elmario Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα, Ο διπλανος έχει βάλει αυτό το plexiglass που δείχνω στην φώτο. Δεν είχε βάλει απωθητικό πουλιών, με αποτέλεσμα να γίνετε παρτυ εκεί πάνω. Τον είχα ενημερώσει πριν κάνα χρόνο αλλά με έγραψε. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ; Ευχαριστώ 1
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Όπου και να απευθυνθείς άμα δεν εξηγείς καλύτερα τι θες προκοπή δεν θα κάνεις 1
elmario Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 49 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όπου και να απευθυνθείς άμα δεν εξηγείς καλύτερα τι θες προκοπή δεν θα κάνεις Να τος και ο εξυπνάκιας του forum . Νομίζω ότι η φωτογραφία που ανέβασα μιλάει από μόνη της 1 3
Moderators Inuyasha Δημοσ. πριν από 15 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μονό καθάρισμα καταγγελία δεν βλέπω να έχεις κάποιο λόγο να κάνεις σε κάποια υπηρεσία Ότι αποθητικο και να βάλεις θέλει συχνή εφαρμογή πράγμα που στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται αδύνατο, ίσως κάτι γινόταν με τα πλαστικά καρφιά που έχουν για να μην κάθονται πουλιά αλλά και πάλι με κάνα 2 φορές που θα τα βαρέσει ήλιος τα πατάνε και ξανά κάθονται τα πουλιά Επίσης όπως το βλέπω το περισσότερο πρέπει να είναι βρομιά βροχές σκόνη, ειδικά στα σημεία που έχει μαζευτεί 1
acomaedo Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Επίσης νομίζω ότι είναι πολυκαρβονικό, Όποτε προσοχή στο τι καθαριστικά θα βάλεις. 1
elmario Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δεν είναι στο δικό μου μπαλκονι βρε παιδιά, στου γείτονα είναι. Δεν έχω σκοπό να το καθαρίσω εγώ 😅 Το θέμα μου δεν είναι τόσο στο να καθαριστει , αλλά να αφαιρεθεί, κάνοντας κάποια καταγγελία η κάτι παρόμοιο. Τεσπα τζάμπα ασχολούμαι νομίζω, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα
DrLo Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Υγειονομικό της περιφέρειας. Δε ξέρω ακόμα και αν είναι νόμιμο ως κατασκευή. 1
elmario Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Υγειονομικό της περιφέρειας. Δε ξέρω ακόμα και αν είναι νόμιμο ως κατασκευή. Να και μια απάντηση to the point !! 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, elmario είπε Δεν είναι στο δικό μου μπαλκονι βρε παιδιά, στου γείτονα είναι. Δεν έχω σκοπό να το καθαρίσω εγώ 😅 Το θέμα μου δεν είναι τόσο στο να καθαριστει , αλλά να αφαιρεθεί, κάνοντας κάποια καταγγελία η κάτι παρόμοιο. Τεσπα τζάμπα ασχολούμαι νομίζω, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απο αυτο που εγραψες λογικο να καταλαβουμε οτι σε ενοχλει η βρωμα και οχι η υπαρξη. αν δεν ειναι παρανομο πως θα τον πεισεις να το αφαιρεσει?
safridia Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, elmario είπε Δεν είναι στο δικό μου μπαλκονι βρε παιδιά, στου γείτονα είναι. Δεν έχω σκοπό να το καθαρίσω εγώ 😅 Το θέμα μου δεν είναι τόσο στο να καθαριστει , αλλά να αφαιρεθεί, κάνοντας κάποια καταγγελία η κάτι παρόμοιο. Τεσπα τζάμπα ασχολούμαι νομίζω, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα Ειδικα εδω μεσα, αντι για να σε βοηθησουν με το προβλημα θα προσπαθησουν να βρουν τι μικρολαθος εχεις κανει εσυ και τελικα να βγεις εσυ ο φταιχτης. Μολογα ρε, εκλεψες η οχι την τσιχλα απο το ψιλικατζιδικο της κυρα Λενας στην πρωτη δημοτικου; Ειδες που σου ελεγα; ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ Ειναι οντως πολυκαρβουνικο και οχι πλεξιγκλας Και χωρις τα πουλια αυτο γινεται σιχαμενο γιατι εχει τρυπες, κατα μηκος και μαζευει σκονη εκει μεσα 1
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αν το θέμα σου είναι η βρώμα. Υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας που ανήκει το κτίριο. Απλά έρχονται, συντάσουν μια αναφορά, παραδιδουν το έγγραφο στον ιδιοκτήτη αν τον βρουν και του λένε να προχωρήσει στο καθαρισμα. Δεν υπάρχει τίποτε παραπάνω. Στις καταγγελίες επίσης δεν είμαι σίγουρος αλλά μπορούν να σε μάθουν επειδή το γράφει στο χαρτί, αλλά δεν γράφουν σε όλες τις περιπτωσεις το όνομα αυτού που έκανε την καταγγελία. Αν το θέμα σου είναι η νομιμότητα της κατασκευής. Καταγγελία στην πολεοδομία. Τώρα χρειάζεσαι μηχανικό να συντάξει έκθεση να τον πληρώσεις και θα προωθήσει αυτός την καταγγελία, πάνε οι εποχές που έκανες έτσι καταγγελία στο κουτουρού. Αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί, δικηγόρος και δικαστήριο.....
elmario Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Αν το θέμα σου είναι η βρώμα. Υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας που ανήκει το κτίριο. Απλά έρχονται, συντάσουν μια αναφορά, παραδιδουν το έγγραφο στον ιδιοκτήτη αν τον βρουν και του λένε να προχωρήσει στο καθαρισμα. Δεν υπάρχει τίποτε παραπάνω. Στις καταγγελίες επίσης δεν είμαι σίγουρος αλλά μπορούν να σε μάθουν επειδή το γράφει στο χαρτί, αλλά δεν γράφουν σε όλες τις περιπτωσεις το όνομα αυτού που έκανε την καταγγελία. Αν το θέμα σου είναι η νομιμότητα της κατασκευής. Καταγγελία στην πολεοδομία. Τώρα χρειάζεσαι μηχανικό να συντάξει έκθεση να τον πληρώσεις και θα προωθήσει αυτός την καταγγελία, πάνε οι εποχές που έκανες έτσι καταγγελία στο κουτουρού. Αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί, δικηγόρος και δικαστήριο..... Δηλ θα πληρώσω κ ολας για την μακακία του άλλου; 🤣
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 17 λεπτά πριν, elmario είπε Δηλ θα πληρώσω κ ολας για την μακακία του άλλου; 🤣 Οτι θέλεις να κάνεις. Εγώ ανέφερα τι ισχύει. 1
elmario Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 15 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Οτι θέλεις να κάνεις. Εγώ ανέφερα τι ισχύει. Ρητορική ήταν η ερώτησις. Thanks πάντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα