Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.
Εχω μια rtx3090 που δεν αναγνωριζεται απο τα windows. Ξερει κανεις καποιον τεχνικο να την επισκευασω? 
Ευχαριστω

Δημοσ.

Είχα αναστήσει 2-3 κάρτες γραφικών(δικιά μου και φίλων) "ψήνοντας" τες με πιστόλι θερμού αέρα αφού τις είχα ξεγυμνώσει βέβαια. Υπάρχουν αρκετά video στο youtube για να δεις την διαδικασία. Δεν ξέρω αν είναι τέτοια και η περίπτωση σου, απλά το αναφέρω.

Και εννοείτε ότι μπορεί να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα. Εμείς είμασταν τυχεροί μάλλον και δουλεύαν κανονικά μέχρι που αναβαθμίστηκαν σε νεότερες κανά 2 χρόνια μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένας που φαίνεται να αναλαμβάνει στο Πέραμα.

Anyrepair, έχει κανάλι και στο youtube όπου δείχνει επισκευές του.

Όσο τον έχω παρακολουθήσει κι έχω ακούσει στο φόρουμ ή γνωστούς, έχεις καλές πιθανότητες να σου σώσει την κάρτα.

Δυστυχώς, αν δει την 3090, ακόμη κι αν η επισκευή του κοστίσει ένα component αστείας αξίας, η επισκευή θα κοστίσει αναλογικά της αξίας της κάρτας. 

Πολλές επισκευές σε επίπεδο component φαίνεται να κάνει κι ο TechGuruGR που βρίσκεται Γλυφάδα.

Δεν θυμάμαι όμως αν έχω δει επισκευές σε κάρτες γραφικών

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω χωρίς να τον έχω στείλει κάποια βλάβη ο Γιάννης από το anyrepair είναι πολύ καλός επάνω στη δουλειά  του έχει και  καλές κριτικές σίγουρα θα τον προτιμήσω και θα τον εμπιστευτώ  με την πρώτη ευκαιρία να τον στείλω καμιά βλάβη από Θεσσαλονίκη 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δυστυχώς, αν δει την 3090, ακόμη κι αν η επισκευή του κοστίσει ένα component αστείας αξίας, η επισκευή θα κοστίσει αναλογικά της αξίας της κάρτας. 

Αυτό από πού προκύπτει? Υπάρχουν στοιχεία δηλαδή όταν αν είναι πυκνωτής σε 3090 θα κοστίσει π.χ. ένα πολλαπλάσιο ποσό, ενώ αν είναι ο ίδιος πυκνωτής σε μια μητρική AMD του 2012, θα κοστίσει υποπολλαλπλάσιο ποσό?

Εκτιμώ πως η δουλειά σε έναν σοβαρό επαγγελματία, χρεώνεται ανάλογα με το κόστος του component που αντικαθίσταται, το χρόνο διάγνωσης κι επίλυσης του προβλήματος και το βαθμό δυσκολίας του (λύσιμο, διάγνωση, αποκόλληση, κόλληση, δοκιμές, δέσιμο), είναι είναι μια συσκευή των 10 ευρώ, είτε των 10000 ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panoulix είπε

Αυτό από πού προκύπτει? Υπάρχουν στοιχεία δηλαδή όταν αν είναι πυκνωτής σε 3090 θα κοστίσει π.χ. ένα πολλαπλάσιο ποσό, ενώ αν είναι ο ίδιος πυκνωτής σε μια μητρική AMD του 2012, θα κοστίσει υποπολλαλπλάσιο ποσό?

Εκτιμώ πως η δουλειά σε έναν σοβαρό επαγγελματία, χρεώνεται ανάλογα με το κόστος του component που αντικαθίσταται, το χρόνο διάγνωσης κι επίλυσης του προβλήματος και το βαθμό δυσκολίας του (λύσιμο, διάγνωση, αποκόλληση, κόλληση, δοκιμές, δέσιμο), είναι είναι μια συσκευή των 10 ευρώ, είτε των 10000 ευρώ...

Αν παρακολουθήσεις τα βίντεο του θα καταλάβεις από που προκύπτει αυτό που είπα.

Spoiler

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, panoulix είπε

In a perfect world, ναι. Αλλά δυστυχώς οι πιο πολλοί δεν λειτουργούν έτσι. π.χ.  Πας μια τηλεόραση αξίας 200€ έχει μια απλή βλάβη σκέφτεται ο τεχνικός, αν του πω 150€ δεν θα τη φτιάξει, θα πάρει καινούργια, σου λέει 80€ και την φτιάχνεις. Ίδια περίπτωση με μια τηλεόραση αξίας 800€, θα σε χρεώσει κανένα 300αρι€.

Και να πω σε μια ακριβή συσκευή χρεώνει παραπάνω διότι αν κάνει κάποια ζημιά θα του κοστίσει, οκ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση οι πιο πολλοί θα τυλίξουν την συσκευή σε μια λαδόκολλα θα σου την επιστρέψουν και θα πουν δεν γίνεται, θέλει πλακέτα και δεν συμφέρει.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...