις 12:22 μμ Δημοσ. χθες στις 12:22 μμ Eκτυπωτής στο σπίτι υπάρχει? Εάν υπάρχει δέν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι.
bill_viper Δημοσ. χθες στις 12:28 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:28 μμ Δεν υπάρχει όχι. Ευχαριστώ όπως και να'χει. Παρήγγειλα αυτόν που είναι νέο μοντέλο (κυκλοφόρησε μέσα Δεκέμβρη) και θα επανέλθω με feedback όταν με το καλό παραλάβω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα