cmaniac Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Mitsi86 είπε το ίδιο μου είπε κ ο μηχανικός στην Toyota, όταν το πήγα για να τσεκάρω ότι είναι γνήσια τα χιλιόμετρα κλπ ότι καίνε λάδι αυτά από μαμά . Στις 23/2/2025 στις 8:57 ΜΜ, cmaniac είπε Μιας και είσαι στην περιοχή, πέρνα μια βόλτα απο τον Κατσιπάνο να ρωτήσεις κι εκεί. 1
Mitsi86 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, katargedon είπε Οκ τότε.Εύχομαι παντως να το χαρείς το αμάξι.Καλες βολτες! Να σαι καλά φίλε μου !! Σιγά μωρέ θα συμπληρώνω που κ που αν χρειάζεται λάδι και θα το ελέγχω και όσο αντέξει !! Εξάλλου ήξερα ότι είναι ρίσκο όταν παίρνεις μεταχειρισμένο, αλλά δεν μπορούσα κάτι άλλο να πάρω, πιστεύω δεν πρέπει να με ανησυχεί τόσο το λάδι, αρκεί να το ελέγχω που κ που γιατί μου είπαν όλοι ότι είναι φυσιολογικό να καίνε αυτά . Στην Toyota μου είπαν ότι έχουν δει , τους είχε πάει ένα με 400.000 χιλιόμετρα έκαιγε πιο πολύ αυτό , αλλά δεν παθαίνουν κάτι , αρκεί να το ελέγχεις που κ που . παιδιά δεν σας ξαναενοχλώ με κάποιο μήνυμα μου, εννοείται θα διαβάζω ότι στέλνετε. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους σας, για τον χρόνο που αφιερώσατε , για τις συμβουλές σας και συγγνώμη αν σας κούρασα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή Σαρακοστή να έχουμε !! 2 λεπτά πριν, cmaniac είπε Θα κανονίσω ναι να περάσω στο επόμενο σέρβις . Ευχαριστώ πολύ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα