anonymous999 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Μάλιστα... απορώ πώς χωράνε στο ίδιο άρθρο η είδηση ότι η apple μετά από χρόνια υιοθετεί (ίσως) μια παλιά τεχνολογία και η είδηση για cutting edge έρευνα σε μπαταρίες (που η apple κλασικά θα υιοθετήσει με 5 χρόνια καθυστέρηση). Όχι ότι πειράζει που μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, το πρόβλημα είναι όταν η γλάστρα μετονομάζεται σε "καινοτόμο σύστημα υποδοχής και ανάπτυξης φυτών", και χρεώνεται χρυσάφι. 4
magicnumbers Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ Κάτσε ρε apple μην ωριμάζεις την τεχνολογία τόσο απότομα θα πάθουμε αυχενικό απτην επιτάχυνση. (Mate 20 pro 2018) 1 2
TechnoState Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 μμ ...το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φόρες για tws είναι εξαιρετικά εξυπηρετικό και πολύ γρήγορο feature. Όχι, η δική μου συσκευή δεν ζεστάθηκε αισθητά κ τράβηξε περίπου 10% απο την υπολειπόμενη μπαταρία (Jabra Elite 8 με Oneplus 12).
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Αδιάφορο μου φαίνεται, σιγά τη μεγάλη ανάγκη να φορτίσεις ακουστικά, ρολόι ή οτιδήποτε πριν βρεθείς κοντά σε πρίζα. Το απαραίτητο είναι να έχεις κινητό, για επικοινωνία σε πρώτη φάση, ίντερνετ, πλοήγηση, πληρωμές κτλ. Το να σου ξεφουρτίσουν τα ακουστικά ή το ρολόι οκ, δε χάθηκε και ο κόσμος. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον, ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ ούτε ακουστικά, ούτε ρολόι; Δεν ξέρω. Αν μπορείς να φορτίσεις άλλο κινητό οκ. ίσως κάποια στιγμή να φανεί χρήσιμο. Αλλά γενικά δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο στο να επιλέξω συσκευή ένα τέτοιο χαρακτηρηστικό. 3
busellatos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Με τόση μεγάλη μπαταρία 🔋 που έχουν θα δίνουν και στον γείτονα ρευμα Είναι σαν να παίρνεις ρεύμα από την ΔΕΗ και να φυσάει η ανεμογεννήτρια τον κάμπο. Φυσικά μετά θα θέλουν όλοι ανεμογεννήτριες στα βουνά αλλά η κυβέρνηση θα φυτεύει δάση για να μην χωράνε οι ανεμογεννήτριες. 🤭
KPNY Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Νομίζω είναι το μόνο που μου λείπει από το προηγούμενο κινητό μου (huawei p30 pro). Είχα αγοράσει τα AirPods Pro και με βόλευε πολύ όταν ταξιδεύοντας ώρες τα φόρτιζα στην πλάτη του κινητού και δεν χρειαζόταν να πάρω μαζί μου έξτρα καλώδια. Δεν περίμενα να μη μου δίνει η Apple τη δυνατότητα να φορτίσω τα ακουστικά της στο 15 Pro Max μου.
Paragontas-x Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 μμ Για σου ρε Apple που "οδηγείς" τις εξελίξεις...
mdkamael Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 μμ Μη Apple... οχιιιι... δε θα αντεξουμε τοση κενοτομια!!!!!!! 2
magicnumbers Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 μμ 1 ώρα πριν, zio10 είπε Το να σου ξεφουρτίσουν τα ακουστικά ή το ρολόι οκ, δε χάθηκε και ο κόσμος. Σα χρήστης ακουστικών δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενερα ναναι ξεφορτιστα ενώ έχεις ακόμα 1 ώρα διαδρομή η προπόνηση..ομοίως κ το ρολόι.. 1
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:58 μμ 7 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Σα χρήστης ακουστικών δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενερα ναναι ξεφορτιστα ενώ έχεις ακόμα 1 ώρα διαδρομή η προπόνηση..ομοίως κ το ρολόι.. Οκ, ίσως φταίει το ότι δεν χρησιμοποιώ τίποτα από τα δύο. Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να σταματήσεις την προπόνηση και να περιμένεις κάποια ώρα να φορτίζουν τα ακουστικά ή το ρολόι; Πόσο βολικό είναι αυτό!
polaki Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, FELIX said: ναι μιας και εχουνε τοσο μεγαλη μπαταρια και περισευει να δωσουμε λιγο στα ακουστικα η σε κατι αλλο να το φορτισουμε. εδω με το ζορι βγαζει τη μερα αν το κανουμε δεν θα βγαλει την μιση. iPhone 14pro max μια χαρά κρατάει μέρα μετά από 2 χρόνια που το έχω. Στο 34% είμαι με 3,5 ώρες ανοικτής οθόνης. Τωρα αν εσύ θες να βλέπεις ταινίες ή βιντεάκια στο TikTok όλη μέρα δε σου φταίει η μπαταρία. Επεξ/σία χθες στις 12:07 πμ από polaki 1
magicnumbers Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να σταματήσεις την προπόνηση και να περιμένεις κάποια ώρα να φορτίζουν τα ακουστικά ή το ρολόι; Πόσο βολικό είναι αυτό! Ε κοίτα ένα τσικι θα τα βάλεις να πάρουν λίγο ένα 5λεπτο πχ,έτσι κ αλλιώς δεν προορίζεται για πλήρεις φορτίσεις συσκευών για τον προφανή λόγο 😅 1
empyr3an Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ 6 λεπτά πριν, polaki είπε Τωρα αν εσύ θες να βλέπεις ταινίες ή βιντεάκια στο TikTok όλη μέρα δε σου φταίει η μπαταρία. Μα αυτή είναι η κύρια χρήση για την πλειονότητα του κόσμου. TikTok & Instagram και μάλιστα όλη μέρα (γιατί στην ουσία πλέον το κινητό έχει αντικαταστήσει τη χρήση και του υπολογιστή). Τα iPhone έχουν κατά κανόνα μικρότερη μπαταρία (σε χωρητικότητα) από τα αντίστοιχα Android. Θεωρητικά δεν χρειάζονται μεγαλύτερη μπαταρία γιατί το iOS είναι πολύ αυστηρό στο τι αφήνει να τρέχει στο παρασκήνιο, όμως στην αντίστροφη φόρτιση το μέγεθος της μπαταρίας παίζει ρόλο κι όχι το OS. 2
jim.feedback Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Αυτο το είχα από το one plus 9 pro (εδώ και 4-5 χρόνια δλδ). Φαντάζομαι είναι παλιότερο σαν τεχνολογία. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ούτε privacy, ούτε innovation δεν προσφέρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα