Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum,

Έχω πάνω από 10 διαφορετικούς φορτιστές πρίζας για διάφορες μπαταρίες/φορτιστές/ λάπτοπ αραδιασμενους πανω στο γραφείο μου

Και έχω δει αυτα->

Αυτοί οι ανταπτορες πρέπει να έχουν την σωστή υποδοχή και τα σωστά volt (σωστά?) για την κάθε συσκευή που θελουμε να δουλέψουμε.

Οκ, ως εδώ.

Οι ερωτήσεις μου ειναι-αν έχει τα έχει δουλέψει κανεις->

Ερώτηση 1->

Έστω ότι θέλω να τροφοδοτήσω το λάπτοπ μου

Spoiler

(ο δικός του ο φορτιστής είναι 130watt αλλά για την λειτουργία του δεν χρειαζετε πάνω από 90watt)

με pd φορτιστή 100watt.Θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η απλά θα φορτίζει πολύ πιο αργά την μπαταρία του?

Ερώτηση 2->Έχω κάτι μπαταρίες από επαγγελματικά flash (godox ad600) όπου ο φορτιστής τους τα φορτίζει απευθείας πάνω στην μπαταρία με barrel jack

Εάν πάρω αντίστοιχο ανταπτορα θα ξέρει ο pd φορτιστής ποτέ να κόψει την τάση η θα δίνει μόνιμα την max volt/amper?

Ερώτηση 3->Έχω κάτι led φώτα που τραβάνε 60watt (πάλι με barrel jack) από την μπριζα και συνηθως τα δουλεύω με τις συγκεκριμένες μπαταρίες(παίρνουν 2 το καθένα) και θα ήθελα να μπορέσω να τα δουλέψω και με powerbank/pd φορτιστή.

Πως θα κάνω την μετατροπή των mAh για να δω πόσο μεγάλο powerbank χρειάζομαι?

Πρακτικά->Με αυτές τις μπαταρίες(παίρνει 2 κάθε φως) μου κρατάει περίπου 4 ώρες οπότε πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα powerbank για να κρατάει εφάμιλλη ώρα?

Τέλος bonus ερώτηση έχω δει να προτείνονται essager φορτιστές.Ειναι αξιόπιστοι?

Spoiler

Εγώ έχω έναν 4πλο USB a blitzwolf 35watt 5-6 χρόνια τώρα και με έχει αφήσει αρκετα ικανοποιημένο παρόλο που του κάνω ψιλοσοβαρη χρηση αλλά προφανώς δεν είναι pd -οποτε χρειάζομαι καινούργιο αρκετα πιο δυνατο-

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...