Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/3/2025 στις 5:26 ΠΜ, katargedon είπε

Οποτε οχι,δεν συμφωνω μαζι του σε ολα και σου ξαναλεω οτι το προβλημα δεν ηταν το τι ελεγε,αλλα η συμπεριφορα του,οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλλα μελη.

διαβασα ολο το  σχετικο μεγαλο τοπικ,λαδια,εξελιξη κ.λ.π που αναφερεις.δεν διαπιστωσα κακη του αναφερομενου συμπεριφορα σε αλλα μελη.

δεν θελω να σε στεναχωρησω και περασμενα οκ αλλα: διαπιστωσα οτι η δικη σου συμπεριφορα ηταν πολυ χειροτερη..χωρις παρεξηγηση..το γεγονος που και σαυτο , αλλο τοπικ, που δεν υπηρχε λογος να μπλεξεις τα παλια, τον αναφερεις υποτιμητικα ,ενω δεν σε ενοχλησε ,υπο την απουσια του δλδ. ,δειχνει οτι δεν σε δικαιωνει η αποψη σου γιαυτον.

Αναφορά σε κείμενο

katargedon

Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου

Επέκταση  

για το m139 εγω ειδα οτι η mercedes προτεινει 0w40(δεν το εψαξα και παρα πολυ).Οσο για το hths,θα το πω στον ακατανομαστο οτι το ειπες 🤣

απλα θελω να ειμαστε δικαιοι.

Επεξ/σία από mike15
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα !! 
χωρίς να είμαι γνώστης της όποιας παρεξήγησης αν υπάρχει από  παλιά, μεταξύ κάποιων μελών εδώ από την ομάδα, αν έχουν κάποια διαφορά ή διαφωνία από παλιά , από κάποιο παλιό θέμα που ίσως έγραφαν .  Θέλω να πω , η να δώσω μια συμβουλή, ότι παιδιά πάνω από τα θέματα υγείας , επειδή έχω περάσει πολλά , δεν αξίζει τίποτα άλλο στην ζωή , ούτε να αγχωνόμαστε , ούτε να ανησυχούμε, έχουμε εντάσεις μεταξύ μας κλπ .  

επίσης, κάτι που μπορεί να πω εγώ σαν συμβουλή ίσως για κάποιον άλλο να μην λειτουργήσει ή να μην του φανεί χρήσιμη. Δυστυχώς ακόμα και πχ με τα αυτοκίνητα, τις μηχανές, ακόμα και αυτά είναι σαν ζωντανός οργανισμός και ακόμα και τα ίδια μοτέρ για παράδειγμα , έχουν να κάνουν και επιδρούν ένα σωρό παράγοντες διαφορετικοί και συνθήκες που αλλάζουν το εσωτερικό κόσμο τους , την ζωή τους. Άρα ακόμα και να είμαστε γνώστες ενός θέματος , πχ άλλος για τα λάδια αυτοκινήτου, άλλος για βιβλία πχ , άλλος για κάτι άλλο κλπ , δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. Αν κάποιος θέλει να πει την γνώμη του απλά στην απορία κάποιου , καλώς να την πει . Δεν θα κρίνουμε μεταξύ μας αν κάποιος έχει δίκιο ή όχι κλπ , έχουμε ελεύθερη συζήτηση και διάλογο μεταξύ μας. Και τέλος ποια συμβουλή θα ακολουθήσει και αν ακολουθήσει κάποιος για το ζήτημα που τον απασχολεί, είναι καθαρά δικιά του απόφαση. Εγώ πραγματικά έχω μάθει πολλά από εσάς όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους !! Μην κοιτάμε ποιος ξέρεις περισσότερα ή αν ο άλλος δεν ξέρει κλπ . Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Συζητάμε απλα και ωραία !! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε το x-cess gen2 sp,αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου μεχρι τωρα.Υπερ:ειναι ισως και το καλυτερο λαδι που εχω βαλει,σε οδηγηση εθνικης οδου(κανω περιπου 50 χλμ κάθε μερα).Πολυ γλυκο και προθυμο στροφαρισμα συν οτι μου εχει κατεβασει την καταναλωση βενζινης σε σχεση με το καστρολ.Κατα:Εχει πολυ ασχημη "κρυα" εκκινηση και δεν εννοω σε χαμηλη εξωτερικη θερμοκρασία αλλα γενικα.Νιωθω και παραπανω δονηση στο ρελαντι απ'οτι με αλλα λάδια συν διαφορετικο ηχο,οχι με την καλη εννοια.Γενικα φαινεται οτι ειναι λαδι για "γκαζια" και για δυνατα μοτερ.Συμπερασμα:Αν εισαι ανήσυχο πνευμα και το πατας το αμαξι,τοτε ναι,το παιρνεις με κλειστα ματια.Αν θες κατι "all around",τοτε οχι,πας σε κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, katargedon είπε

Εχει πολυ ασχημη "κρυα" εκκινηση

ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εχει τρομπα λαδιου με τυπικα (διδυμα) γραναζια και οχι εκκεντρου αστερα η παρατηρηση σου ΔΕΝ ειναι ατοπη

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά αν κάποιος έχει . Τι προτείνετε για ασφάλεια αυτοκινήτου; Δεν έχω πάρκινγκ δικό μου, όπου βρω στο δρόμο το βάζω . Έχω δει είναι τρία διαφορετικά. Ένα που μπαίνει πάνω στο τιμόνι , ένα άλλο που μπαίνει τιμόνι και στην ζώνη ασφαλείας, και ένα άλλο που μπαίνει στο τιμόνι και τα πετάλια. Κάνουν τίποτα αυτά ; Ή τζάμπα τα λεφτά ; Προστατεύουν καθόλου ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Να ρωτήσω κάτι παιδιά αν κάποιος έχει . Τι προτείνετε για ασφάλεια αυτοκινήτου; Δεν έχω πάρκινγκ δικό μου, όπου βρω στο δρόμο το βάζω . Έχω δει είναι τρία διαφορετικά. Ένα που μπαίνει πάνω στο τιμόνι , ένα άλλο που μπαίνει τιμόνι και στην ζώνη ασφαλείας, και ένα άλλο που μπαίνει στο τιμόνι και τα πετάλια. Κάνουν τίποτα αυτά ; Ή τζάμπα τα λεφτά ; Προστατεύουν καθόλου ;

kill switch στην τροφοδοσια της τρομπας βενζινης κοστος 3-5 ευρω και δεν το βρισκει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε παρακαμπτεται

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εχει τρομπα λαδιου με τυπικα γραναζια και οχι εκκεντρου αστερα

Δεν έχω ιδεα τι έχει 😅 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, katargedon είπε

Δεν έχω ιδεα τι έχει

image.png.635109444b841250b563a6b05fd158a6.png

εχει αυτο

image.png.23575933e09ab80d21a7cd03fe395ddd.png

οχι αυτο

οι πρωτες τρομπες ναι εχουν θεμα με το ψυχρο ιξωδες μεγαλο, οι δευτερες δεν ακουνε τιποτα εχουν ελαχιστες απωλειες αντλησης. Φυσικα αυτο ειναι μια εκτιμηση οταν λες οτι στην ψυχρη εκκινηση ειναι θορυβώδες και "βαρυ"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...