Jimkkkkk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπερα μεταξυ 12 με 87% μπαταρια στα 170 και 13 pro max 83% στα 400 τι θα επιλεγατε;
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μνήμη; Χώρος; Πάντως το 12 σε καμία περίπτωση και για τα 400 του 13 θα προτιμούσα ένα samsung A55 8/256 1
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Jimkkkkk είπε Καλησπερα μεταξυ 12 με 87% μπαταρια στα 170 και 13 pro max 83% στα 400 τι θα επιλεγατε; Καταρχήν εσενα τι σε βολεύει? Το 13 pro max ειναι πολύ μεγαλύτερρο και βαρύτερο απο το 12.
Jimkkkkk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 128gb και τα δυο! Δεν εχω θέμα με το μέγεθος/βάρος εχω μεγαλη παλαμη. Το θεμα μου ειναι ποιο συνεφέρει απ την αποψη του vfm στις προαναφερθείσες τιμες το budget ειναθ επαρκες
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Jimkkkkk είπε 128gb και τα δυο! Δεν εχω θέμα με το μέγεθος/βάρος εχω μεγαλη παλαμη. Το θεμα μου ειναι ποιο συνεφέρει απ την αποψη του vfm στις προαναφερθείσες τιμες το budget ειναθ επαρκες To 12 μια χαρά θα είναι αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις
ThisIsPanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Εγώ μάλλον στο pro max θα πήγαινα. Έτσι και αλλιώς το pro max έχει μεγαλύτερη μπαταρία οπότε παίζει να σ βγαίνει και ίδιο σε χρόνο χρήσης. Επίσης το pro max έχει 6gb ram και το 12 έχει 4gb αν δεν κάνω λάθος. Έχει και μια επιπλέον κάμερα, συν ο ένας χρόνος παραπάνω από updates (αν το θέλεις για να το κρατήσεις για μερικά χρόνια). Νομίζω είναι καλύτερη επιλογή αν και δεν θα έχεις θέμα και με το 12, πολλοί που ξέρω έχουν το 11 και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.
Jmanol000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, micos000 είπε Μνήμη; Χώρος; Πάντως το 12 σε καμία περίπτωση και για τα 400 του 13 θα προτιμούσα ένα samsung A55 8/256 να χαρείς . το a55 είναι πολύ χειρότερο και από το 12 , το 13ρι είναι πολύ καλύτερη επιλογή και τα δυο είναι πολύ vfm, το ένα αν θεσ αντικειμενικά το πιο vfm iPhone στα λιγότερα χρήματα και τα αλλά είναι ότι πιο vfm σε λίγα πάλι αλλά όχι πολύ λίγα χρήματα ασ πούμε σαν midrange , πάρε το 13
ramarg Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 13 Pro Max (για το μέγεθος οθόνης, το μικρότερο notch, το ProMotion 120hz, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα κλπ). Μια χαρά τιμή είναι στα 400 ΑΡΚΕΙ να είναι σε καλή κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα