Rebirth Δημοσ. χθες στις 03:17 πμ Δημοσ. χθες στις 03:17 πμ (επεξεργασμένο) Την έχω πάνω από πέντε χρόνια και παραμένει σκυλί και τη βάζω εδώ όχι τόσο για την τιμή όσο για το ότι δεν τη φέρνουν πια συχνά. Υπόψιν είναι για ποπ κορν στην πλέον υγιεινή τους μορφή καθώς δεν βάζεις λάδι ή βούτυρο και γίνονται στον αέρα. Στα συν της ότι καθαρίζεται πανεύκολα (δεν έχεις να πλύνεις σκεύη), γίνονται γρήγορα και δεν μυρίζει το σπίτι. Στα πλην της ότι υστερεί σε γεύση πχ από το ποπ κορν στην κατσαρόλα με λάδι. Προσοχή: Για να λάβεις την έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή Lidl Plus. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, απλά κάνεις ένα sign up και όταν πας ταμείο σκανάρεις την κάρτα από το κινητό (όπως πχ με την κάρτα των πρατηρίων ΕΚΟ). Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Rebirth 4 3
andreas1gr Δημοσ. χθες στις 08:12 πμ Δημοσ. χθες στις 08:12 πμ Να σημειωθεί ότι για να λάβεις την έξτρα έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή LIDL plus. 1
konstantinos77g Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 minutes ago, smpt said: και πως κολλάει το αλάτι στα ποπκορν? Δεν βάζεις τίποτα! Μόνο Pop Corn! Με θερμό αέρα τα "μαγειρεύει". Έχω της Black& Decker και τα σπάει! Ότι θες μετά προσθέτεις! Για πιο υγιεινά Pop Corn είναι ότι πρέπει! 1
Tatofski64 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Χαλιά τα κάνει, λίγο βούτυρο η τηγάνι δεν χάθηκε ο κόσμος. 5 2 1
geopapa Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Just now, Tatofski64 said: Χαλιά τα κάνει, λίγο βούτυρο η τηγάνι δεν χάθηκε ο κόσμος. Βάζεις λιγο βουτυρο και αλατι εκει που πεφτει το ποπκορν με τον θερμο αερα λιωνει σιγα σιγα , ανακατεύεις μετα κ μια χαρά γινονται 1
zio10 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στην περιγραφή λέει με αποσπώμενο δοχείο για λιώσιμο βουτύρου πάντως. 1
bill987 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 20 λεπτά πριν, zio10 είπε Στην περιγραφή λέει με αποσπώμενο δοχείο για λιώσιμο βουτύρου πάντως. Απλά κάτι να πούνε, τον δοσομετρητή εννοεί και καλά να βάλεις το βούτυρο να λιώσει ώστε μετά να το ρίξεις στο μπολ! 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω τα κανω τα ποπκόρν στον φούρνο μικροκυμάτων. Παίρνω σακούλες χάρτινες απο αυτές που βάζουν τις τυρόπιτες. Βαζω μεσα τα σποριά κλείνω την σακούλα την διπλώνω πρακτικά για να μην ανοίξει και τα βάζω για 3 λεπτά στην φουλ σκάλα. Μετα οσο ειναι ζεστά στο μπολ προσθέτω λάδι (ηλιέλαιο η ελαιόλαδο, με ψεκαστήρα) και στο τέλος βάζω το αλατι που κολλάει πανω τους λογω του λαδιου και οτι αλλο θελω πχ πάπρικα κλπ και γίνονται σούπερ. Αν φτιάξω θα ανεβάσω καμιά foto να δειτε πως γίνονται. Ανάλογα τον φούρνο που εχετε πρέπει να πειραματιστείτε με την ποσότητα και τους χρόνους για να μην εχετε πολλά ασκαστα σπόρια η και καμμένα. Οτι περισσεύει απο τα ασκαστα σπόρια τα βάζετε την επόμενη φορα δεν τα πετάτε. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Petros Electron 11 3
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Εγω έπαιρνα το έτοιμο microwave popcorn .... Μέχρι που μου άρπαξε ο φούρνος και τα χημικά στους καπνούς ήτανε σα δακρυγόνα Τι καρκίνο τρώμε ρε πστη μου ..... 2
Rebirth Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Να σημειωθεί ότι για να λάβεις την έξτρα έκπτωση πρέπει να έχεις την εφαρμογή LIDL plus. Σωστό, το προσέθεσα. 45 λεπτά πριν, zio10 είπε Στην περιγραφή λέει με αποσπώμενο δοχείο για λιώσιμο βουτύρου πάντως. Ναι. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ και αν βάλεις βούτυρο εκεί στον δοσομετρητή λιώνει. Υποτίθεται ότι μετά ρίχνεις το βούτυρο πάνω στα ποπ κορν που θα έχεις ρίξει στο μπολ. 2
d_gkal Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 33 minutes ago, bill987 said: Απλά κάτι να πούνε, τον δοσομετρητή εννοεί και καλά να βάλεις το βούτυρο να λιώσει ώστε μετά να το ρίξεις στο μπολ! Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά βουτυρενια ποπ κορν. Έχω την ίδια και απλά είναι οκ τα ποπ κορν. Σαν της κατσαρόλας δεν έχει.... 1 1
zio10 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το ψέκασμα με λάδι και αλάτι μετά που αναφέρθηκε ίσως είναι καλή λύση. Της κατσαρόλας καλά αλλά έχει λίγο κάπνα, λίγο μυρωδιά και καμιά φορά μπορεί να κάψεις και την κατσαρόλα! Μικροκυμάτων δεν έχω, ούτε έχω δοκιμάσει. 1
Rebirth Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Το ψέκασμα με λάδι και αλάτι μετά που αναφέρθηκε ίσως είναι καλή λύση. Της κατσαρόλας καλά αλλά έχει λίγο κάπνα, λίγο μυρωδιά και καμιά φορά μπορεί να κάψεις και την κατσαρόλα! Μικροκυμάτων δεν έχω, ούτε έχω δοκιμάσει. Ναι η κατσαρόλα έχει πολύ έντονη μυρωδιά που απλώνεται στο σπίτι αν δεν έχεις κλειστή κουζίνα. Εγώ αυτό που κάνω κάποιες φορές είναι να τα αναμιγνύω με ένα άλλο σνακ, πχ ένα πατατάκι ή "πατατάκια" ρυζογκοφρέτες και ισορροπεί. Το ψεκασμα με λάδι μετά μπορεί όντως να βοηθά. 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Εγω έπαιρνα το έτοιμο microwave popcorn .... Μέχρι που μου άρπαξε ο φούρνος και τα χημικά στους καπνούς ήτανε σα δακρυγόνα Τι καρκίνο τρώμε ρε πστη μου ..... Κι εγώ τα έπαιρνα παλιά. Μιλάμε κανονικά καρκίνος. Μακριά. 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εγω έπαιρνα το έτοιμο microwave popcorn .... Μέχρι που μου άρπαξε ο φούρνος και τα χημικά στους καπνούς ήτανε σα δακρυγόνα Τι καρκίνο τρώμε ρε πστη μου ..... Τα εχω δοκιμασει και εγω, μεχρι που διάβασα το ταμπελακι τους και ειδα οτι εχουν φοινικέλαιο και αλλα τεχνητά αρώματα, οποτε μακρια δεν είναι για να τα τρώμε. Κατσαρόλα έπαιζα και εγω παλια αλλα πρεπει να υπερθερμανθεί το σκεύος και παλι δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι μερικες που εχουν αντικολλητικά επιστρώσεις πχ τεφλον και αλλα, μετα απο καποιες υψηλές θερμοκρασίες διασπώνται και πανε στο φαγητο, ασε που με τον καιρο χαλαει και την κατσαρόλα, ειχα ενα κατσαρολακι για αυτη την δουλειά αλλα στο τελος ξεφλούδισε εσωτερικα και το πεταξα. Τελος σε οτι αφορα το ρευμα, ενας φούρνος μικροκυμάτων στα 3 λεπτα δεν θα καψει σχεδόν τιποτα αλλα μια κατσαρολα πανω σε ματι θελει πανω κατω 10 λεπτα για να φτιαξει τα ποπ κορν. Σε οτι αφορα το μαγείρεμα στα μικροκύματα εχει χαρακτηριστεί ασφαλες εδω και αρκετα χρονια. Και οι σακουλες που παιρνω εχουν την σημανση οτι ειναι καταλληλες για τροφιμα, βεβαία σε αυτο εχω ενα ερωτηματικό για το αν κανει καλο να θερμαίνονται μεσα στον φουρνο. 57 λεπτά πριν, Rebirth είπε Το ψεκασμα με λάδι μετά μπορεί όντως να βοηθά. Ναι βοηθά αλλιώς θα είναι άνοστα. Βεβαία πρέπει να εχεις ψεκαστήρα για να πηγαίνει ομοιόμορφα το λαδι και παντού και θελει αμέσως μολις τα βγάλεις απο την σακούλα που ειναι ζεστά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα