Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Μάλλον μέτρησε λάθος ο τύπος τσέκαρα τους λογαριασμούς... Τα έχω κάψει αλλά μάλλον σε προηγούμενες περιόδους

αυτος περναει οτι βλεπει. το συστημα κανει την αφαιρεση.

σου εστειλαν πληρωμενες καταναλωσεις στον τελευταιο λογαριασμο, αυτο θες να πεις?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αυτος περναει οτι βλεπει. το συστημα κανει την αφαιρεση.

σου εστειλαν πληρωμενες καταναλωσεις στον τελευταιο λογαριασμο, αυτο θες να πεις?

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός είναι -7€. Πιστωτικό και μου έχουν γράψει ότι έκαψα 270 kwores για 90 ημέρες. Και ένα μήνα μετά μου εκδόθηκε αυτός ο οποίος λέει 28 μέρες χίλιες 1400 kwores . Οπότε πιθανόν έχουνε κάνει εκεί το λάθος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Λοιπόν καλησπέρα . Μου ήρθε ρεύμα 400€.

1400 κιλοβατώρες για 28 μέρες καταλανωσης.

21/1/2025 έως 17/2/2025.

Από αυτές τις 28 μέρες , τις 8 ήμουν εκτός Ελλάδας και το σπίτι ήταν κλειστό , με λειτουργία μόνο ψυγείου δλδ. 

Γενικά πάντα τα τελευταία 5 χρόνια οι καταναλώσεις μου είναι 250-350 κιλοβατώρες τον μήνα . Είτε χειμώνας είτε καλοκαίρι . Δεν έχω αλλάξει κάποια συσκευή , ούτε χρησιμοποιώ σόμπες και αεροθερμα. 1400 κιλοβατώρες δια 28 μέρες , μιλάμε για 50 την ημέρα . Αν υπολογίσω ότι έλειπα και 8 μέρες , τότε 1400 δια 20 μιλάμε για 70 κιλοβατώρες  την ημέρα .

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί , μιας και ούτε τετράμηνο δεν φτάνω τέτοιες καταναλώσεις . 

Οι καταχωρήσεις είναι σωστές από την δεδηε. 

Όταν κατεβάζω τον γενικό δεν φαίνεται να γυρίζει το ρολόι ... 

Καμία συμβουλή ;

Δες τις μετρήσεις των προηγούμενων μηνών. Μήπως ξέχασαν να μετρήσουν τον μετρητή και σου έστελναν μόνο έναντι. Εμείς κάψαμε 1100kwh σε έναν μήνα με δύο 24αρια να δουλεύουν την μισή μέρα μαζί με καλοριφέρ λαδιού κάποιες ώρες συν θερμοσίφωνες κουζίνες και τα κλασσικά σε πολύ μεγάλο σπίτι. 

Αν δεν ευσταθεί το σενάριο ότι δεν σου πήραν μετρήσεις τον προηγούμενο μήνα, τότε κάλεσε ηλεκτρολόγο να εξετάσετε την εγκατάσταση σου μήπως σου έκλεβαν ρεύμα από μέρος που δεν είναι μόνιμο. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Λοιπόν καλησπέρα . Μου ήρθε ρεύμα 400€.

1400 κιλοβατώρες για 28 μέρες καταλανωσης.

21/1/2025 έως 17/2/2025.

6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Οι καταχωρήσεις είναι σωστές από την δεδηε. 

στο ρολόι δλδ είναι σωστές ?

Ανέβασε screenshot απο ιστορικό ΔΕΔΔΗΕ (μπες στο app)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός είναι -7€. Πιστωτικό και μου έχουν γράψει ότι έκαψα 270 kwores για 90 ημέρες. 

Εεε τότε τι ψάχνεις, αυτο ειναι το πρόβλημα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...