mastoras007 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλησπέρα. Οταν αποσυμπλέκει πολύ χαμηλά, και ξεκινάει φυσικά γρήγορα απο όταν αφήνω συμπλέκτη τι είναι? Δέν μου στέκει να είναι δίσκος, δεν πατινάρει καθόλου ισα ισα φεύγει σφαίρα το αμάξι κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα που να το έφτιαξε? Διαβάζω για τρόμπα, για ρύθμιση και διάφορα άλλα, αμάξι opel combo 2017
piiii Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Υποθέτω ότι έχει υδραυλικό συμπλέκτη. Ισως θέλει καμιά εξαέρωση στο κύκλωμα. Απο το ίδιο κύκλωμα που πέρνουν υγρό τα φρένα περνάει και στον συμπλέκτη. Εγώ μετά απο αλλαγή δίσκω πλατώ είχα ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα. Αποσύμπλεκε πολύ ψηλά, έπρεπε σχεδόν να το αφήσω εντελώς για να τσουλάει. Εφαγε την εξαέρωση και έστρωσε το κόλπο.
mastoras007 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ναι στέκει να έχει αέρα, και τώρα που το λές και τα φρένα πιάνουν λίγο χαμηλά
meletis_m Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 46 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα. Οταν αποσυμπλέκει πολύ χαμηλά, και ξεκινάει φυσικά γρήγορα απο όταν αφήνω συμπλέκτη τι είναι? Δέν μου στέκει να είναι δίσκος, δεν πατινάρει καθόλου ισα ισα φεύγει σφαίρα το αμάξι κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα που να το έφτιαξε? Διαβάζω για τρόμπα, για ρύθμιση και διάφορα άλλα, αμάξι opel combo 2017 Κάνε μια αλλαγή υγρών και εξαέρωση . Το φυσιολογικό είναι να πιάνει χαμηλά όταν έχει φρέσκο δισκοπλατο. 1
filarhos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ότι λέει ο @meletis_m όταν είναι καινούρια τα υλικά χρειάζεσαι μεγαλύτερη διαδρομή ώστε να απομακρύνει τον δίσκο από το πλατο και να απεμπλεξει. Βέβαια ίδιο σύμπτωμα έχεις κι όταν τα υγρά φρένων έχουν αέρα ή υγρασία, ίδιο κύκλωμα φρένα με συμπλέκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα