Tony007 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Kalispera, an kapios mporei na me voithisi ligo, molis agaoraza to peugeot 207 tou 2007 me 147.000 xilometra kai einai 1.4 cc kai mou eipe o idioktiti oti sta 120.000 xilometra exei ftiaksi flantza, kai otan giriza sto spiti mou eipan i parea mou oti den aksizei to peugeot logo oti vgazoun provlimata sth flantza, all einai san kenourio me 147.000 xilometra kai to agoraza 3700euro, thelo thn gnomi sas parakalo, aksizei afto to amaksi pou agoraza?
piiii Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εχω μια τεράστια απορία. Αν και δεν έχω άποψη για τα peugeot γενικά καθώς δεν ήμουν ποτέ ιδιοκτήτης της γαλλικής σχολής στο παρελθόν, τι νόημα θα έχει να σου πουν αν αξίζει η δεν αξίζει αυτό που αγόρασες, αφού τα έσκασες τα φράγκα. 1
meletis_m Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Tony007 είπε Kalispera, an kapios mporei na me voithisi ligo, molis agaoraza to peugeot 207 tou 2007 me 147.000 xilometra kai einai 1.4 cc kai mou eipe o idioktiti oti sta 120.000 xilometra exei ftiaksi flantza, kai otan giriza sto spiti mou eipan i parea mou oti den aksizei to peugeot logo oti vgazoun provlimata sth flantza, all einai san kenourio me 147.000 xilometra kai to agoraza 3700euro, thelo thn gnomi sas parakalo, aksizei afto to amaksi pou agoraza? Γράψε με ελληνικά αρχικά. Το είδε μηχανικός (συμπίεση κυλίνδρων) πριν τη αγορά ; Καλό αντιψυκτικό βάζε ότι προτείνει ο κατασκευαστής και κάνε ένα service λάδια φίλτρα ιμάντες και έλεγχο φρένα / σύστημα διεύθυνσης. Εάν δε κάνω λάθος μοτέρ Bmw έχουν αυτά και είχαν θέματα με κατανάλωση λαδιού. 1
Tony007 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 27 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γράψε με ελληνικά αρχικά. Το είδε μηχανικός (συμπίεση κυλίνδρων) πριν τη αγορά ; Καλό αντιψυκτικό βάζε ότι προτείνει ο κατασκευαστής και κάνε ένα service λάδια φίλτρα ιμάντες και έλεγχο φρένα / σύστημα διεύθυνσης. Εάν δε κάνω λάθος μοτέρ Bmw έχουν αυτά και είχαν θέματα με κατανάλωση λαδιού. Efkaristo para poli gia thn apantisi sas, tha ta kano afta pou mou eipes kai SIGNOMI pou den grafo me Ellenika gramata, ksenos eimai
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, Tony007 είπε Kalispera, an kapios mporei na me voithisi ligo, molis agaoraza to peugeot 207 tou 2007 me 147.000 xilometra kai einai 1.4 cc kai mou eipe o idioktiti oti sta 120.000 xilometra exei ftiaksi flantza, kai otan giriza sto spiti mou eipan i parea mou oti den aksizei to peugeot logo oti vgazoun provlimata sth flantza, all einai san kenourio me 147.000 xilometra kai to agoraza 3700euro, thelo thn gnomi sas parakalo, aksizei afto to amaksi pou agoraza? Αδερφέ πρωτα ρωτάνε και μετά αγοράζουν.Τι νόημα να σου πούμε τώρα το οτιδήποτε; Θα το πας πίσω; Κάνε του ένα σερβις να δεις που βρίσκεσαι και καλά χλμ.
Tony007 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 34 λεπτά πριν, piiii είπε Εχω μια τεράστια απορία. Αν και δεν έχω άποψη για τα peugeot γενικά καθώς δεν ήμουν ποτέ ιδιοκτήτης της γαλλικής σχολής στο παρελθόν, τι νόημα θα έχει να σου πουν αν αξίζει η δεν αξίζει αυτό που αγόρασες, αφού τα έσκασες τα φράγκα. Katarxei efkaristo para poli gia to minima sou, ego to agoraza epidi eixe kani liga xilometra 147.000 kai den vriskis me 3700euro kati kalitero, kai o idioktitis eixe kani to megalo service sta 120.000 xilometra.
meletis_m Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, Tony007 είπε Katarxei efkaristo para poli gia to minima sou, ego to agoraza epidi eixe kani liga xilometra 147.000 kai den vriskis me 3700euro kati kalitero, kai o idioktitis eixe kani to megalo service sta 120.000 xilometra. Αυτά περί service μη τα που εμπιστεύεσαι . Βρες ένα μηχανικό και βάλτο σε μια σειρά και παρακολουθείς . Τώρα προχωράς ως έχει
Tony007 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αδερφέ πρωτα ρωτάνε και μετά αγοράζουν.Τι νόημα να σου πούμε τώρα το οτιδήποτε; Θα το πας πίσω; Κάνε του ένα σερβις να δεις που βρίσκεσαι και καλά χλμ. Nai exeis dikio kai efkaristo poli gia thn apantisi sou, tora to ekana to lathos kai to agoraza, 19xronos eimai kai einai to proto mou amaksi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα