ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου καλησπέρα εχω ενα xiaomi redmi 14c , εχω 2 viber , το ενα το βλέπω από το Pc της δουλειας μονο εδω και κανα χρονο μιας και ειχε ακυρωθεί ο αριθμός και πριν 1 μήνα τον ενεργοποιησα πάλι. το αλλο το βλέπω στο κινητο. Δεν εχω βρει ακρη, κατεβασα ενα parallel space αλλα δεν πολυκαταλαβα, δεν μου εδινε επιλογες για cloning, το κατηργησα γενικα υπάρχουν διαφορα αλλα αν εχει δοκιμάσει καποιος κατι πχ ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Τι ιδιο το τηλέφωνο σου δεν εχει στα settings επιλογή για κλωνοποίηση εφαρμογών;
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου πχ σε samsung εχεις απο μεσα απο το κινητο δυνατοτητα να εχεις dual apps κτλ.αναλογως την εταιρεια το ονομαζει και αλλιως.στο samsung μου το αναφερει ως dual messenger 2 hours ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: καλησπέρα εχω ενα xiaomi redmi 14c , εχω 2 viber , το ενα το βλέπω από το Pc της δουλειας μονο εδω και κανα χρονο μιας και ειχε ακυρωθεί ο αριθμός και πριν 1 μήνα τον ενεργοποιησα πάλι. το αλλο το βλέπω στο κινητο. Δεν εχω βρει ακρη, κατεβασα ενα parallel space αλλα δεν πολυκαταλαβα, δεν μου εδινε επιλογες για cloning, το κατηργησα γενικα υπάρχουν διαφορα αλλα αν εχει δοκιμάσει καποιος κατι πχ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα