Dimitris techmaster Δημοσ. Κυριακή στις 02:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:26 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία, και θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν ασχοληθεί με παρόμοια κατάσταση ή ξέρουν να μου απαντήσουν με σχετική σιγουριά! Αγόρασα ένα MacBook Pro από το iStorm, και θα ηθελα να κανω επεκταση το Apple care. Γνωριζω οτι μπορεις να δωσεις 300 ευρω και να το παρεις για 3 χρονια, ωστοσο επειδη η Apple δεν εχει αυτονομη παρουσια στην ελλαδα, δεν υπαρχουν επιλογες οπως AppleCare+, annual plans etc.. Σκεφτόμουν να αγοράσω το plan από την Αγγλια, όπου έχει το APP, με annual subscription. Βλεπω ομως οτι πρεπει να εχω αγγλικη διευθυνση κλπ. Εχω ενα γνωστο που μπορει να βοηθησει. Η ερωτησεις μου ειναι η εξης: 1. Υπάρχει τελικά πρόβλημα ενδεχόμενης αρνήσεως εξηπηρετησης, εφόσον το MacBook δεν έχει αγοραστεί στην Αγγλικά ή εφόσον η ίδια η APP έχει αγοραστεί Αγγλία? Είμαι δεσμευμένος να εξυπρετηθω μόνο στην Αγγλία? 2. Γνωρίζω για ένα παρόμοιο thread(παλαιοτερο), αλλά επειδή έχει περάσει καιρός δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει και να έχει αξιοποιήσει την ασφάλιση χωρίς πρόβλημα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Επεξ/σία Κυριακή στις 08:52 μμ από Dimitris techmaster Τυπογραφικά λάθη
Dinos1973 Δημοσ. Κυριακή στις 03:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:46 μμ Κανένα πρόβλημα το έχω κάνει με Apple Watch που έσπασε η οθόνη! Μόνο σε περίπτωση προβλήματος μόνο στην Isystem! 1
Dimitris techmaster Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Κανένα πρόβλημα το έχω κάνει με Apple Watch που έσπασε η οθόνη! Μόνο σε περίπτωση προβλήματος μόνο στην Isystem! Ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση! Εννοείς πως στην iSystem ειχες καλη εξυπηρετηση? Εχω διαβασει και εγω τα καλυτερα για αυτους.
arxontas2323 Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 μμ Θελει να έχεις και το κατάλληλο account για να το ενεργοποιήσεις όμως… επίσης η διεύθυνση παίζει ρόλο; Με τι καρτα θα πληρώσεις;Revolut; 1
Dimitris techmaster Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Θελει να έχεις και το κατάλληλο account για να το ενεργοποιήσεις όμως… επίσης η διεύθυνση παίζει ρόλο; Με τι καρτα θα πληρώσεις;Revolut; Ναι με Revolut. Τι εννοείς το κατάλληλο account? Το μόνο που βλέπω για annual είναι να βάλω αγγλική διεύθυνση!
jonis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 πμ Το εκανα το 2021 με ενα Macbook Air που ειχα παρει απο Κωτσοβολο αλλα δεν χρειαστηκε(ευτυχως) να τσεκαρω αν θα ειχα θεμα ή οχι. Αν προχωρησεις στην πληρωμη θα σου βγαλει την παρακατω φορμα. Τωρα αυτο το resident in the United Kingdom θελει συζητηση ....
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ 10 ώρες πριν, Dimitris techmaster είπε Ναι με Revolut. Τι εννοείς το κατάλληλο account? Το μόνο που βλέπω για annual είναι να βάλω αγγλική διεύθυνση! για να στο βγαζει εισαι με αγγλικο apple id...εμενα μολις βαζω το αμερικανικο apple id μου βγαζει την επιλογη για apple care
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα