ardi21 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, GCX said: Mozilla Firefox+Adblocker extension. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες Το θεμα δεν ειναι τα pc, σχεδον ολοι εχουν adblocker. Και εκει ομως το πραγμα αρχιζει να δυσκολευει για οσους χρησιμοποιουν chrome. Το βασικο θεμα ομως ειναι τα κινητα/tablet και οι τηλεορασεις. Ναι υπαρχουν ακομα λυσεις και γι'αυτα αλλα ο μεσος χρηστης δεν τις ξερει καν και ουτε προκειται να ασχοληθει για να τις μαθει και να τις εφαρμοσει. Πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτα και καθονται και γραφουν σε forum ειναι το 10% του πληθυσμου. Το υπολοιπο 90% απλα ανοιγει τις συσκευες, βλεπει διαφημισεις και εκνευριζεται. Προσωπικα βλεπω αρκετο youtube και ακουω μουσικη οποτε η συνδρομη στο YT Premium ειναι απο τις καλυτερες που εχω κανει. Εδινα 8 ευρω στο spotify, το εκοψα και τωρα δινω 10 ευρω και εχω και τα δυο. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από ardi21 2 2
Therempant Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε αυτοί οι ΗΠΑμερικανοί πραγματικά απορώ πως έχουν επικρατήσει στο πλανήτη μας...... Όσο και να το κοροϊδεύεις πίσω από τέτοιες αποφάσεις υπάρχουν ολόκληρα τμήματα υπεύθυνα με παχυλούς μισθούς..
dandri Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, GCX είπε Mozilla Firefox+Adblocker extension. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες Σε Chrome ;
dtk-386 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 λεπτά πριν, Therempant είπε Όσο και να το κοροϊδεύεις πίσω από τέτοιες αποφάσεις υπάρχουν ολόκληρα τμήματα υπεύθυνα με παχυλούς μισθούς.. δεν κοροιδεύω αναρωτιέμαι με την ανθρώπινη βλάκεια που δέχεται όλα αυτά.
GCX Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, dandri είπε Σε Chrome ; Δεν έχω chrome αλλά ψάξε να δεις στο chrome extension store για Adblocker Plus, Adguard ή uBlock και δοκιμάστε τα
salamiboy Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 11 λεπτά πριν, dandri είπε Σε Chrome ; uBlock Origin Lite 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δεν πληρωνουμε τιποτα στο ιντερνετ. Νομος 4
jimmy213 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 13 minutes ago, dandri said: Σε Chrome ; Ublock Origin Lite. Δεν είναι ακριβώς όπως το original Ublock Origin, αλλά κάνει δουλειά (είναι από τον ίδιο δημιουργό). https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin-lite/ddkjiahejlhfcafbddmgiahcphecmpfh 1
TaxiarhisGR Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) αυτα βλεπω και δεν τους λυπαμαι καθολου Adblock μεχρι να σβησει ο ηλιος και οσο και να τα παρακαμπτουν θα βρισκουμε τροπο, προγραμματιστες ειμαστε. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από TaxiarhisGR 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες ναι αλλά όσοι εσείς που σχολιάζετε βλέπετε youtube απο pc οπότε προφανώς κάνετε άλλη χρήση απο την πλειοψηφία αυτών που πληρώνουν, οι οποίοι βλέπουν απο TV (και ίσως χωρίς χρήση tv box). λέω εγώ τώρα... 1 1
mants118 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Η πραγματική είδηση είναι ότι το youtube το παλεύει ενώ ήδη έχει χάσει κατά κράτος από το Τικ Τοκ... 2
ardi21 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 10 minutes ago, mants118 said: Η πραγματική είδηση είναι ότι το youtube το παλεύει ενώ ήδη έχει χάσει κατά κράτος από το Τικ Τοκ... Διαφορετικης φιλοσοφίας πλατφόρμες. Άσχετα αν έβαλε τα shorts. 1 1
morfeas-dsl- Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δεν ήξερα ότι έχει διαφημίσεις . Βέβαια έχω ublock 😝
Dorian Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αν μου εξηγήσεις κανείς γιατί να πληρώνεις youtube συνδρομή θα του ήμουν υπόχρεος. Περα από τις διαφημίσεις, γιατί για να βλέπεις youtubers Που ενα θέμα δευτερολέπτων το τραβάνε σε 10λεπτα μισάωρα για να πληρωθούν περισσότερα σεντς.
slk200gr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 ώρες πριν, D-Lux είπε Άρα θα πληρώνεις και πάλι θα παίζει διαφημίσεις. Καιρό τους πήρε να το σκεφτούν αυτό. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν,αντιγράψαν το Netflix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα