korakios Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ (επεξεργασμένο) Έχω ένα λογαριασμό email για χαζοπράγματα (hotmail) , κατα καιρούς οι συσκευές ios μου πετάνε να εισάγω πάλι κωδικό , το αγνοώ (κλασσικό θέμα σε ios/outlook) , μιας και πάντα δούλευε .... Σήμερα με πέταξε απο thunderbird και μάλιστα μου ζήτησε να κάνω reset μιας και "έγιναν πολλαπλές προσπάθεια εισόδου με εσφαλμένο κωδικό". Άντε λέω κανα χακερο-bot θα την έκανε τη φάση και έκανα ρεσετ , όλα καλά . Το κουλό είναι : Σε iphone και ipad μπορώ να μπαίνω κανονικά στο email χωρίς εκεί να έχω αλλάξει κωδικό . Πως τεχνικά γίνεται αυτό ???? Edit: έκανε καμιά ώρα να συγχρονίσει και να μου ζητήσει κωδικό σε iphone/ipad , στο μεσοδιάστημα μπορούσα να λαμβάνω και να στέλνω email , ωραία ασφάλεια .... Επεξ/σία Σάββατο στις 07:56 μμ από korakios
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) Μου το εχει κανει και μενα αυτό το hotmail να με κλειδώσει με μυνημα "έγιναν πολλαπλές προσπάθεια εισόδου με εσφαλμένο κωδικό" . οταν μπαίνω σε pc της δουλειας και μαλιστα το ξαναεβγαλε και οταν αλλαξα κωδικό. Μην αλλαζεις τον κωδικό αν στο βγάλει αυτό ... δοκιμασε να μπεις σε αλλο browser ή να κάνεις clear cookies θα μπεί κανονικα. Στο θεμα συγχρονισμού ισχύει οτί αργεί λιγο να ζητήσει τον νεο κωδικό. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:31 μμ από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα