paraskevas013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, σε μια βόλτα στα praktiker έπεσα πάνω σε αυτή την τηλεόραση dahua LTV55-QSD400, άγνωστη προς εμένα, παρολαυτα είδα πολύ καλά χρώματα και γωνίες θεασης και Android TV! Γνωρίζει κάποιος για την συγκεκριμένη, πόσο μάλλον αν την έχει αποκτήσει κιόλας! Ευχαριστώ
Petros Electron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κινέζικη ειναι, η dahua πάντως ειναι κατασκευάστρια εταιρία συστημάτων ασφάλειας καμερων και καταγραφικών και τουλάχιστον σε αυτά ειναι πολυ καλη. Στις TV δεν εχω άποψη αλλα νομίζω ειναι καλό deal γιατι δίνει και 3 χρονιά εγγύηση. Αν την βρήκες και σε καλη τιμη παρτην δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις γνώστες, υποψη οτι ειναι στα 60HZ και δεν εχει HDMI 2.1 Edit στο σκουτζ λεει οτι δεν εχει 2.1 στο σιτε λεει οτι "διαθέτει" οπως και να εχει τσέκαρε το αν θελεις να την αγορασεις Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από Petros Electron
paraskevas013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Petros Electron είπε Κινέζικη ειναι, η dahua πάντως ειναι κατασκευάστρια εταιρία συστημάτων ασφάλειας καμερων και καταγραφικών και τουλάχιστον σε αυτά ειναι πολυ καλη. Στις TV δεν εχω άποψη αλλα νομίζω ειναι καλό deal γιατι δίνει και 3 χρονιά εγγύηση. Αν την βρήκες και σε καλη τιμη παρτην δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις γνώστες, υποψη οτι ειναι στα 60HZ και δεν εχει HDMI 2.1 Edit στο σκουτζ λεει οτι δεν εχει 2.1 στο σιτε λεει οτι "διαθέτει" οπως και να εχει τσέκαρε το αν θελεις να την αγορασεις Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Είναι ίδια τιμή με την tcl c655! Στα 60hz το γνωριζω ότι είναι, παιχνίδια δεν παίζω την θέλω για ταινίες και αθλητικά! Μου φάνηκε πολύ καλή σε αυτά τα, χρήματα δηλ 399€
CaptainChris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Προτίμησε την TCL C655 είναι σίγουρα πολύ ανώτερη
paraskevas013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Προτίμησε την TCL C655 είναι σίγουρα πολύ ανώτερη Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Αν δεν διαπιστώσω κάποια μεγάλη διαφορά λογικά για tcl θα προχωρήσω!
Drake27 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Καλημερα, Εγω πηρα αυτη απο το praktiker dahua LTV43-SD200 καθαρα μονο για το xbox series s της γυναικας. Με εκανε τρομερη εντυπωση οτι για 189€ εχει πολυ ωραια χρωματα αλλα και βαθυ μαυρο, μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι φοραει ips panel με DLED το οποιο προσφερει πολυ καλο uniformity. Για τα λεφτα που την πηρα δεν το μετανιωσα καθολου. Το αλλο που ειδα και με εκανε εντυπωσει ειναι οτι το xbox διαβαζει 4Κ στην οθονη και το γυρναει στα 4Κ το οποιο το αναγνωριζει η τηλεοραση αλλα δεν το κραταει, υποψιαζομαι οτι το panel ειναι 4Κ αλλα εχει περιορισμο απο την μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα