spiros696 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 13 ώρες πριν, Rebirth είπε Την έχω πάνω από πέντε χρόνια και παραμένει σκυλί και τη βάζω εδώ όχι τόσο για την τιμή όσο για το ότι δεν τη φέρνουν πια συχνά. Υπόψιν είναι για ποπ κορν στην πλέον υγιεινή τους μορφή καθώς δεν βάζεις λάδι ή βούτυρο και γίνονται στον αέρα. Στα συν της ότι καθαρίζεται πανεύκολα (δεν έχεις να πλύνεις σκεύη), γίνονται γρήγορα και δεν μυρίζει το σπίτι. Στα πλην της ότι υστερεί σε γεύση πχ από το ποπ κορν στην κατσαρόλα με λάδι. Προσοχή: Για να λάβεις την έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή Lidl Plus. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, απλά κάνεις ένα sign up και όταν πας ταμείο σκανάρεις την κάρτα από το κινητό (όπως πχ με την κάρτα των πρατηρίων ΕΚΟ). πότε ξεκινάνε να τα πουλάνε; από πέμπτη ή πουλιέται ήδη;
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 51 λεπτά πριν, spiros696 είπε πότε ξεκινάνε να τα πουλάνε; από πέμπτη ή πουλιέται ήδη; Έχω την εντύπωση ότι το είδα στο ράφι.
bill987 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 59 λεπτά πριν, spiros696 είπε πότε ξεκινάνε να τα πουλάνε; από πέμπτη ή πουλιέται ήδη; Από το Σάββατο ξεκίνησε, πριν από λίγο έφτιαξε πάλι η μικρή, βάλαμε και λίγο βούτυρο - αλάτι, από ένα που μάς άφησε να δοκιμάσουμε, καλά ήταν!
Rebirth Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, spiros696 είπε πότε ξεκινάνε να τα πουλάνε; από πέμπτη ή πουλιέται ήδη; Πουλιέται ήδη. Σάββατο ξεκίνησε.
andreas1gr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, spiros696 είπε πότε ξεκινάνε να τα πουλάνε; από πέμπτη ή πουλιέται ήδη; Χθες
Petros Electron Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Λοιπόν pop-cornακιδες του insomnia. Σορρυ για το off topic. Μετα απο απαίτηση χιλιάδων 🤣🤣 σας παραθέτω την εναλλακτική λυση με σακουλα και microwave φούρνο. Εδω να πω οτι δεν ειμαι κατα της συσκευής του Lidl, ειναι ποιο εύκολη πχ για ενα παιδι να φτιαξει μονο του το popcorn αλλα οχι για εμενα που... θελω μια γαβάθα για παρτι μου! 🤷♂️ 1) Βάζουμε τα σπόρια στην σακούλα και την διπλώνουμε μια φορά κάτω και την σφραγίζουμε. Προσοχη η σακούλα να χωράει στον φουρνο να γυρίζει οταν θα φουσκώσει ειναι βασικό να γυρίζει οσο σκάνε μεσα τα καλαμποκιά. Επιλέξτε σακουλα αναλογα με τον φούρνο σας και επισης πειραματιστείτε με ποσά καλαμποκιά θα βάζετε μεσα, εγω βαζω περίπου ενα γεμάτο φλιτζάνι, αν και το εχω πάρει το κολλάει βαζω με το ματι.. 2) Γυρνάμε τα πλάγια της σακούλας προς τα κατω και κάνουμε μια τετράγωνη συσκευασία 3) Την βαζουμε στον φουρνο μ. ετσι όπως ειναι στην φώτο. 4) Βάζουμε 3* λεπτά χρονο στην δυνατή σκαλα (εδω να γράψω οτι θα πρέπει να πειραματιστείτε με αυτο τον χρονο ανάλογα ποσο δυνατός ειναι ο φούρνος σας, την πρώτη φορα βάλε πχ 2 λεπτά να δείτε. 5) Οταν τελειώσει το 3λεπτο θα είναι κάπως ετσι η σακούλα... πρησμένη.. 😝 6) Είναι μεγάλη η ποσότητα εχω βάλει το χέρι μου διπλά για σύγκριση.. ναι έχω μεγάλη παλάμη οτι πρέπει για μουτζες! 7) Αμέσως μετα σκίζουμε την σακούλα και αδειάζουμε.. Εδω να γράψω ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι καυτα μεσα προσέξτε μην κάψετε τα χερια σας. Πιάστε απο τα αυτια την σακούλα γιατί μεσα καίει το πραμα 🔥🔥... .8) Ραντίζουμε με λαδι της επιλογής μας ανακατεύοντας καλα, ηλιέλαιο η αν τα θέλουμε πιο jucy ελαιόλαδο 9) Προσθέτουμε αλατι και κανα μπαχάρι, πχ εγω βαζω ενα μείγμα απο πάπρικα, τσιντζερ, και αλλα μπαχαρικά και γίνονται καυτερά 🔥 Αυτα εν ολιγης όσοι εχετε φουρνο μ, και θελετε μεγαλύτερες ποσότητες δοκιμαστε το. Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ 14 2
Nick64 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εγώ πάντως έχω ειδική συσκευή από τον παππού μου για ποπ κορν (τσατ πατ όπως τα λέει) που μπαίνει πάνω στο γκαζακι και σε 5 λεπτά είναι έτοιμα. Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά όποιος το βλέπει τρελαίνεται. Επίσης τα ποπ κορν βγαίνουν τέλεια αλλά έχει τα ίδια αρνητικά με την κατσαρόλα (μυρωδιά από λάδι) 1
dimitrins Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δοκιμασμένη εδώ και χρόνια Αψογη Ποπ-κορν βιολογικό, παλιά έφερνε και ο Σκλαβενίτης, τόκοψε, τώρα βιολογικό χωριό, λιώνω βούτυρο σε μπρίκι και ενώ γίνεται το ποπ κόρν ρίχνω λίγο βούτυρο και αλατίζω Το μόνο πρόβλημα ότι όλοι τρώνε και ξανακάνω 1
Rebirth Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, dimitrins είπε Δοκιμασμένη εδώ και χρόνια Αψογη Ποπ-κορν βιολογικό, παλιά έφερνε και ο Σκλαβενίτης, τόκοψε, τώρα βιολογικό χωριό, λιώνω βούτυρο σε μπρίκι και ενώ γίνεται το ποπ κόρν ρίχνω λίγο βούτυρο και αλατίζω Το μόνο πρόβλημα ότι όλοι τρώνε και ξανακάνω Έτσι! Και θέλει και λίγο χρόνο για να κρυώσει πρώτα. Δεν μπορείς να κάνεις καπάκι. Θέλει 10-15 λεπτά κενό. Νομίζω το λένε και οι οδηγίες. 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Λοιπόν pop-cornακιδες του insomnia. Σορρυ για το off topic. Μετα απο απαίτηση χιλιάδων 🤣🤣 σας παραθέτω την εναλλακτική λυση με σακουλα και microwave φούρνο. Εδω να πω οτι δεν ειμαι κατα της συσκευής του Lidl, ειναι ποιο εύκολη πχ για ενα παιδι να φτιαξει μονο του το popcorn αλλα οχι για εμενα που... θελω μια γαβάθα για παρτι μου! 🤷♂️ 1) Βάζουμε τα σπόρια στην σακούλα και την διπλώνουμε μια φορά κάτω και την σφραγίζουμε. Προσοχη η σακούλα να χωράει στον φουρνο να γυρίζει οταν θα φουσκώσει ειναι βασικό να γυρίζει οσο σκάνε μεσα τα καλαμποκιά. Επιλέξτε σακουλα αναλογα με τον φούρνο σας και επισης πειραματιστείτε με ποσά καλαμποκιά θα βάζετε μεσα, εγω βαζω περίπου ενα γεμάτο φλιτζάνι, αν και το εχω πάρει το κολλάει βαζω με το ματι.. 2) Γυρνάμε τα πλάγια της σακούλας προς τα κατω και κάνουμε μια τετράγωνη συσκευασία 3) Την βαζουμε στον φουρνο μ. ετσι όπως ειναι στην φώτο. 4) Βάζουμε 3* λεπτά χρονο στην δυνατή σκαλα (εδω να γράψω οτι θα πρέπει να πειραματιστείτε με αυτο τον χρονο ανάλογα ποσο δυνατός ειναι ο φούρνος σας, την πρώτη φορα βάλε πχ 2 λεπτά να δείτε. 5) Οταν τελειώσει το 3λεπτο θα είναι κάπως ετσι η σακούλα... πρησμένη.. 😝 6) Είναι μεγάλη η ποσότητα εχω βάλει το χέρι μου διπλά για σύγκριση.. ναι έχω μεγάλη παλάμη οτι πρέπει για μουτζες! 7) Αμέσως μετα σκίζουμε την σακούλα και αδειάζουμε.. Εδω να γράψω ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι καυτα μεσα προσέξτε μην κάψετε τα χερια σας. Πιάστε απο τα αυτια την σακούλα γιατί μεσα καίει το πραμα 🔥🔥... .8) Ραντίζουμε με λαδι της επιλογής μας ανακατεύοντας καλα, ηλιέλαιο η αν τα θέλουμε πιο jucy ελαιόλαδο 9) Προσθέτουμε αλατι και κανα μπαχάρι, πχ εγω βαζω ενα μείγμα απο πάπρικα, τσιντζερ, και αλλα μπαχαρικά και γίνονται καυτερά 🔥 Αυτα εν ολιγης όσοι εχετε φουρνο μ, και θελετε μεγαλύτερες ποσότητες δοκιμαστε το. Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ Τέτοια οφ τοπικ να ήταν όλα. Ωραίος 2
villasg Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες εγω παλι τα πατλακια τα κανω στο τηγανι με καπακι απο πανω και ολα καλα 1
protathlitis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες και εγώ αυτή του Lidl έχω. Βάζω με τον δοσομετρητή και μετά τοποθετώ τον δοσομετρητή στην θέση του και του βάζω μέσα ένα κομμάτι βούτυρο, που έχει μείνει λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. 'Όταν αρχίσουν να πετάγονται βάζω ένα μεγάλο μπολ από κάτω, γιατί όντως πετάγονται με δύναμη και όχι πάντα ευθεία.Αμέσως τους ρίχνω το βούτυρο, που εντωμεταξύ έχει λιώσει και ανακατεύω με μία κουτάλα για να πάει σε όλα. Τέλος ρίχνω αλάτι και ανακατεύω πάλι για να κολλήσει σε όλα. Είναι αρκετά γευστικά , ανάλογα την ποιότητα του ποπ κορν και πόσο θα τα πιάσει το βούτυρο και το αλάτι. 1
alefther Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 ώρες πριν, Nick64 είπε Εγώ πάντως έχω ειδική συσκευή από τον παππού μου για ποπ κορν (τσατ πατ όπως τα λέει) που μπαίνει πάνω στο γκαζακι και σε 5 λεπτά είναι έτοιμα. Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά όποιος το βλέπει τρελαίνεται. Επίσης τα ποπ κορν βγαίνουν τέλεια αλλά έχει τα ίδια αρνητικά με την κατσαρόλα (μυρωδιά από λάδι) μη βαζεις "λαδι" το σωστο ποπκορν το προστυχο θελει λαδι καρυδας για το ψησιμο, φλαβακολ για τη γευση αντε κι αν εισαι τυπος που ρισκαρει βουτυρο στο τελος ` το αεροποπκορν ειναι σαχλαμαρα, αν ειναι να φας κατι, φχαριστησου το. Εκτος κι αν τρως 3 φορες τη μερα ποπκορν ξερωγω και κανει διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα