Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, empyr3an είπε

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου η Apple φοβάται μόνο τα απολυταρχικά καθεστώτα δηλαδή.

Εεε, τι να κάνουμε κι εμείς, να βάλουμε ένα δικτάτορα πάνω από το κεφάλι μας για να μας φοβηθεί η Apple; Απλά ας κόψει λίγο το virtue signaling στο marketing της γιατί μου προκαλεί ξινίλες.

Εχουμε δικτάτορα, πολλά δις σε αμφιλεγόμενες εταιρίες και τηλεοπτικά κανάλια και πολλές άλλες οικονομικές συμφωνίες που μόνο δικτάτορες κάνουν. Αναθεώρησε γιατί η Ε.Ε έχει μία πολιτική προσανατολισμένη στην ολιγαρχία σε συνδυασμό με τυραννία. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Εχουμε δικτάτορα, πολλά δις σε αμφιλεγόμενες εταιρίες και τηλεοπτικά κανάλια και πολλές άλλες οικονομικές συμφωνίες που μόνο δικτάτορες κάνουν. Αναθεώρησε γιατί η Ε.Ε έχει μία πολιτική προσανατολισμένη στην ολιγαρχία σε συνδυασμό με τυραννία. 

Ελπίζω απλά να υπερβάλεις… 🙂

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tony_boy είπε

Πέρα από graphane OS τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν;

Τι σε χαλάει με το graphene; Θα μπορούσες να δεις και το Calyx.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ελπίζω απλά να υπερβάλεις… 🙂

Πρέπει να σκεφτείς με απλό τρόπο, γιατί οι πολιτικοί δεν υλοποιούν σχεδόν τίποτα από τα προεκλογικά τους προγράμματα (άρα αναλώσιμοι). Γιατί οι πολιτικοί ανήκουν σε σφαίρες επιρροής σε όλη την Ευρώπη (υπάλληλοι πολυεθνικών). Γιατί η εκλογή αυτών από το 45% έως 50% περίπου των ψηφοφόρων που προσερχονται στις κάλπες συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με οικονομικά κυρίως συμφέροντα. Τα ερωτήματα είναι πολλά και απαντήσεις επίσης. Η apple για το κέρδος εχει αλλάξει κάτα διαστήματα την πολιτική της σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Αν θέλεις την άποψη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όλα θα έπρεπε να είναι εκτεθειμένα στο φως ώστε να μην υπάρχει εμπορευματοποίηση αυτών αλλά αυτή είναι μία άλλη συζήτηση.

Επεξ/σία από spirostolios
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Αν θέλεις την άποψη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όλα θα έπρεπε να είναι εκτεθειμένα στο φως ώστε να μην υπάρχει εμπορευματοποίηση αυτών αλλά αυτή είναι μία άλλη συζήτηση.

Και μετά να μην έχει κανείς και προσωπικότητα αλλά να είμαστε όλοι σκλάβοι μιας "άμεμπτης" ηθικής όπως θα την ορίζουν οι κατά καιρούς ηγέτες/δημαγωγοί/ολιγάρχες;

.

Το thread φαίνεται να μην έχει ιδέα τι είναι το Advanced Data Protection και ζει μια χαιρέκακη φαντασίωση όπου η Apple ξαφνικά δίνει τα δεδομένα των χρηστών της.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Πρέπει να σκεφτείς με απλό τρόπο, γιατί οι πολιτικοί δεν υλοποιούν σχεδόν τίποτα από τα προεκλογικά τους προγράμματα (άρα αναλώσιμοι). Γιατί οι πολιτικοί ανήκουν σε σφαίρες επιρροής σε όλη την Ευρώπη (υπάλληλοι πολυεθνικών). Γιατί η εκλογή αυτών από το 45% έως 50% περίπου των ψηφοφόρων που προσερχονται στις κάλπες συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με οικονομικά κυρίως συμφέροντα. Τα ερωτήματα είναι πολλά και απαντήσεις επίσης. Η apple για το κέρδος εχει αλλάξει κάτα διαστήματα την πολιτική της σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Αν θέλεις την άποψη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όλα θα έπρεπε να είναι εκτεθειμένα στο φως ώστε να μην υπάρχει εμπορευματοποίηση αυτών αλλά αυτή είναι μία άλλα συζήτηση.

Ανοίγεις πολλά θέματα και υπάρχει απάντηση σε κάθε ένα από αυτά… όλα όμως μπορούν να μπουν κάτω από την παρακάτω ομπρέλα - παραδοχή…

Το ότι ένα δημοκρατικό σύστημα μπορεί να έχει στρεβλώσεις δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το ονομάζουμε ολιγαρχία ή δικτατορία…

Το πρόβλημα απ’ ότι καταλαβαίνω είναι καθαρά οικονομικής φύσεως, και ναι ένα νεοφιλελεύθερο οικονομικό σύστημα έχει ομοιότητες λειτουργίας όπως σε μια δικτατορία, αυτό όμως δεν καταργεί δημοκρατικά κεκτημένα…

Μην κάνουμε το λάθος να εξισώνουμε πράγματα που και δεν έχουμε ζήσει αλλά και δεν θα θέλαμε να ζήσουμε…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

Και μετά να μην έχει κανείς και προσωπικότητα αλλά να είμαστε όλοι σκλάβοι μιας "άμεμπτης" ηθικής όπως θα την ορίζουν οι κατά καιρούς ηγέτες/δημαγωγοί/ολιγάρχες;

.

Το thread φαίνεται να μην έχει ιδέα τι είναι το Advanced Data Protection και ζει μια χαιρέκακη φαντασίωση όπου η Apple ξαφνικά δίνει τα δεδομένα των χρηστών της.

εσύ ούτε καν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα... και ίσως να γνωρίζουμε τους χαιρέκακους από τον τρόπο που γράφουν.

Κοιτάξτε εγώ εδώ σταματώ γιατί δεν ξέρω τι είναι advanced data protection (μόνο σε ένα θλιβερό μεταπτυχιακό επίπεδο). Επίσης όποιος θέλει να καταλάβει τα πολιτεύματα και τα χαρακτηριστικά τους χρειάζεται μόνο να διαβάσει αξιόπιστες πηγές από αρχαίους φιλόσοφους και σύγχρονους ακαδημαικούς.- 

• Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spirostolios είπε

δεν ξέρω τι είναι advanced data protection (μόνο σε ένα θλιβερό μεταπτυχιακό επίπεδο)

Δεν είναι κάτι ακαδημαϊκό, είναι μια λειτουργία που έχει στις συσκευές της η Apple και της έχει δώσει μία βαρύγδουπη (αν και με κάποια αλήθεια) ονομασία.

12 λεπτά πριν, spirostolios είπε

εσύ ούτε καν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα...

Γιατί το λες αυτό; Επειδή δεν συμφώνησα ρητά με τα λεγόμενα σου (που εν γένει συμφωνώ) και σχολίασα συγκεκριμένη πρόταση; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Τι σε χαλάει με το graphene; Θα μπορούσες να δεις και το Calyx.

Το είχα παλιά σε ένα πίξελ κ δεν μου άρεσε έτσι όπως ήταν στημένο. Ίσως να το δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...