Dimitrios51 Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ (επεξεργασμένο) Σχετικά πρόσφατα είδα κάποια βίντεο από την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων 4,5εκ. συνδρομητών Cosmote όπως και στο συνολο περίπου 12εκ. χρηστών εντός Ελλάδας όπως και την αποζημίωση που προβλέπετε σε αυτή την περίπτωση από την εταιρεία προς τον έκαστο πελάτη, εφόσων κάνει μήνυση/αγωγή Έχει ασχοληθεί κάποιος; Έχει προσφύγει κάποιος από το ινσομνια σε τέτοιες ενέργειες άσκησης των δικαιωμάτων του όπως και ηθικής αποζημίωσης του; Πιστεύετε είναι δυνατο; Μόνο παρακαλώ να μην απαντήσουν εξυπνάκηδες οι οποίοι έχουν άποψη αλλά άτομα τα οποία έχουν γνώση, εμπειρία ή ασχοληθεί με κάτι σχετικό https://www.tiktok.com/@george.floras/video/7445669964020829462 Επεξ/σία Κυριακή στις 10:44 μμ από Dimitrios51 1
militarist Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ Εγώ μάλλον είμαι εξυπνάκια , άρα δεν σου απαντάω 🤣
txcellas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ Αν κάνεις μήνυση είμαι κ εγώ μέσα! 😀 1
NikosKallithea Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 πμ 1 ώρα πριν, txcellas είπε Αν κάνεις μήνυση είμαι κ εγώ μέσα! 😀 Και εγω μεσα αλλά με αποζημίωση πανω απο ενα εκατομμύριο αλλιώς οχι😁 1
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Ναι κάνε, τα δικαιώματα μας πρέπει να τα υπορασπιζομαστε ότι και να γίνει. Αν με ρωτήσεις αν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι όχι δεν νομίζω. Ίδια παρέα είναι όλοι, κυβέρνηση, εταιρείες κτλ κτλ
AntiCambeR Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 πμ 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Και εγω μεσα αλλά με αποζημίωση πανω απο ενα εκατομμύριο αλλιώς οχι😁 Για κάθε γραμμή λιγότερη στο σήμα, θα ζητήσω αποζημίωση 200K, όταν χάνεται τελείως το σήμα και στις 5 γραμμές, 1.000.000€. #oloimaziboroume
phanispal Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Η φάση μου μυρίζει λίγο Αττική Οδός με χιόνια, ήμουν κι εγώ εκεί, πέστε το χρήμα κι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα