Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Westworld εσύ? 

7 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Αυτοί οι ρομποτικοί οικιακοί βοηθοί θα υπάρχουν σε κάθε σπίτι σε μερικές δεκαετίες. Και το σημαντικότερο, θα είναι σωτηρία για αναπήρους και ηλικιωμένους

Προς το παρόν η προτεραιότητα είναι η μεγιστοποιηση του κέρδους και αυτό δεν έρχεται από την αγορά κάποιων τέτοιων ρομπότ που λόγο του κόστους θα αγοράσει πολύ μικρή μερίδα κόσμου, αλλά από την κατασκευή και πωληση όπλων για τους πολέμους που όλο και αυξάνονται σε όλα τα σημεία του κόσμου. Με δεύτερο μεγαλύτερο κέρδος την αξιοποίηση των εδαφών, assets και εταιρειών των χωρών που λαμβάνουν μέρος στον πόλεμο. 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κατανοοω  τους προβληματισμους και τις ενστασεις , και εχουν βαση δεδομενου οτι θα μπορουσε κατι παρομοιο να εχει χρηση πολεμικη και να εχει καταστροφικα αποτελεσματα , και σιγουρα θα πρεπει να υπαρχουν ασφαλιστικες δεικλειδες για αυτα τα θεματα , αλλα εχετε προσπαθησει να σηκωσετε κατακοιτο ανθρωπο ; , να τον κανετε μπανιο , να τον μεταφερετε για εξετασεις , σε νοσοκομεια , ιατρικα κεντρα , σε οδοντριατρο , εχοντας 15 χρονια κατακοιτο τον αδερφο μου απο εγκεφαλικο επεισοδειο(δεν ζει πλεον) , εαν υπηρχε κατι αναλογο θα ηταν σωτηρια και για τον αδερφο μου αλλα και για εμενα , και εκεινον θα μπορουσαμε να τον βοηθησουμε περισσοτερο αλλα και εγω και οι γονεις μου δεν θα ειχαμε διαλυθει

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Περιμένουμε σχετική έκδοση με ai enhanced boob physics

θα είναι option και θα στο χρεώνουν με τον μήνα όπως το θερμαινόμενο τιμόνι της BMW

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, torgar είπε

εντυπωσιακο πως το Westworld επεσε τοσο κοντα στη πραγματικοτητα

Πραγματικά φοβερό!! Και πέρα απο την πλάκα που (καλώς) κάνουμε, είναι τρομακτικό... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Θες ειλικρινά απάντηση;

Η  ΔΡωσίδα από αυτά τα μοντέλα βοήθειας είναι αρκετά καλή. Τι προτείνεις 😀😀

Δημοσ.

Μην μου πείτε ότι δεν θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας όπως έχει περιγραφεί επακριβώς και σε σειρές. Φανταστείτε να ανακοινώσουν ότι θα διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη σύντομα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...