Petros Electron Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Καλημερα, Χθες εκανα εγραφη στο https://www.eydap.gr Για να βλέπω ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς μου. Ωστόσο θέλησα να κατεβάσω και το app, αλλα δεν υπάρχει στο play store (android). Το δε λινκ που εχουν στην σελίδα τους δεν κατευθύνει σε κάποια εφαρμογή αλλα σε σφάλμα. Τους πηρα τηλ/νο αλλα δεν εχουν καποια ενημερωση για την εφαρμογη (οτι δεν λειτουργει) και ετσι δεν εβγαλα ακρη.. Το κινητο μου ειναι καινουριο, εχει android 15. Οποτε δεν ξερω τι παιζει.. Μπορει καποιος φιλος να δει αν "βλεπει" το app στο playstore? https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.eydap.eydapp
Centurion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Ούτε σε εμένα το δείχνει. Μάλλον έχει κατέβει προσωρινά. 1
Petros Electron Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Centurion είπε Ούτε σε εμένα το δείχνει. Μάλλον έχει κατέβει προσωρινά. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Ωστόσο στην ΕΥΔΑΠ που μίλησα με το τηλ/κο τους κέντρο δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται, ας ελπίζουμε οτι θα ανεβεί παλι το app (σύντομα)
Λύση tasvar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Επειδή μίλησα και εγώ, μου απαντησαν το εξής Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για την εφαρμογή EydApp. Σε συνέχεια του μηνύματος που μας στείλατε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε σε διαδικασία αναβάθμισης της εφαρμογής EydApp. Προς το παρόν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ.
Nabuko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Petros Electron είπε Μπορει καποιος φιλος να δει αν "βλεπει" το app στο playstore? Δεν το βρίσκω ούτε εγώ. 1
tasvar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Δές ακριβώς από πάνω, τι μου απάντησαν. Θα ανέβει όταν θα είναι έτοιμο. 2
tasvar Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Σήμερα είδα πως υπάρχει πάλι στο playstore. Το κατέβασα, λειτουργεί, αλλά διαφορές δεν είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα