Cubicolor Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 πμ καλησπερα πριν μερικους μηνες ειχα αγορασει το nord vpn αλλα ειχα προβληματα με παρα πολλα disconectios και αλλα προβληματα././ Πριν 2 μηνες αγορασα το Private access Vpn και μου κανει τρομερη εντυπωση οτι με το συγκεκριμενο δεν εχω κανενα προβλημα.. Ενω διαβαζα σε reviews κτλ οτι το nord vpn ειναι παρα πολυ γρηγορο κτλ κατι το οποιο σε μενα δεν το ειδα αυτο.. παρα ειδα μονο προβληματα ακομα και στις σελιδα οταν φορτωνε κτλ Πως το εξηγειτε οτι με το Private access Vpn δεν εχω προβληματα και δεν εχω disconections ενω με το nord που φημιζεται οτι ειναι το καλυτερο ειχα τοσα προβληματα?
fishingtested Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Στις 22/2/2025 στις 6:40 ΠΜ, Cubicolor είπε καλησπερα πριν μερικους μηνες ειχα αγορασει το nord vpn αλλα ειχα προβληματα με παρα πολλα disconectios και αλλα προβληματα././ Πριν 2 μηνες αγορασα το Private access Vpn και μου κανει τρομερη εντυπωση οτι με το συγκεκριμενο δεν εχω κανενα προβλημα.. Ενω διαβαζα σε reviews κτλ οτι το nord vpn ειναι παρα πολυ γρηγορο κτλ κατι το οποιο σε μενα δεν το ειδα αυτο.. παρα ειδα μονο προβληματα ακομα και στις σελιδα οταν φορτωνε κτλ Πως το εξηγειτε οτι με το Private access Vpn δεν εχω προβληματα και δεν εχω disconections ενω με το nord που φημιζεται οτι ειναι το καλυτερο ειχα τοσα προβληματα?@Stickman Hook Καλησπέρα, το Nord VPN αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα με τις διευθύνσεις IP επειδή το χρησιμοποιείτε για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς. Δηλαδή, όταν πολλοί υπολογιστές αποκτούν πρόσβαση σε 1 IP δικτύου, το Nord VPN θα είναι ανεπιθύμητο ή η σελίδα δεν θα φορτωθεί.
Cubicolor Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ 4 hours ago, fishingtested said: Καλησπέρα, το Nord VPN αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα με τις διευθύνσεις IP επειδή το χρησιμοποιείτε για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς. Δηλαδή, όταν πολλοί υπολογιστές αποκτούν πρόσβαση σε 1 IP δικτύου, το Nord VPN θα είναι ανεπιθύμητο ή η σελίδα δεν θα φορτωθεί. κατι ασχετο εχω αγορασει και το Private access Vp και μετα απο 2 ωρες μου λεει disconections κτλ και μετα δεν εχω ιντερνετ.. τι να προκαλει ολο αυτο, το προβλημα και με τα 2 vpn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα