Constrictor83 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Σήμερα το μεσημέρι πηγαίνοντας να πάρω το αυτοκίνητο βρήκα σπασμένο το μικρό τζάμι απο την μεριά του οδηγού και κατεστραμένα τα ηλεκτρολογικά κάτω απο το τιμόνι. Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο στην Anytime και αφού ήρθε η αστυνομία και εκπρόσωπος της ασφαλιστικής, ζήτησα να το πάρει γερανός εφόσον έχουν καταστρέψει τα ηλετρολογικά και είναι αδύνατο να κινηθεί και να το πανε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Interamerican το οποιο λέγεται Carpoint. Στην απόφαση αυτή με ώθησε και το ότι αν δεν πήγαινε αμεσα σε καποιο συνεργείο θα ήταν εκτεθειμένο έξω σε πιθανή βροχή αφού δεν έχω γκαράζ. Βέβαια και εκεί που θα το πάνε δεν έχω ιδέα αν θα μπεί σε κλειστό χώρο ή αν έστω θα βάλουν κατι να καλύψουν το σπασμένο παράθυρο και η γραμμή εξυπηρέτησης της carpoint είναι Δευτερα- Παρασκευή 9-4. Ευπρόσδεκτες οι απόψεις όποιου θα ήθελε να εκφέρει άποψη για τα παραπάνω.
greekfragma Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλώς έπραξες. Πάρε ένα τηλέφωνο την Ιντεραμέρικαν και ρώτα λεπτομέρειες. Πιθανόν να το έβαλαν σε κλειστό χώρο ή να έριξαν και ένα κομμάτι πλαστικού πανιού στο τζάμι. Έχω πετύχει περιπτώσεις σε γκαράζ μετά από σπάσιμο τζαμιών να τους φοράνε κάτι σαν κουκούλα προστατευτική για το ενδεχόμενο βροχής. 1
iml Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Περαστικά. Όταν με το καλό φτιαχτεί, ξεκίνα να ψάχνεις για φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης. Και τσέκαρε τι καλύψεις έχεις για μερική-ολική κλοπή, όροι και ποσό αξίας αν ανταποκρίνονται στην εμπορική αξία του οχήματος 1
Black Demis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες αυτο το αυτοκινιτο εχει νουμερο ενα στης κλοπες για ανταλλακτικα ..... πραγματικα..... μετα την επυσκευη να βρεις να ενοικιάσεις ενα γκαραζ..... γιατι αργρα η γρηγορα η θα το σηκωσουν η θα το κοανουν κομματια επι τοπου και θα παρουν οτι χρειζονται
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Γιατί να το πάνε σε δικό τους συνεργείο και όχι της επιλογής σου; Αν κατάλαβα καλά Δικό μου (της οικογένειας) c1 από Αμάρυνθο που έμεινε το πήγαν σε δικό τους γκαράζ στη Χαλκίδα και την επόμενη μέρα σε συνεργείο επιλογής μου στην Αθήνα Με anytime
Constrictor83 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατί να το πάνε σε δικό τους συνεργείο και όχι της επιλογής σου; Αν κατάλαβα καλά Δικό μου (της οικογένειας) c1 από Αμάρυνθο που έμεινε το πήγαν σε δικό τους γκαράζ στη Χαλκίδα και την επόμενη μέρα σε συνεργείο επιλογής μου στην Αθήνα Με anytime Και για μενα η Carpoint δεν ειναι οτι καλύτερο, αν κρίνεις απο κριτικές που έχουν. Θα προτιμούσα να το πάω στην επίσημη Toyota που θα ξέρουν πως να διορθώσουν τα κατεστραμένα ηλεκτρολογικά. Όμως η ώρα είχε πάει 5 και μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο. Οπότε δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή. Ίσως ζητήσω από βδομάδα να το πάνε σε κάποια Toyota. Πάντως το σίγουρο είναι οτι έχω μπλέξει άσχημα 1
kage Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Μετα βαλε obd locker, airtag/galaxytag . για εκτος εγγυησης υπαρχουν κ αλλες λυσεις Θεωρητικα ολα αυτα τα μεγαλα συνεργεια ή αντ.πειες εχουν φυλαξη 24ωρη για παραλαβες απο διαφορα ατυχηματα π συμβαινουν σ.κ. χλωμο ομως να ασχολουνται ιδιαιτερα για να τα βαλουν σε σκεπασμενο χωρο. Carpoint συνηθως το πας αν δεν θες να πληρωσεις απο την τσεπη σου κ μετα να τα επαιρνες πισω απο χ βδομαδες.στα θετικα οτι λογικα δινουν αυτοκ αντικαταστασης πιο ευκολα. Κομμενα καλωδια ειναι ή ξεριζωμενα? Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από kage
Constrictor83 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, kage είπε Μετα βαλε obd locker, airtag/galaxytag . για εκτος εγγυησης υπαρχουν κ αλλες λυσεις Θεωρητικα ολα αυτα τα μεγαλα συνεργεια ή αντ.πειες εχουν φυλαξη 24ωρη για παραλαβες απο διαφορα ατυχηματα π συμβαινουν σ.κ. χλωμο ομως να ασχολουνται ιδιαιτερα για να τα βαλουν σε σκεπασμενο χωρο. Carpoint συνηθως το πας αν δεν θες να πληρωσεις απο την τσεπη σου κ μετα να τα επαιρνες πισω απο χ βδομαδες.στα θετικα οτι λογικα δινουν αυτοκ αντικαταστασης πιο ευκολα. Κομμενα καλωδια ειναι ή ξεριζωμενα? Απο ότι κατάλαβα αποσύνδεσαν κάποιες φίσες οι οποίες κρέμονταν. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έχουν κόψει ή αν έχουν ξεριζώσει κάτι μέσα στο βάθος. Το αυτοκίνητο έχει keyless σύστημα. Μετά την διάρρηξη αναγνωρίζει τον πομπό του μπρελόκ και ανάβουν τα όργανα όμως ανάβουν και όλες οι ενδείξεις σφάλματος (engine, χαμηλη πίεση ελαστικών κτλ). Επίσης δεν μπαίνει σε λειτουργεία για να οδηγήσεις και ο συναγερμός δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο κλειδώματος ξεκλειδώματος αν και οι ασφάλειες λειτουργούν με το τηλεχειριστήριο. Επίσης ο λεβιές του αυτόματου κιβωτίου μπορεί και μετακινείται πάνω - κάτω ενώ δεν θα έπρεπε αφού κλειδώνει όταν δεν είναι σε drive mode. Να σημειώσω πως πάντα κλείδωνα το τιμόνι με αντικλεπτικό μπαστούνι το οποίο δεν κατάφεραν να το αφαιρέσουν. Σχετικά με τα συνεργεία η Toyota που είναι πιο κοντά σε εμένα ήξερα οτι δεν εξυπηρετεί τόσο αργά για τέτοια θέματα. Βάσει με τα παραπάνω, θα με ενδιέφερε να μου πείτε όσοι ξέρετε, αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι να μην προχωρήσω την επισκευή στην Carpoint ή αν απλά υπερβάλω με αρνητικές τις σκέψεις και η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει σε ενα ικανοποιητικό βαθμο; Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Constrictor83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα