giorgos_t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Γεια σας τις τελευταίες ημέρες έχω ένα θέμα , περίπου στην μέση της οθόνης μου βγάζει οριζόντιες γραμμές σαν να τρεμοπαίζει ειδικά στα μαύρα και σαν να λαγκάρει το ποντίκι σ αυτά τα σημεία. Σύνδεσα την οθόνη με άλλο pc και λειτουργεί κανονικά. Επίσης έκανα update drivers της κάρτα γραφικών, τσέκαρα μέσα από τις ρυθμίσεις και μου λέει λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;
giorgos_t Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, dsi44 είπε για βγαλε μια φωτο να δουμε το φαινομενο τσεκαρε https://prnt.sc/exUgA0OoFecN
giorgos_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2025 στις 9:57 ΜΜ, tasvar είπε Είναι μόνο στο youtube, ή μόνιμη; το εμφανιζει συνηθως στα μαυρα και στα σκουροχρωμα χρωματα, αν βαλω κατι ασπρο φευγει. και δεν ειναι ολη την ωρα. καθαρισα λιγο απο σκονη κλπ κ δεν ειναι τοσο εντονο,μηπως θελει thermal paste?
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ Εμένα αυτό μου μοιάζει για θέμα στην κάρτα γραφικών.
giorgos_t Δημοσ. Κυριακή στις 03:43 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:43 μμ Στις 26/2/2025 στις 1:03 ΜΜ, micos000 είπε Εμένα αυτό μου μοιάζει για θέμα στην κάρτα γραφικών. μπορω καπως να το ελεγξω μονος μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα