Sorath Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ On 21/02/2025 at 22:24, Ionnnnnn21 said: Καλησπερα ρε παιδια μια ερωτηση ηθελα , εγω τωρα πρεπει να ξεχρεωσω σε λιγες μερες την πιστωτική μου καρτα 1.000€ , αν καθυστερησω μια βδομαδα ενω εχει ληξει το οριο πληρωμης , ξερει καποιος τι συνεπάγεται μετα;
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:23 μμ 2 hours ago, Giannis77i said: Σε περιμένουν στη γωνία. Βάζουν τόκο και τη νύχτα. Το ιδιο είχα πάθει και εγώ με εκπροθεσμη εξόφληση 150€ και πλήρωσα 10€ για λίγες μέρες. Την ακύρωσα και τέλος. δεν υπαρχει δωρεαν δεν υπαρχει βγαλτε καρτα για εσας για διευκολυνση. υπαρχει σας δινουμε καρτα και ελπιζουμε οτι δεν θα την πληρωνεται στην ωρα της αλλα με λιγο delay. 2 hours ago, Sorath said: παντα ολα μεταφραζονται σε τοκους. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Δευτέρα στις 05:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:00 μμ 3 ώρες πριν, Giannis77i είπε Σε περιμένουν στη γωνία. Βάζουν τόκο και τη νύχτα. Το ιδιο είχα πάθει και εγώ με εκπροθεσμη εξόφληση 150€ και πλήρωσα 10€ για λίγες μέρες. Την ακύρωσα και τέλος. Έχει ημερομηνία λήξης που είναι κατ' ελάχιστον 20 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού. Κανένας δε σε περίμενε στη γωνία. 1 1
Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 πμ (επεξεργασμένο) μάγκες αν έχετε λίγο μυαλό και το ψάχνετε η πιστωτική είναι φοβερό εργαλείο. Τώρα αν δε ξέρετε τι σας γίνεται, υπογράφετε ό,τι σας δινουν χωρίς να ξέρετε τι ειναι και δε κάθεστε λίγο να το ψάξετε, ε θα πληρώνετε σαν κορόιδα κερατιάτικα. Και το κακό είναι ότι θα πληρώνετε σαν κορόιδα αλλά θα σας φταίει η τράπεζα. Εμένα με έχει διευκολύνει πάρα πολύ, δεν έχω πληρώσει cent σε τόκους παρα μόνο μια φορά που το έκανα επίτηδες για να δω πως λειτουργεί αυτή η υπηρεσία που έχει η Πειραιώς με τη μετατροπή σε δόσεις, έχω πάρει και από τους πόντους τόσα χρήματα... Μόνο σε 1 μήνα πέρυσι πήρα μπόνους 60€. Καθίστε οι άλλοι και πληρώστε με χρεωστικές επειδή οι πιστωτικές είναι "κακιές" Κι αν φερθείτε έξυπνα υπάρχουν και τρόποι να κάνετε ανάληψη χωρίς να πληρώσετε μια και να εξοφλησετε ..... Επεξ/σία Τρίτη στις 01:34 μμ από Neptu 4
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 πμ (επεξεργασμένο) On 25/02/2025 at 02:36, Neptu said: αν έχετε λίγο μυαλό και το ψάχνετε η πιστωτική είναι φοβερό εργαλείο. Τώρα αν δε ξέρετε τι σας γίνεται, υπογράφετε ό,τι σας δινουν χωρίς να ξέρετε τι ειναι και δε κάθεστε λίγο να το ψάξετε, ε θα πληρώνετε σαν κορόιδα κερατιάτικα. Και το κακό είναι ότι θα πληρώνετε σαν κορόιδα αλλά θα σας φταίει η τράπεζα. Εμένα με έχει διευκολύνει πάρα πολύ, δεν έχω πληρώσει cent σε τόκους παρα μόνο μια φορά που το έκανα επίτηδες για να δω πως λειτουργεί αυτή η υπηρεσία που έχει η Πειραιώς με τη μετατροπή σε δόσεις, έχω πάρει και από τους πόντους τόσα χρήματα... Μόνο σε 1 μήνα πέρυσι πήρα μπόνους 60€. Καθίστε οι άλλοι και πληρώστε με χρεωστικές επειδή οι πιστωτικές είναι "κακιές" Κι αν φερθείτε έξυπνα υπάρχουν και τρόποι να κάνετε ανάληψη χωρίς να πληρώσετε μια και να εξοφλησετε ..... θα συμφωνησω οτι μια πιστωτικη εχει πολλα καλα για καποιον που ξερει να την χρησιμοποιει.φιλη πχ πολυ παλια οσο αγοραζε με την πιστωτικη τοσο ειχε εκπτωση στο λογαριασμο vodafone.επισης παιρνεις εξτρα ποντους και διαφορα αλλα πραγματα αναλογως την καρτα.αλλα ναι πρεπει να ξερεις ποτε θα πληρωσεις κτλ και οχι να νομιζεις οτι σου χαρισαν χρηματα. On 24/02/2025 at 17:00, ProponitisTouKanape said: Έχει ημερομηνία λήξης που είναι κατ' ελάχιστον 20 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού. Κανένας δε σε περίμενε στη γωνία. η κακια πιστωτικη φταιει παντα Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:29 πμ από poulinos
koriosg4 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Καλημέρα,αν θέλω να χρησιμοποιήσω την πιστωτική για αγορές όλου του μήνα χωρίς αγορές όμως με δόσεις, προφανώς για να επωφεληθω από τα διάφορα προνόμια της,και μεταφέρω (με πάγια εντολή?)στο τέλος του μήνα που πληρώνωμε το ποσό που χρειάζεται,πώς ακριβώς είναι η διαδικασία? μπορεί κάποιος απλά να αναφέρει την διαδικασία? Η πιστωτική είναι στην Εθνική ο λογαριασμός μισθοδοσίας στην Eurobank, προφανώς εικάζω θα υπάρχει χρέωση,αν ναι και από τίς 2 τράπεζες? Έως τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για μεγάλες αγορές με δόσεις. Ευχαριστώ.
kax54638 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:26 πμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, koriosg4 said: Καλημέρα,αν θέλω να χρησιμοποιήσω την πιστωτική για αγορές όλου του μήνα χωρίς αγορές όμως με δόσεις, προφανώς για να επωφεληθω από τα διάφορα προνόμια της,και μεταφέρω (με πάγια εντολή?)στο τέλος του μήνα που πληρώνωμε το ποσό που χρειάζεται,πώς ακριβώς είναι η διαδικασία? μπορεί κάποιος απλά να αναφέρει την διαδικασία? Η πιστωτική είναι στην Εθνική ο λογαριασμός μισθοδοσίας στην Eurobank, προφανώς εικάζω θα υπάρχει χρέωση,αν ναι και από τίς 2 τράπεζες? Έως τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για μεγάλες αγορές με δόσεις. Ευχαριστώ. Θα σου έρθει ειδοποίηση-λογαριασμός με το το ποσό που πρέπει να πληρώσεις (όσες συναλλαγές δηλαδή έχουν εκκαθαριστεί μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού - όχι απαραίτητα όλες) και την τελική ημερομηνία πληρωμής. Από εκεί και πέρα πληρώνεις όπως θέλεις (με πληρωμή κάρτας ή κάνεις πάγια εντολή και πληρώνεται αυτόματα η κάρτα από τον λογαριασμό σου). Αν δεν πληρώσεις μέχρι την καταληκτική ημερομηνία θα επιβαρυνθείς με τόκους. Αφού την έχεις χρησιμοποιήσει για αγορές με δόσεις δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:27 πμ από kax54638 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 πμ 35 λεπτά πριν, koriosg4 είπε Καλημέρα,αν θέλω να χρησιμοποιήσω την πιστωτική για αγορές όλου του μήνα χωρίς αγορές όμως με δόσεις, προφανώς για να επωφεληθω από τα διάφορα προνόμια της,και μεταφέρω (με πάγια εντολή?)στο τέλος του μήνα που πληρώνωμε το ποσό που χρειάζεται,πώς ακριβώς είναι η διαδικασία? μπορεί κάποιος απλά να αναφέρει την διαδικασία? Η πιστωτική είναι στην Εθνική ο λογαριασμός μισθοδοσίας στην Eurobank, προφανώς εικάζω θα υπάρχει χρέωση,αν ναι και από τίς 2 τράπεζες? Έως τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για μεγάλες αγορές με δόσεις. Ευχαριστώ. Έχεις λογαριασμό στην Εθνική; Αν ναι, τότε θα μεταφέρεις εκεί το ποσό που χρειάζεται μέσω IRIS. Με ενεργοποιημένη την πάγια εντολή, στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού η Εθνική θα τραβήξει ολόκληρο το ποσό από το λογαριασμό. - Βγαίνει ο λογαριασμός της κάρτας στην Εθνική με προθεσμία 10/3. - Με ενεργοποιημένη την πάγια εντολή, θα σου τραβήξει 10/3 το ποσό από το συνδεδεμένο λογαριασμό - Μέχρι τις 10/3, στέλνεις απο δυο 500ευρα στο λογαριασμό σου στην Εθνική μέσω IRIS Χρέωση: μηδέν. 2
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 μμ 11 hours ago, koriosg4 said: Καλημέρα,αν θέλω να χρησιμοποιήσω την πιστωτική για αγορές όλου του μήνα χωρίς αγορές όμως με δόσεις, προφανώς για να επωφεληθω από τα διάφορα προνόμια της,και μεταφέρω (με πάγια εντολή?)στο τέλος του μήνα που πληρώνωμε το ποσό που χρειάζεται,πώς ακριβώς είναι η διαδικασία? μπορεί κάποιος απλά να αναφέρει την διαδικασία? Η πιστωτική είναι στην Εθνική ο λογαριασμός μισθοδοσίας στην Eurobank, προφανώς εικάζω θα υπάρχει χρέωση,αν ναι και από τίς 2 τράπεζες? Έως τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για μεγάλες αγορές με δόσεις. Ευχαριστώ. εφοσον πληρωσεις ολο το ποσο που χρωστας κοινως το ποσο που αναφερει (οχι τη minimum καταβολη) τοτε δεν θα εχεις τοκο.οπως εγραψα πιο πανω μια φιλη το εκανε αυτο.ψωνιζε και ψωνιζα με την καρτα της. τις εδινα τα χρηματα στο χερι. δεν ηταν πραγματα με δοσεις.μολις εβγαινε ο λογαριασμος τον πληρωνε κανονικα για να εξοφλησει. δεν πληρωνε σε τοκους αλλα αναλογως το ποσο που ειχε χαλασει της εκαναν εκπτωση στο λογαριασμο vodafone. αναλογως την καρτα εχει και αλλα προνομια περα απο τις ατοκες δοσεις που ειναι μια καλη λυση σε καποια πραγματα
lak10 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ εχω 2 πιστωτικες απο τα 20 μου δηλαδη απο το 2010 ειναι ενα πολυ μεγαλο εργαλει αρκει να εχεις το μυαλο στο κεφαλι εχω παρει ακριβη τηλεοραση με 2 χρονια δοσεις αν δεν την ειχα δεν θα μπορουσα να την παρω. μπορει να μην ειχα 1.500 για εφαπαξ αγορα αλλα εχω 70 για 2 χρονια καθε μηνα. πολες φορες κανω και οριμανση δοσεων και ξεχρεωνω πιο νωρις 2
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 μμ 16 minutes ago, lak10 said: εχω 2 πιστωτικες απο τα 20 μου δηλαδη απο το 2010 ειναι ενα πολυ μεγαλο εργαλει αρκει να εχεις το μυαλο στο κεφαλι εχω παρει ακριβη τηλεοραση με 2 χρονια δοσεις αν δεν την ειχα δεν θα μπορουσα να την παρω. μπορει να μην ειχα 1.500 για εφαπαξ αγορα αλλα εχω 70 για 2 χρονια καθε μηνα. πολες φορες κανω και οριμανση δοσεων και ξεχρεωνω πιο νωρις Κοινως εισαι απο τα ατομα που δεν θελουν οι τραπεζες.αυτος που πληρωνουν την καρτα στην ωρα τους.τους βαζεις μεσα. 1
lak10 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ Μόλις τώρα, poulinos είπε Κοινως εισαι απο τα ατομα που δεν θελουν οι τραπεζες.αυτος που πληρωνουν την καρτα στην ωρα τους.τους βαζεις μεσα. το εχω καταλαβει βεβαια δεχθηκαν να μου ανεβασουν το οριο απο 2.000 σε 5.000 ευρω
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 πμ 53 minutes ago, lak10 said: το εχω καταλαβει βεβαια δεχθηκαν να μου ανεβασουν το οριο απο 2.000 σε 5.000 ευρω ισχυει οτι αμα πληρωνεις στην ωρα σου ανεβαινει το οριο.σε φοιτητικη καρτα με οριο πχ 500 ευρω οταν ζητηθηκε μεγαλυτερο οριο ελεγαν ειναι φοιτητικη δεν γινεται παραπανω.οταν ομως πληρωνε την καρτα στην ωρα της τοτε μετα απο λιγο καιρο αυξησαν και το οριο. 1
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 πμ 1 ώρα πριν, lak10 είπε το εχω καταλαβει βεβαια δεχθηκαν να μου ανεβασουν το οριο απο 2.000 σε 5.000 ευρω 1 ώρα πριν, poulinos είπε ισχυει οτι αμα πληρωνεις στην ωρα σου ανεβαινει το οριο.σε φοιτητικη καρτα με οριο πχ 500 ευρω οταν ζητηθηκε μεγαλυτερο οριο ελεγαν ειναι φοιτητικη δεν γινεται παραπανω.οταν ομως πληρωνε την καρτα στην ωρα της τοτε μετα απο λιγο καιρο αυξησαν και το οριο. Προφανως το ανεβαζουν για να σε δελεασουν να κανεις περισσοτερες αγορες και αρα να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να δυσκολευτεις να πληρωσεις στην ωρα σου οποτε και να φας τον τοκο.
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 πμ 7 hours ago, lector said: Προφανως το ανεβαζουν για να σε δελεασουν να κανεις περισσοτερες αγορες και αρα να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να δυσκολευτεις να πληρωσεις στην ωρα σου οποτε και να φας τον τοκο. και ταυτοχρονα επειδη εισαι καλοπληρωτης δεν θα βαρεσεις κανονι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα