Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το YouTube ετοιμάζεται να λανσάρει μια οικονομικότερη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας Premium, όπως αποκαλύπτει το Bloomberg.

Πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν ότι το YouTube σχεδιάζει να φέρει στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές μια πιο προσιτή συνδρομητική υπηρεσία με την ονομασία Premium Lite μέσα στη χρονιά. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο χωρίς διαφημίσεις, αν και με ορισμένους περιορισμούς σε σύγκριση με την πλήρη έκδοση Premium.

Εκπρόσωπος της YouTube επιβεβαίωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία έχει ήδη δοκιμάσει αυτή τη νέα βαθμίδα συνδρομής σε διάφορες αγορές εκτός ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο. "Ελπίζουμε να επεκτείνουμε αυτή την προσφορά σε ακόμη περισσότερους χρήστες στο μέλλον με την υποστήριξη των συνεργατών μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συνδρομή Premium Lite αναμένεται να προσφέρει την παρακολούθηση των περισσότερων βίντεο χωρίς διαφημίσεις, ωστόσο δεν θα περιλαμβάνει όλα τα προνόμια της κανονικής συνδρομής Premium, που κοστίζει 9,99€ μηνιαίως. Συγκεκριμένα, δεν θα παρέχει πρόσβαση στο YouTube Music χωρίς διαφημίσεις, ούτε δυνατότητα για λήψη βίντεο offline ή αναπαραγωγή στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με περσινά screenshots, η Premium Lite συνδρομή ενδέχεται να εμφανίζει "περιορισμένες διαφημίσεις" στα YouTube Shorts και κατά την αναζήτηση περιεχομένου. Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το κόστος της, σε άλλες αγορές η υπηρεσία προσφερόταν στο μισό κόστος της πλήρους συνδρομής Premium.

Ο CEO της YouTube, Neal Mohan, έχει ανακοινώσει ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες YouTube Music και Premium έχουν ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι περισσότεροι χρήστες παρακολουθούν πλέον YouTube σε τηλεοράσεις παρά σε κινητές συσκευές.

Η εταιρεία έχει επίσης εντείνει τις προσπάθειές της κατά των προγραμμάτων μπλοκαρίσματος διαφημίσεων, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζουν τους όρους χρήσης της πλατφόρμας. Παράλληλα, σχεδιάζει να προσθέσει νέα προνόμια για τους συνδρομητές Premium, διευρύνοντας έτσι τη διαφοροποίηση μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων συνδρομής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το σκεφτόντουσαν αρκετό καιρό?? θα πληρώνω για να βλέπω πάλι διαφημίσεις αλλά... λιγότερες. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί (Τα μυαλά του εξωτερικού εννοώ) έχουν στείλει Άνθρωπο στο διάστημα, ή εμείς πρέπει να είμαστε κορόιδα ή έτσι είναι το σωστό και ζω διαφορετικά εγώ, δεν ξέρω τι να πω, το μόνο σίγουρο είναι ότι από μένα θα πάρουν τα @@ μου

Δημοσ.

Mozilla Firefox+Adblocker extension.
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GCX είπε

Mozilla Firefox+Adblocker extension.
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες

να χαρείτε μην αρχίσετε πάλι με τα adlocks και το τι έχετε.....ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!

• Like 1
  • Thanks 10
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Να βγάλουν και έκδοση που πληρώνεις για να βλέπεις μόνο διαφημίσεις, για ανθρώπους με γερό πορτοφόλι και εξωτικά βίτσια, οι υπόλοιποι firefox+ublock.

😂😂😂😂😂😂😂Κλαιω πρωι πρωι.Ευχαριστω!Καλημερα😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ αυτοι που πληρωνουν συνδρομες φανταζομαι τις αγοραζουν γιατι θα τους εχουν σπασει τα νευρα οι διαφημισεις στην τηλεοραση , στο πισι ολοι ξερουμε την λυση σε αυτες.Εδω το σκεφτομαι σοβαρα να παρω μια συνδρομη πιο πολυ για την 4.5 χρονων κορη μου, που απο τις τοσες διαφημισεις το παιδι στο τελος μου λεει μπαμπα βαλε μου νετφλιξ με εχει νευριασει αυτο το βουτουμπ με τις διαφημισεις του.

Μιλαμε για τζιμανια αντι να βγαλουν πχ μια συνδρομη με 3€ χωρις διαφημισεις στα βιντεο χωρις τα υπολοιπα φρου φρου να την παρουμε πανε κ βγαζουν συνδρομη με διαφημισεις. Ρε τι πινετε οταν κατεβαζετε αυτες τις ιδεες, να γυρναει παιδες γιατι το εχετε καψει.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...