oldnew Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 8 minutes ago, Dorian said: Αν μου εξηγήσεις κανείς γιατί να πληρώνεις youtube συνδρομή θα του ήμουν υπόχρεος. Περα από τις διαφημίσεις, γιατί για να βλέπεις youtubers Που ενα θέμα δευτερολέπτων το τραβάνε σε 10λεπτα μισάωρα για να πληρωθούν περισσότερα σεντς. Δεν παει ακριβώς ετσι. Αμα πας να βγάλεις λεφτά απο youtube θα διαπιστώσεις οτι ποιο εύκολα βγάζεις λεφτα δουλευοντας οικοδομή. Αυτοί που ανεβάζουν βιντεο στο YouTube τους λες ήρωες και ψώνια μαζι, και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου που έχω φάει ατελείωτες ωρες να κανω μοντάζ, να γυρνάω βίντεο κλπ, εχω 1400 συνδρομητές και δεν έχω βγάλει ουτε σεντς και πιθανότατα δε θα βγάλω ποτέ. Αν το έκανα ολο αυτό για να βγάλω λεφτά θα ειμουν πραγματικά ηλιθιος. Και υπάρχουν άπειροι σαν και εμενα. 1
Chocobo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) https://tenor.com/view/xardalias-oti-na-nai-χαρδαλιας-gif-20641903 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Chocobo
JimGer Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, oldnew said: Δεν παει ακριβώς ετσι. Αμα πας να βγάλεις λεφτά απο youtube θα διαπιστώσεις οτι ποιο εύκολα βγάζεις λεφτα δουλευοντας οικοδομή. Αυτοί που ανεβάζουν βιντεο στο YouTube τους λες ήρωες και ψώνια μαζι, και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου που έχω φάει ατελείωτες ωρες να κανω μοντάζ, να γυρνάω βίντεο κλπ, εχω 1400 συνδρομητές και δεν έχω βγάλει ουτε σεντς και πιθανότατα δε θα βγάλω ποτέ. Αν το έκανα ολο αυτό για να βγάλω λεφτά θα ειμουν πραγματικά ηλιθιος. Και υπάρχουν άπειροι σαν και εμενα. Δεν ξέρω πόσο μέρος των κερδών πάνε στους creators. Η δική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν πολύ καλές παραγωγές στο youtube και σε γενικές γραμμές ο αλγόριθμος λειτουργεί καλά σε εμένα. Τώρα αν έδινα 15 ευρώ για συνδρομή δεν ξέρω. Αλλά καλά να είναι ο Τούρκος (νομίζω) προς το παρών. Αλλά παρακολουθώ πλέον πιο πολύ youtube από νετφλιξ άμαζον apple tv κλπ
oldnew Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, JimGer said: Δεν ξέρω πόσο μέρος των κερδών πάνε στους creators. Η δική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν πολύ καλές παραγωγές στο youtube και σε γενικές γραμμές ο αλγόριθμος λειτουργεί καλά σε εμένα. Τώρα αν έδινα 15 ευρώ για συνδρομή δεν ξέρω. Αλλά καλά να είναι ο Τούρκος (νομίζω) προς το παρών. Αλλά παρακολουθώ πλέον πιο πολύ youtube από νετφλιξ άμαζον apple tv κλπ Ουτε εγω πληρώνω συνδρομη. Απλα ήθελα να πω οτι δεν υπάρχουν τα λεφτά που νομίζει ο πολύς κόσμος στο youtube. Μια φορά και εναν καιρο μπορει. Ουτε καν επαγγελματικο δε δέχεται εύκολα να κάνει το youtube ενα κανάλι. Σου λεει 1000 συνδρομητές + κάποιες χιλιάδες ωρες, και σε απορρίπτει με τη λογικη οτι δεν είναι πρωτότυπο περιεχόμενο κλπ. Μα με τοσα εκατομμύρια καναλια δεν υπάρχει πρωτότυπο περιεχόμενο εύκολα πλέον. Δεν αρκει δηλαδή να πλήρεις πλέον απλά τους ορους. Επίσης για Ελλάδα κατα κανονα τα έσοδα είναι το 1/10 σε σχεση με Αμερικη. Αν δεν εχεις τουλάχιστον 100,000 συνδρομητές σε Ελλάδα, τα λεφτά είναι αστεία. Θα βγάλεις καποια στιγμή, κάποιους μηνες και μετα τελος. Πρέπει ΣΥΝΕΧΩΣ να προσθέτεις πρωτότυπο, δικο σου περιεχόμενο. Αν εξαιρέσουμε τους επαγγελματίες που κανουν πχ παρουσίαση κινητών κλπ και εχουν 100.000+ συνδρομητές, οι υπόλοιποι (>90%) είναι απλα χομπιστες που ητε κανουν την πλακα τους, ητε γουστάρουν να ανεβάζουν καποια βίντεο και να βλέπουν πως παει η τηλεθέαση πχ. Προσωπικά κανω like σε ολα τα μικρα καναλια ή αφηνω καποιο σχόλιο. Και συχνα subscribe ετσι ως ενα ευχαριστώ αν κατι μου αρέσει, γιατί εχω προσωπική εμπειρία ποση δουλειά θελει ενα βίντεο συχνα μέχρι να το ανεβασεις. Απο εκεί και πέρα, η πληρωμή για να βλέπεις youtube είναι στην κριση του καθενός. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από oldnew
JimGer Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 31 minutes ago, oldnew said: Ουτε εγω πληρώνω συνδρομη. Απλα ήθελα να πω οτι δεν υπάρχουν τα λεφτά που νομίζει ο πολύς κόσμος στο youtube. Μια φορά και εναν καιρο μπορει. Ουτε καν επαγγελματικο δε δέχεται εύκολα να κάνει το youtube ενα κανάλι. Σου λεει 1000 συνδρομητές + κάποιες χιλιάδες ωρες, και σε απορρίπτει με τη λογικη οτι δεν είναι πρωτότυπο περιεχόμενο κλπ. Μα με τοσα εκατομμύρια καναλια δεν υπάρχει πρωτότυπο περιεχόμενο εύκολα πλέον. Δεν αρκει δηλαδή να πλήρεις πλέον απλά τους ορους. Επίσης για Ελλάδα κατα κανονα τα έσοδα είναι το 1/10 σε σχεση με Αμερικη. Αν δεν εχεις τουλάχιστον 100,000 συνδρομητές σε Ελλάδα, τα λεφτά είναι αστεία. Θα βγάλεις καποια στιγμή, κάποιους μηνες και μετα τελος. Πρέπει ΣΥΝΕΧΩΣ να προσθέτεις πρωτότυπο, δικο σου περιεχόμενο. Αν εξαιρέσουμε τους επαγγελματίες που κανουν πχ παρουσίαση κινητών κλπ και εχουν 100.000+ συνδρομητές, οι υπόλοιποι (>90%) είναι απλα χομπιστες που ητε κανουν την πλακα τους, ητε γουστάρουν να ανεβάζουν καποια βίντεο και να βλέπουν πως παει η τηλεθέαση πχ. Προσωπικά κανω like σε ολα τα μικρα καναλια ή αφηνω καποιο σχόλιο. Και συχνα subscribe ετσι ως ενα ευχαριστώ αν κατι μου αρέσει, γιατί εχω προσωπική εμπειρία ποση δουλειά θελει ενα βίντεο συχνα μέχρι να το ανεβασεις. Απο εκεί και πέρα, η πληρωμή για να βλέπεις youtube είναι στην κριση του καθενός. Εγώ πληρώνω συνδρομή (φθηνή γενικά και έχω πάνω γονείς και φίλους). Απλά αυτό που είπα είναι ότι έχω βρει κανάλια που ανεβάζουν για εμένα informative περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων για ελληνικά το greekonomics αλλά και πολλά αγγλικά. Επίσης για προγραμματισμό ειδήσεις κλπ. Καταλαβαίνω από την άλλη μεριά είναι δύσκολο (των content creators). Με βάση τα όσα έλεγε ο Μαρινάκης greekonomics, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις λεφτά στο youtube. Υποθέτω είναι στο top 10 των Ελλήνων creators και τουλάχιστον μέχρι και την freedom έχανε λεφτά. Αν είναι σωστό ή όχι δεν ξέρω αλλά it is what it is. Πάντως έχουν φτιάξει καλό οικοσύστημα. Υποθέτω και το να τρέχεις μια πλατφόρμα σαν το youtube κοστίζει αρκετά λεφτά ακόμα και αν είσαι google. Οπότε καταλαβαίνω να θέλουν κάποια συνδρομή (αν και το παραγ***ε) 1
oldnew Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, JimGer said: Εγώ πληρώνω συνδρομή (φθηνή γενικά και έχω πάνω γονείς και φίλους). Απλά αυτό που είπα είναι ότι έχω βρει κανάλια που ανεβάζουν για εμένα informative περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων για ελληνικά το greekonomics αλλά και πολλά αγγλικά. Επίσης για προγραμματισμό ειδήσεις κλπ. Καταλαβαίνω από την άλλη μεριά είναι δύσκολο (των content creators). Με βάση τα όσα έλεγε ο Μαρινάκης greekonomics, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις λεφτά στο youtube. Υποθέτω είναι στο top 10 των Ελλήνων creators και τουλάχιστον μέχρι και την freedom έχανε λεφτά. Αν είναι σωστό ή όχι δεν ξέρω αλλά it is what it is. Πάντως έχουν φτιάξει καλό οικοσύστημα. Υποθέτω και το να τρέχεις μια πλατφόρμα σαν το youtube κοστίζει αρκετά λεφτά ακόμα και αν είσαι google. Οπότε καταλαβαίνω να θέλουν κάποια συνδρομή (αν και το παραγ***ε) Μα και ο Μαρινακης δεν το έκανε για τα λεφτα το καναλι. Και ο Κυριτσης (για ηλιθιους) έχει βιντεο που λεει τι βγάζει. Ο άσχετος νομίζει οτι ειναι καλα λεφτα, αλλά μετά αρχίζει να λεει οτι πληρώνει υπάλληλο για μοντάζ κλπ και στο τελος δεν μενει φράγκο. Ουσιαστικά το καναλι το έχει για να διαφημίζει το σιτε του και να βγάζει από εκεί. Κράχτης είναι. Και λιγο πολυ έτσι βγάλεις λεφτα, άλλως είναι για χαρτζιλίκι. Μπορεί πχ να βγάλουν αυτα τα σούπερ πετυχημένα κανάλια και 10.000 ευρώ κάποιες φορές σε 1 χρόνο απο ενα viral όμως βίντεο. Το 2ο χρονο όμως μπορει να μη βγάλει τίποτα σχεδόν. Πρέπει να πετύχει αλλο βίντεο. Αυτο στο διηνεκές είναι αδύνατο για τα ερασιτεχνικά κανάλια και δύσκολο ακόμα και για επαγγελματικα. Το συμπέρασμα είναι, οτι κατα κανόνα ΔΕΝ βγάζεις σοβαρά λεφτα απ το youtube ως ερασιτέχνης με 10-20.000 subscribers. Πλην εξαιρέσεων. Η δουλειά που θέλουν τα βίντεο κλπ, θα βγάλεις τα 5πλασια στον ίδιο χρόνο ως Ντελιβερας. Το να βγάλεις πχ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 50ε απο ενα βίντεο που ανέβασες και είχε αρκετές 1000αδες views, ουσίαστικα πληρώθηκες για τον κοπο σου, δεν το θεωρώ καν κέρδος. Συνήθως δεν βγαζεις ουτε φράγκο ως ερασιτέχνης βέβαια. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από oldnew
Black Demis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 hours ago, GCX said: Mozilla Firefox+Adblocker extension. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες το θεμα δεν ειναι το pc εκει ολοι παντα ξεραμη λυση.... το θεμα ειναι στα κινιτα android και ios στα tablet στης τελεωρασεις στο android auto (το youtube music) και διαφορες αλλες πλατφορμες... επειδι ειχα βαρεθει να ασχολουμε δινω καθε μηνα 10 ευρω και τελος
GCX Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 37 λεπτά πριν, Black Demis είπε το θεμα δεν ειναι το pc εκει ολοι παντα ξεραμη λυση.... το θεμα ειναι στα κινιτα android και ios στα tablet στης τελεωρασεις στο android auto (το youtube music) και διαφορες αλλες πλατφορμες... επειδι ειχα βαρεθει να ασχολουμε δινω καθε μηνα 10 ευρω και τελος Για android υπάρχει το YouTube Revanced Για ios δεν ξέρω δεν κατέχω iPhone Άμα βαριέσαι να ασχοληθεις καλώς δωστα
Black Demis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 minute ago, GCX said: Για android υπάρχει το YouTube Revanced Για ios δεν ξέρω δεν κατέχω iPhone Άμα βαριέσαι να ασχοληθεις καλώς δωστα για ολα υπαρχει λυση αλλα δεν αξιζει η ασχολια τα 10 ευρω.... για ios μεσο apo vpn server που στηνεις σπιτι... για αυτοκινιτο πρεπει στο κινιτο κατι παρομιο να εχει κλπ......για tv πρεπει να φτοιαξεις router για να κανει αυτη την δουλεια.......... γενικος οταν εχει πανω απο μια συσκευη και δεν θες μονο youtube αλλα και music δεν ξερω κατα ποσο εφικτο ειναι να καθεσαι και να σεταρεις συστηματα
kekos123 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Είχα το οικογενειακό πρόγραμμα αλλά με τη πρόσφατη αύξηση σχεδόν στο 20αρικο εννοείται το έκοψα, είπαμε να στηρίξουμε την υπηρεσία νόμιμα κι ωραία αλλά όχι να στήσουμε και Κωλο. 🤗
nepomuk Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 ώρες πριν, kaliakman είπε Αν δεν έχει διαφημίσεις μέσα στα βίντεο για 4-5 ευρώ το μήνα δεν είναι κακή ιδέα. Σωστα και για να μενει χρημα να πληρωθουν οι ακαματοι δημιουργοι και ιδιοκτητες περιεχομενου .
flogerakos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 ώρες πριν, GCX είπε Mozilla Firefox+Adblocker extension. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες Και στον chrome εξακολουθει να δουλεύει κανονικα το ublock origin.... 2
Iamthagod Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Είχα βάλει family μέσω Ουκρανίας και πλήρωνα 3 κάτι το μήνα και έλεγα δε γμται ας τα δίνω… ώσπου μου το κόψανε . Τώρα μου στέλνουν κάθε τόσο mail να κάνω ανανέωση. Θα πάρουν κάτι χνουδωτο 1
D-Lux Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 ώρες πριν, slk200gr είπε Δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν,αντιγράψαν το Netflix Το YouTube όμως δεν είναι Netflix.
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Το ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν έχει adblocker με ξεπερνάει. Πως μπορεί και σερφάρει κανείς με όλο αυτό τον διαφημσιτικό θόρυβο? Και στις τηλεοράσεις και στα κινητά έχει εφαρμογές για να μην έχεις διαφημίσεις. Μόνο κάτι παλιές smart Tv δεν έχουν την δυνατότητα να βάλεις άλλη εφαρμογή, αυτοί καλύτερα να έδιναν λεφτά για ένα TV Box να βρουν την υγειά τους. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Diavolos666 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα