andreas1gr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Τα εχω δοκιμασει και εγω, μεχρι που διάβασα το ταμπελακι τους και ειδα οτι εχουν φοινικέλαιο και αλλα τεχνητά αρώματα, οποτε μακρια δεν είναι για να τα τρώμε. Άρα εσύ δεν χρησιμοποιείς πια ΚΑΝΕΝΑ τυποποιημένο τρόφιμο ε;
spigias Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Εγω τα κανω τα ποπκόρν στον φούρνο μικροκυμάτων. Παίρνω σακούλες χάρτινες απο αυτές που βάζουν τις τυρόπιτες. Βαζω μεσα τα σποριά κλείνω την σακούλα την διπλώνω πρακτικά για να μην ανοίξει και τα βάζω για 3 λεπτά στην φουλ σκάλα. Μετα οσο ειναι ζεστά στο μπολ προσθέτω λάδι (ηλιέλαιο η ελαιόλαδο, με ψεκαστήρα) και στο τέλος βάζω το αλατι που κολλάει πανω τους λογω του λαδιου και οτι αλλο θελω πχ πάπρικα κλπ και γίνονται σούπερ. Αν φτιάξω θα ανεβάσω καμιά foto να δειτε πως γίνονται. Ανάλογα τον φούρνο που εχετε πρέπει να πειραματιστείτε με την ποσότητα και τους χρόνους για να μην εχετε πολλά ασκαστα σπόρια η και καμμένα. Οτι περισσεύει απο τα ασκαστα σπόρια τα βάζετε την επόμενη φορα δεν τα πετάτε. ωραία ιδέα! εγώ το έκανα κάποιες φορές με τις χρησιμοποιημένες σακούλες απο τα microwave popcorn, ερώτηση την σακούλα απλά την διπλώνεις;
Petros Electron Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 17 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Άρα εσύ δεν χρησιμοποιείς πια ΚΑΝΕΝΑ τυποποιημένο τρόφιμο ε; Φυσικά και χρησιμοποιώ αλλά για το ποπ κορν δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε αυτα τα συσκευασμένα γιατι μπορει κάποιος να τα φτιάξει μονος του εύκολα και ποιο υγιεινά. Οτι γλιτώνουμε καλό ειναι. 8
barman_ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 33 minutes ago, andreas1gr said: Άρα εσύ δεν χρησιμοποιείς πια ΚΑΝΕΝΑ τυποποιημένο τρόφιμο ε; Όλοι τρώμε. Το θέμα είναι ότι γλυτώσουμε 4
Petros Electron Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 10 λεπτά πριν, spigias είπε ωραία ιδέα! εγώ το έκανα κάποιες φορές με τις χρησιμοποιημένες σακούλες απο τα microwave popcorn, ερώτηση την σακούλα απλά την διπλώνεις; Τις τελευταίες φορές την κλείνω με σελοτειπ οχι αυτο το διάφανο αλλα ενα αλλο που ειναι ποιο λεπτό και εχω παρατηρήσει οτι δεν λιώνει στο 3λεπτο. Και αυτο το κανω για εκμεταλλευτώ ολη την σακούλα και να μην ανοίξει γιατι μου εχει τυχει να ξεδιπλωθεί απο τα πολλα σπόρια που ειχα βαλει μεσα.. 😝
kat kat Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 ώρες πριν, Rebirth είπε Την έχω πάνω από πέντε χρόνια και παραμένει σκυλί και τη βάζω εδώ όχι τόσο για την τιμή όσο για το ότι δεν τη φέρνουν πια συχνά. Υπόψιν είναι για ποπ κορν στην πλέον υγιεινή τους μορφή καθώς δεν βάζεις λάδι ή βούτυρο και γίνονται στον αέρα. Στα συν της ότι καθαρίζεται πανεύκολα (δεν έχεις να πλύνεις σκεύη), γίνονται γρήγορα και δεν μυρίζει το σπίτι. Στα πλην της ότι υστερεί σε γεύση πχ από το ποπ κορν στην κατσαρόλα με λάδι. Προσοχή: Για να λάβεις την έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή Lidl Plus. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, απλά κάνεις ένα sign up και όταν πας ταμείο σκανάρεις την κάρτα από το κινητό (όπως πχ με την κάρτα των πρατηρίων ΕΚΟ). Φίλε μου,εσύ που το έχεις, ο κάδος που μπαίνει το καλαμπόκι είναι τεφλόν ή μέταλλο;
andreas1gr Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 16 λεπτά πριν, kat kat είπε Φίλε μου,εσύ που το έχεις, ο κάδος που μπαίνει το καλαμπόκι είναι τεφλόν ή μέταλλο; Μέταλλο inox 2 1
Aias Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εγω έπαιρνα το έτοιμο microwave popcorn .... Μέχρι που μου άρπαξε ο φούρνος και τα χημικά στους καπνούς ήτανε σα δακρυγόνα Τι καρκίνο τρώμε ρε πστη μου ..... και μετα απο αυτο αναψα ενα τσιγαρο. Ο καπνος δεν ηταν απο τα popcorn αλλα απο την συσκευασια .Το εχω παθει και εγω. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Aias
Αthanasios Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες @Rebirth Να σε ρωτήσω κάτι; Έχω καμιά 5ετία μια παρόμοια συσκευή από το Vicko αλλά αντιμετωπίζω πάντα ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Το καλαμπόκι που βάζω εννοείται είναι πάντα λίγο πιό κάτω από την ένδειξη MAX του κάδου και χρησιμοποιώ μια πλαστική λεκανίτσα μπροστά στο στόμιο για να πέφτουν τα ποπ-κορν εκεί. Μέχρι τη μισή ποσότητα ποπ-κορν που βγάζει, όλα καλά. Από εκεί και μετά, όταν είναι να πέσουν ειδικά τα τελευταία, βγαίνουν με τέτοια δύναμη από το στόμιο, που είναι πραγματικά σαν σφαίρες, με αποτέλεσμα να σκάνε δυνατά στη λεκάνη και να διώχνουν από μέσα υπόλοιπη ποσότητα ποπ-κορν και αυτά να διασκορπίζονται παντού στον πάγκο και στην υπόλοιπη κουζίνα. Απ' ότι βλέπω υπάρχει σχεδιαστική διαφορά στο στόμιο μεταξύ των δύο συσκευών, στη συσκευή μου είναι τεράστιο ενώ σε αυτήν του Lidl είναι σημαντικά πιό μικρό. Οπότε θέλω να σε ρωτήσω, με αυτήν τη συσκευή του Lidl σου έχει τύχει κάτι τέτοιο;
bill987 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 58 λεπτά πριν, Αthanasios είπε @Rebirth Να σε ρωτήσω κάτι; Έχω καμιά 5ετία μια παρόμοια συσκευή από το Vicko αλλά αντιμετωπίζω πάντα ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Το καλαμπόκι που βάζω εννοείται είναι πάντα λίγο πιό κάτω από την ένδειξη MAX του κάδου και χρησιμοποιώ μια πλαστική λεκανίτσα μπροστά στο στόμιο για να πέφτουν τα ποπ-κορν εκεί. Μέχρι τη μισή ποσότητα ποπ-κορν που βγάζει, όλα καλά. Από εκεί και μετά, όταν είναι να πέσουν ειδικά τα τελευταία, βγαίνουν με τέτοια δύναμη από το στόμιο, που είναι πραγματικά σαν σφαίρες, με αποτέλεσμα να σκάνε δυνατά στη λεκάνη και να διώχνουν από μέσα υπόλοιπη ποσότητα ποπ-κορν και αυτά να διασκορπίζονται παντού στον πάγκο και στην υπόλοιπη κουζίνα. Απ' ότι βλέπω υπάρχει σχεδιαστική διαφορά στο στόμιο μεταξύ των δύο συσκευών, στη συσκευή μου είναι τεράστιο ενώ σε αυτήν του Lidl είναι σημαντικά πιό μικρό. Οπότε θέλω να σε ρωτήσω, με αυτήν τη συσκευή του Lidl σου έχει τύχει κάτι τέτοιο; Επειδή την πήρα εχθές το πρωί ( lidl), το απόγευμα που βάλαμε είχαμε εγώ και η μικρή κόρη μου τα χέρια μας δεξιά αριστερά μπας μπούνε όλα μέσα, σφαγή έγινε λέμε 🤣 🤣 🤣 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 9 λεπτά πριν, bill987 είπε Επειδή την πήρα εχθές το πρωί ( lidl), το απόγευμα που βάλαμε είχαμε εγώ και η μικρή κόρη μου τα χέρια μας δεξιά αριστερά μπας μπούνε όλα μέσα, σφαγή έγινε λέμε 🤣 🤣 🤣 Βάλτε μια πετσετα να καλύπτει την έξοδο για να μην πετάγονται παντού. 1
bill987 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάλτε μια πετσετα να καλύπτει την έξοδο για να μην πετάγονται παντού. Αυτό σκεφτήκαμε για την επόμενη φορά! 1
Doubt Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, Petros Electron είπε Σε οτι αφορα το μαγείρεμα στα μικροκύματα εχει χαρακτηριστεί ασφαλες εδω και αρκετα χρονια. Και οι σακουλες που παιρνω εχουν την σημανση οτι ειναι καταλληλες για τροφιμα, βεβαία σε αυτο εχω ενα ερωτηματικό για το αν κανει καλο να θερμαίνονται μεσα στον φουρνο. Αν χρησιμοποιήσεις σκεύος ειδικό για φούρνο μικροκυμάτων;
great Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες ειχα παρει τετοια απο το telemarkting store τοτε που ειχε στο Mall μιλαμε για αθλιοτητα, ολες το ιδιο αθλια τα κανουν αγευστα , ασε που βαζεις το μπολ απο κατω και αυτα δεν πανε μεσα τα μισα πετάγονται εξω. Βουτηρακι και λιγο λατι και εισαι ετοιμος.
Rebirth Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, Αthanasios είπε @Rebirth Να σε ρωτήσω κάτι; Έχω καμιά 5ετία μια παρόμοια συσκευή από το Vicko αλλά αντιμετωπίζω πάντα ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Το καλαμπόκι που βάζω εννοείται είναι πάντα λίγο πιό κάτω από την ένδειξη MAX του κάδου και χρησιμοποιώ μια πλαστική λεκανίτσα μπροστά στο στόμιο για να πέφτουν τα ποπ-κορν εκεί. Μέχρι τη μισή ποσότητα ποπ-κορν που βγάζει, όλα καλά. Από εκεί και μετά, όταν είναι να πέσουν ειδικά τα τελευταία, βγαίνουν με τέτοια δύναμη από το στόμιο, που είναι πραγματικά σαν σφαίρες, με αποτέλεσμα να σκάνε δυνατά στη λεκάνη και να διώχνουν από μέσα υπόλοιπη ποσότητα ποπ-κορν και αυτά να διασκορπίζονται παντού στον πάγκο και στην υπόλοιπη κουζίνα. Απ' ότι βλέπω υπάρχει σχεδιαστική διαφορά στο στόμιο μεταξύ των δύο συσκευών, στη συσκευή μου είναι τεράστιο ενώ σε αυτήν του Lidl είναι σημαντικά πιό μικρό. Οπότε θέλω να σε ρωτήσω, με αυτήν τη συσκευή του Lidl σου έχει τύχει κάτι τέτοιο; Eπιβεβαιώνω τον Bill. Το ίδιο κάνει. Πάντα βάζω το λεκανάκι λίγο πιο προς το σημείο που τα στέλνει (δηλαδή όχι ακριβώς ευθεία, λίγο πλάγια από το "στόμιο")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα