Rebirth Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε 1. Βάζω σελοτειπ, εχω παρατηρήσει οτι δεν παθαίνει κατι, δεν λιώνει η να καίγεται με την θερμοκρασία 2. Τις παίρνω απο ενα μαγαζί που εχει ειδη συσκευασίας. Ειναι φθηνές πχ με ενα ευρω παίρνω 30 σακούλες σελοτέιπ ναι μεν δεν καίγεται αλλά μήπως βγάζει λίγη... χημεία; 1
Petros Electron Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ 6 λεπτά πριν, Rebirth είπε σελοτέιπ ναι μεν δεν καίγεται αλλά μήπως βγάζει λίγη... χημεία; Δεν εχω παρατηρήσει τίποτα όπως το βάζω το βγάζω, δεν είναι καν ζεστό ούτε αυτό αλλα και ούτε το χαρτί της σακούλας. 🤷♂️ Γενικά η σακούλα δεν καίει μετά το 3λεπτο μόνο το περιεχόμενο της είναι καυτό. Αν δεν το θέλει κάποιος μπορεί να διπλώσει την σακούλα μερικές φορες στο τελος της θα χάσει λίγο απο την χωρητικότητα της αλλα παλι θα γινει η δουλειά
Petros Electron Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 μμ 21 λεπτά πριν, kofer είπε Βάλτε χαρτοταινία. είναι και αυτό μια λύση. 🙂
zio10 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Πήρα κι εγώ τη μηχανή, μεγάλη ευκολία! Με λίγο λαδάκι, αλάτι και ό,τι άλλα μπαχαρικά θέλει ο καθένας (πχ πάπρικα) γίνονται σούπερ, ταχύτατα και χωρίς μυρωδιά καθόλου στο σπίτι. Κάνει λίγο θόρυβο να έχετε υπόψη, περίπου σαν πιστολάκι μαλλιών και λέει ότι θέλει κάπου 15 λεπτά διάλλειμα για να τη χρησιμοποιήσεις ξανά. Μπορεί να είναι λίγο θέμα αυτό αν κάποιος θέλει μεγάλες ποσότητες. Συνολικά πολύ καλή όμως, ειδικά σε τέτοια τιμή. Θα πιάσει τόπο πιστεύω και δεν θα τη φάει το ντουλάπι! 1
barman_ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ 1 hour ago, zio10 said: Πήρα κι εγώ τη μηχανή, μεγάλη ευκολία! Με λίγο λαδάκι, αλάτι και ό,τι άλλα μπαχαρικά θέλει ο καθένας (πχ πάπρικα) γίνονται σούπερ, ταχύτατα και χωρίς μυρωδιά καθόλου στο σπίτι. Κάνει λίγο θόρυβο να έχετε υπόψη, περίπου σαν πιστολάκι μαλλιών και λέει ότι θέλει κάπου 15 λεπτά διάλλειμα για να τη χρησιμοποιήσεις ξανά. Μπορεί να είναι λίγο θέμα αυτό αν κάποιος θέλει μεγάλες ποσότητες. Συνολικά πολύ καλή όμως, ειδικά σε τέτοια τιμή. Θα πιάσει τόπο πιστεύω και δεν θα τη φάει το ντουλάπι! Τι ποσοτητα βγαζει με τη μια? 8 hours ago, Petros Electron said: Τα ειχα κανει με βούτυρο γαλακτος.. εκει να δεις προστυχιά.. σκέτη τσοντ@ 🤣🤣 και γω αλλα βγαινει πολυ βαρυ και δεν ανοιγουν τελειως.δεν μαρεσε
Rebirth Δημοσ. Δευτέρα στις 05:00 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:00 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, barman_ είπε Τι ποσοτητα βγαζει με τη μια? Νομίζω 30γραμμαρια άψητο καλαμποκι. Βγαίνει ένα μεσαίο μπολ. Διόρθωση: 60 γραμμάρια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:02 μμ από Rebirth 1
zio10 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:32 μμ 39 λεπτά πριν, barman_ είπε Τι ποσοτητα βγαζει με τη μια? και γω αλλα βγαινει πολυ βαρυ και δεν ανοιγουν τελειως.δεν μαρεσε Μεσαίο προς μεγάλο θα έλεγα. Οκ για να τσιμπάνε 2 άτομα ή για έναν που του αρέσουν πολύ! 1
mike634 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 μμ Λάτρης του popcorn, χρησιμοποιούσα πάρα πολλά χρόνια μηχανές σαν αυτή του θέματος που φτιάχνουν αεροποπκορν, όπως είπε ο alefther, με όλα τα προβλήματα που έχουν και αναφέρθηκαν, με πιο σημαντικό για 'μένα την απουσία γεύσης. Εδώ και 4 μήνες έχω πάρει μια συσκευή σαν αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά από καμιά 20ριά χρήσεις, γι' αυτό και την προτείνω. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο, μένουν όλα στη θέση τους αφού δεν μπορούν να φύγουν από πουθενά και δεν μένει κανένα άσκαστο. Πραγματικά είναι σαν της κατσαρόλας και καλύτερα, χωρίς το παπάριασμα από τους υδρατμούς και εννοείται μπορείς να βάλεις βούτυρο ή ελαιόλαδο, τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Φτιάχνει με την μία μέχρι 180 γραμμάρια δηλαδή μια τεράστια γαβάθα, απλά είναι τόσο γευστικά που αρκετές φορές φτιάχνω δεύτερη παρακολουθώντας με παρέα κάποια ταινία. Οι συσκευές αυτού του τύπου όμως έχουν μέτρια ποιότητα κατασκευής και πολύ υψηλότερη τιμή. Ζεσταίνεται από μια καλυμμένη αντίσταση κάτω από το ταψί, το οποίο δυστυχώς έχει επικάλυψη teflon και το οποίο ξύνεται στην άκρη από το σιδεράκι που περιστρέφει το καλαμπόκι, σημαντικό μειονέκτημα απλά λόγω του καλού αποτελέσματος το παραβλέπω. 8
great Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ 13 hours ago, mike634 said: Λάτρης του popcorn, χρησιμοποιούσα πάρα πολλά χρόνια μηχανές σαν αυτή του θέματος που φτιάχνουν αεροποπκορν, όπως είπε ο alefther, με όλα τα προβλήματα που έχουν και αναφέρθηκαν, με πιο σημαντικό για 'μένα την απουσία γεύσης. Εδώ και 4 μήνες έχω πάρει μια συσκευή σαν αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά από καμιά 20ριά χρήσεις, γι' αυτό και την προτείνω. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο, μένουν όλα στη θέση τους αφού δεν μπορούν να φύγουν από πουθενά και δεν μένει κανένα άσκαστο. Πραγματικά είναι σαν της κατσαρόλας και καλύτερα, χωρίς το παπάριασμα από τους υδρατμούς και εννοείται μπορείς να βάλεις βούτυρο ή ελαιόλαδο, τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Φτιάχνει με την μία μέχρι 180 γραμμάρια δηλαδή μια τεράστια γαβάθα, απλά είναι τόσο γευστικά που αρκετές φορές φτιάχνω δεύτερη παρακολουθώντας με παρέα κάποια ταινία. Οι συσκευές αυτού του τύπου όμως έχουν μέτρια ποιότητα κατασκευής και πολύ υψηλότερη τιμή. Ζεσταίνεται από μια καλυμμένη αντίσταση κάτω από το ταψί, το οποίο δυστυχώς έχει επικάλυψη teflon και το οποίο ξύνεται στην άκρη από το σιδεράκι που περιστρέφει το καλαμπόκι, σημαντικό μειονέκτημα απλά λόγω του καλού αποτελέσματος το παραβλέπω. μου γυάλισε αυτή. Μπορεις να βαλεις και βουτηρο μεσα γιατι το θελω λιγο το βρωμικο μου
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 πμ https://vi.aliexpress.com/item/1005007014630808.html
achilles_g_ Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ 18 ώρες πριν, mike634 είπε Λάτρης του popcorn, χρησιμοποιούσα πάρα πολλά χρόνια μηχανές σαν αυτή του θέματος που φτιάχνουν αεροποπκορν, όπως είπε ο alefther, με όλα τα προβλήματα που έχουν και αναφέρθηκαν, με πιο σημαντικό για 'μένα την απουσία γεύσης. Εδώ και 4 μήνες έχω πάρει μια συσκευή σαν αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά από καμιά 20ριά χρήσεις, γι' αυτό και την προτείνω. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο, μένουν όλα στη θέση τους αφού δεν μπορούν να φύγουν από πουθενά και δεν μένει κανένα άσκαστο. Πραγματικά είναι σαν της κατσαρόλας και καλύτερα, χωρίς το παπάριασμα από τους υδρατμούς και εννοείται μπορείς να βάλεις βούτυρο ή ελαιόλαδο, τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Φτιάχνει με την μία μέχρι 180 γραμμάρια δηλαδή μια τεράστια γαβάθα, απλά είναι τόσο γευστικά που αρκετές φορές φτιάχνω δεύτερη παρακολουθώντας με παρέα κάποια ταινία. Οι συσκευές αυτού του τύπου όμως έχουν μέτρια ποιότητα κατασκευής και πολύ υψηλότερη τιμή. Ζεσταίνεται από μια καλυμμένη αντίσταση κάτω από το ταψί, το οποίο δυστυχώς έχει επικάλυψη teflon και το οποίο ξύνεται στην άκρη από το σιδεράκι που περιστρέφει το καλαμπόκι, σημαντικό μειονέκτημα απλά λόγω του καλού αποτελέσματος το παραβλέπω. Εγώ έχω την παρακάτω...πολύ καλή αλλά μικρή ποσότητα και λίγο μπελαλίδικη στο καθάρισμα. https://www.skroutz.gr/s/6403188/Sogo-SS-11350-Michani-Pop-Korn-310W.html
Snip Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ Στις 23/2/2025 στις 3:17 ΠΜ, Rebirth είπε Την έχω πάνω από πέντε χρόνια και παραμένει σκυλί και τη βάζω εδώ όχι τόσο για την τιμή όσο για το ότι δεν τη φέρνουν πια συχνά. Υπόψιν είναι για ποπ κορν στην πλέον υγιεινή τους μορφή καθώς δεν βάζεις λάδι ή βούτυρο και γίνονται στον αέρα. Στα συν της ότι καθαρίζεται πανεύκολα (δεν έχεις να πλύνεις σκεύη), γίνονται γρήγορα και δεν μυρίζει το σπίτι. Στα πλην της ότι υστερεί σε γεύση πχ από το ποπ κορν στην κατσαρόλα με λάδι. Προσοχή: Για να λάβεις την έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή Lidl Plus. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, απλά κάνεις ένα sign up και όταν πας ταμείο σκανάρεις την κάρτα από το κινητό (όπως πχ με την κάρτα των πρατηρίων ΕΚΟ). Δε μπορείς να βάλεις λίγο λάδι ή βούτυρο σε αυτή, στον πάτο;
ChrisN.S. Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Μόλις τώρα, Snip είπε Δε μπορείς να βάλεις λίγο λάδι ή βούτυρο σε αυτή, στον πάτο; όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα