Ionnnnnn21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπερα ρε παιδια μια ερωτηση ηθελα , εγω τωρα πρεπει να ξεχρεωσω σε λιγες μερες την πιστωτική μου καρτα 1.000€ , αν καθυστερησω μια βδομαδα ενω εχει ληξει το οριο πληρωμης , ξερει καποιος τι συνεπάγεται μετα;
asdfnikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Θα επιβαρυνθείς το επιτόκιο. Τουλάχιστον πλήρωσε την ελάχιστη καταβολή ώστε να μην είσαι εκπρόθεσμος.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 22 hours ago, Ionnnnnn21 said: Καλησπερα ρε παιδια μια ερωτηση ηθελα , εγω τωρα πρεπει να ξεχρεωσω σε λιγες μερες την πιστωτική μου καρτα 1.000€ , αν καθυστερησω μια βδομαδα ενω εχει ληξει το οριο πληρωμης , ξερει καποιος τι συνεπάγεται μετα; τοκοι τοκοι τοκοι τοκοι.
yianis51 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 23 ώρες πριν, Ionnnnnn21 είπε Καλησπερα ρε παιδια μια ερωτηση ηθελα , εγω τωρα πρεπει να ξεχρεωσω σε λιγες μερες την πιστωτική μου καρτα 1.000€ , αν καθυστερησω μια βδομαδα ενω εχει ληξει το οριο πληρωμης , ξερει καποιος τι συνεπάγεται μετα; Μη διανοηθείς να καθυστερήσεις την εξόφληση ούτε δευτερόλεπτο!!!!! Εγώ, ξέχασα να εξοφλήσω λογαριασμό 370 ευρώ που έληγε 30 Οκτωβρίου και έβαλα 380 ευρώ την 1η Νοεμβρίου (δηλαδή δύο μέρες μετά). Στον επόμενο λογαριασμό που εκδόθηκε, μου χρεώθηκαν τόκοι 10,01 ευρώ!!!!!!!!!🤬
txcellas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Γνωστή μου κατέληξε να χρωστάει σε κάρτες 14k από τόκους που έφταναν έως 20%. Χαμπάρι δεν πήρε και μετά από 15 χρονια της ήρθε το φιρμανι. Μεγάλη προσοχή
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 hours ago, yianis51 said: Μη διανοηθείς να καθυστερήσεις την εξόφληση ούτε δευτερόλεπτο!!!!! Εγώ, ξέχασα να εξοφλήσω λογαριασμό 370 ευρώ που έληγε 30 Οκτωβρίου και έβαλα 380 ευρώ την 1η Νοεμβρίου (δηλαδή δύο μέρες μετά). Στον επόμενο λογαριασμό που εκδόθηκε, μου χρεώθηκαν τόκοι 10,01 ευρώ!!!!!!!!!🤬 γιατι νομιζεις οτι οι τραπεζες παλια εβγαζαν καρτες πιστωτικες και τις μοιραζαν ακομα και σε αυτους που δεν ειχαν μισθο ουτε 500 ευρω και αυξαναν και τα ορια μαλιστα αν ησουν λιγο τυπικος. γιατι ηξεραν οτι θα παρουν απο τους τοκους ασχετα βεβαια που με την κριση καποιοι βαρεσαν κανονι. 2 hours ago, txcellas said: Γνωστή μου κατέληξε να χρωστάει σε κάρτες 14k από τόκους που έφταναν έως 20%. Χαμπάρι δεν πήρε και μετά από 15 χρονια της ήρθε το φιρμανι. Μεγάλη προσοχή ολα αυτα γιατι οι μισοι νομιζουν οτι οι πιστωτικες καρτες μαζι με τις τραπεζες χαριζουν λεφτα. δεν διαβαζουν καν τα επιτοκια
Neptu Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, poulinos είπε γιατι νομιζεις οτι οι τραπεζες παλια εβγαζαν καρτες πιστωτικες και τις μοιραζαν ακομα και σε αυτους που δεν ειχαν μισθο ουτε 500 ευρω και αυξαναν και τα ορια μαλιστα αν ησουν λιγο τυπικος. γιατι ηξεραν οτι θα παρουν απο τους τοκους ασχετα βεβαια που με την κριση καποιοι βαρεσαν κανονι. ολα αυτα γιατι οι μισοι νομιζουν οτι οι πιστωτικες καρτες μαζι με τις τραπεζες χαριζουν λεφτα. δεν διαβαζουν καν τα επιτοκια ένα μεγάλο ποσοστό έχει μαύρα μεσάνυχτα. Έχει ένα εργαλείο που δε ξέρει τα βασικά πράγματα λειτουργίας. Το βλέπουμε από διάφορες ερωτήσεις που γίνονται κατα καιρούς. Και εντάξει δε θα γνωρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια αλλά δε γίνεται να υπάρχει άγνοια για βασικά πράγματα. Όταν ο άλλος δε μπορεί να σου υπολογίσει τι θα πληρώσει αν του δώσεις το επιτόκιο, όταν οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι το επιτόκιο είναι πάντα ετήσιο , τι να λέμε; Είναι σα να έχει ο άλλος αυτοκίνητο και να ρωτάει τι κάνει ο μοχλός πίσω από το τιμόνι (φλας). Το να μη ξέρεις τι κάνει ένα κουμπί στο ηχοσύστημα οκ, αλλά το να μη ξέρεις τα φλας... Μετά έρχεται το αγγούρι αλλά ...φταίνε οι τράπεζες 3
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Neptu said: ένα μεγάλο ποσοστό έχει μαύρα μεσάνυχτα. Έχει ένα εργαλείο που δε ξέρει τα βασικά πράγματα λειτουργίας. Το βλέπουμε από διάφορες ερωτήσεις που γίνονται κατα καιρούς. Και εντάξει δε θα γνωρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια αλλά δε γίνεται να υπάρχει άγνοια για βασικά πράγματα. Όταν ο άλλος δε μπορεί να σου υπολογίσει τι θα πληρώσει αν του δώσεις το επιτόκιο, όταν οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι το επιτόκιο είναι πάντα ετήσιο , τι να λέμε; Είναι σα να έχει ο άλλος αυτοκίνητο και να ρωτάει τι κάνει ο μοχλός πίσω από το τιμόνι (φλας). Το να μη ξέρεις τι κάνει ένα κουμπί στο ηχοσύστημα οκ, αλλά το να μη ξέρεις τα φλας... Μετά έρχεται το αγγούρι αλλά ...φταίνε οι τράπεζες πιο πολυ δεν μπορω να συμφωνησω. και ολα ταμαθαινουν και ρωτανε οταν κατσει η βλακεια. 1
kostasbm Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 πμ η πιστωτικη ειναι ενα σαν κεφαλαιο κινησης και δανειο ταυτοχρονα................ οταν οι περισσοτεροι την ειχαν για να παιρνουν μετρητα οπου ο τοκος μετραει απο την επομενη(δανειο με 19-23%) οσοι την χρησιμοποιουν για τις προσφορες με ατοκες δοσεις και εφοσον πληρωνουν τη δοση κανονικα ..κανενα προβλημα οσοι ψωνιζουν εκτος προσφορων και πληρωνουν την ελαχιστη δοση μπορει να μην εξωφλησουν ουτε σε 10 χρονια αναλογα με το ποσο οποτε η εγκρατεια στις αγορες και παντα μην εξαντλουμε το πιστωτικο οριο και ξεχναμε την αναληψη μετρητων παρα μονο σε ακραια περιπτωση 4
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ 1 hour ago, kostasbm said: η πιστωτικη ειναι ενα σαν κεφαλαιο κινησης και δανειο ταυτοχρονα................ οταν οι περισσοτεροι την ειχαν για να παιρνουν μετρητα οπου ο τοκος μετραει απο την επομενη(δανειο με 19-23%) οσοι την χρησιμοποιουν για τις προσφορες με ατοκες δοσεις και εφοσον πληρωνουν τη δοση κανονικα ..κανενα προβλημα οσοι ψωνιζουν εκτος προσφορων και πληρωνουν την ελαχιστη δοση μπορει να μην εξωφλησουν ουτε σε 10 χρονια αναλογα με το ποσο οποτε η εγκρατεια στις αγορες και παντα μην εξαντλουμε το πιστωτικο οριο και ξεχναμε την αναληψη μετρητων παρα μονο σε ακραια περιπτωση σωστος και δυστυχως ψιλα γραμματα για πολλους και μετα φταιει η κακια τραπεζα 3
panostza Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ 22 hours ago, yianis51 said: Μη διανοηθείς να καθυστερήσεις την εξόφληση ούτε δευτερόλεπτο!!!!! Εγώ, ξέχασα να εξοφλήσω λογαριασμό 370 ευρώ που έληγε 30 Οκτωβρίου και έβαλα 380 ευρώ την 1η Νοεμβρίου (δηλαδή δύο μέρες μετά). Στον επόμενο λογαριασμό που εκδόθηκε, μου χρεώθηκαν τόκοι 10,01 ευρώ!!!!!!!!!🤬 Κλασσικό παράδειγμα περίπτωσης που δεν ξέρει κανείς πως δουλεύει η πιστωτική. Εφόσον κάποιος δεν πληρώσει ΟΛΗ την οφειλή, τότε η οφειλή τοκίζεται από την ημερομηνία αγοράς. Οπότε αν εσύ έκανες μια αγορά €370 αρχές Σεπτεμβρίου, βγήκε ο λογαριασμός αρχές Οκτωβρίου με ημερομηνία πληρωμής 30/10, και δεν πλήρωσες τότε πλήρωσες τόκο για τα €370 από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου, για 2 μήνες δηλαδή περίπου. Αν κάνεις τον υπολογισμό (10,01/370)*(12/2) = 16,23% που είναι ένα συνηθισμένο επιτόκιο πιστωτικής. Το key point στην περίπτωσή σου είναι ότι πλήρωσες τόκο για 2 μήνες περίπου, όχι για 2 μέρες. 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, panostza said: Κλασσικό παράδειγμα περίπτωσης που δεν ξέρει κανείς πως δουλεύει η πιστωτική. Εφόσον κάποιος δεν πληρώσει ΟΛΗ την οφειλή, τότε η οφειλή τοκίζεται από την ημερομηνία αγοράς. Οπότε αν εσύ έκανες μια αγορά €370 αρχές Σεπτεμβρίου, βγήκε ο λογαριασμός αρχές Οκτωβρίου με ημερομηνία πληρωμής 30/10, και δεν πλήρωσες τότε πλήρωσες τόκο για τα €370 από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου, για 2 μήνες δηλαδή περίπου. Αν κάνεις τον υπολογισμό (10,01/370)*(12/2) = 16,23% που είναι ένα συνηθισμένο επιτόκιο πιστωτικής. Το key point στην περίπτωσή σου είναι ότι πλήρωσες τόκο για 2 μήνες περίπου, όχι για 2 μέρες. γενικως υπαρχου πολλα ψιλα γραμματα και οι περισσοτεροι δεν τα ψαχνουν καν και μετα γινεται η στραβη και τρεχουν.και εννοειται η τραπεζα δεν θα κατσει να στα πει Επεξ/σία Κυριακή στις 10:29 μμ από poulinos
ProponitisTouKanape Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Γενικά πληρώνετε ολόκληρο το λογαριασμό. Κι αν έχετε ζόρι, χρησιμοποιήστε μια πιστωτική κάρτα της Πειραιώς και σπάστε τη συναλλαγή σε δόσεις. Το ποσό της επιβάρυνσης είναι ελάχιστο. Σαφώς προτιμότερο απο το να αφήνετε υπόλοιπο. Έστω ένα έκτακτο έξοδο μια επισκευή στο αυτοκίνητο, 500 ευρώ, και θες να την πληρώσεις σπαστά σε 5 μήνες. Χοντρικά νούμερα. Αν πληρώσεις 100 ευρώ κάθε μήνα στην κάρτα, θα σου έρθει περίπου 519€ η συνολική πληρωμή. Αν το σπάσεις με τις δόσεις της Πειραιώς, που είναι 0.30 η δόση, για 5 μήνες θα πληρώσεις 501.5. Και αν το έσπαγες σε 12 μήνες, θα ηταν 503.6. 2
Giannis77i Δημοσ. Δευτέρα στις 01:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:49 μμ Σε περιμένουν στη γωνία. Βάζουν τόκο και τη νύχτα. Το ιδιο είχα πάθει και εγώ με εκπροθεσμη εξόφληση 150€ και πλήρωσα 10€ για λίγες μέρες. Την ακύρωσα και τέλος. 1
kostasbm Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 μμ 21 minutes ago, Giannis77i said: Σε περιμένουν στη γωνία. Βάζουν τόκο και τη νύχτα. Το ιδιο είχα πάθει και εγώ με εκπροθεσμη εξόφληση 150€ και πλήρωσα 10€ για λίγες μέρες. Την ακύρωσα και τέλος. όπως είπες .....για λίγες μέρες....ήτοι σε δάνεισαν -διευκόλυναν ......καμμία τράπεζα δεν χαρίζει τόκους.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα