Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Το σύστημα που έχω είναι το εξής

CPU: Ryzen 7 3800x, PSU: xfx ts 550w, mobo: msi b540 tomahawk max, ram: ballistix 32gb 3600mhz gpu gt 710, monitor odyssey g55c 32" με freesync

Θέλω να ξεκινήσω παίζω κανένα παιχνιδάκι χωρίς τρελές απαιτήσεις. Αλλά να είναι σε νορμάλ επίπεδο. Μέχρι τώρα δεν με ενδιέφερε και το football manager έπαιζε μια χαρά.  Τι ανάγκες έχω θα σας πω δεν ξέρω. Αν είναι δυνατον με το budget που αναφέρω παρακάτω να καλύψουμε τα 1440p σε medium settings θα είμαι ok. Αλλά και με 1080p δεν θα πω όχι.

Κοιτάω κυρίως σε amd πλατφόρμα ώστε να εκμεταλλευτω το freesync της οθόνης. 

bugdet αν είναι δυνατόν στα 200 ευρώ.  Προτιμώ καινούρια για θα αγοραστεί με δόσεις. Και οι ανάγκες τροφοδοσίας να καλύπτονται απο το υπάρχον τροφοδοτικό. 

Έχω δει την PULSE AMD Radeon RX 6500 XT 8GB. 

Δημοσ.

Αν έχεις υπομονή κανα 2μηνο μπας και στρώσουν οι τιμές

Το budget σου είναι χαμηλό , προσπάθησε για την 6600 , όχι την 6500xt .

Και με πολλά "αν" , δες την intel arc a750 και αν τρέχει καλά στα παιχνίδια που θες και αν τη βρεις σε καλή τιμή , προτίμησέ την μιας και θεωρητικά είναι καλύτερη κάρτα .

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Και με πολλά "αν" , δες την intel arc a750 και αν τρέχει καλά στα παιχνίδια που θες και αν τη βρεις σε καλή τιμή , προτίμησέ την μιας και θεωρητικά είναι καλύτερη κάρτα .

Δεν ειμαι σιγουρος αν θα εβαζα newbie user να περασει τον 1ο κυκλο της κολασεως που ειναι οι drivers της Intel. Κατα τ' αλλα φουλ συμφωνοι για την 6600/6650XT, γιατι η 6500 ειναι τραγικα κακη.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Δεν ειμαι σιγουρος αν θα εβαζα newbie user να περασει τον 1ο κυκλο της κολασεως που ειναι οι drivers της Intel.

έχουν στρώσει απο όσο διαβάζω αρκετά πλέον , αλλά θέλει όντως ψάξιμο στο ίντερνετ ανα παιχνίδι , ειδικά για παλιότερους τίτλους

Δημοσ.

Τελικά θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα και τον άλλο μήνα και λέω να πάω σε RX 7800 XT 16gb και ένα άλλο τροφοδοτικό είτε Be Quite ή κανένα Corsair στα 750w λέτε να είναι οκ; Με budget γύρω στα 600€;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BloodDonor89 είπε

Τελικά θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα και τον άλλο μήνα και λέω να πάω σε RX 7800 XT 16gb και ένα άλλο τροφοδοτικό είτε Be Quite ή κανένα Corsair στα 750w λέτε να είναι οκ; Με budget γύρω στα 600€;

μέχρι τον άλλον μήνα θα παίζουν οι νέες κάρτες της AMD (ελπίζω στο ράφι και με σωστή τιμή) , επομένως θα αλλάξουν εντελώς τα πράγματα . Επομένως το ξαναβλέπεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...