Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lbit είπε

βρε αστους να παν να παρουνε.. ετσι πεφτουν οι τιμες σε αυτα 🤾‍♂️

απο τοτε που γεννηθηκα ακουω αυτην την φραση .. και καρτα δεν εχω βαλει στο pc μου ακομα ...

"Verified Priority Access"  ,

ρατσισμος και στις καρτες γραφικων , που ειναι το "woke community" ?

μα ο κόσμος είπε όχι στα 1250 της 4080 και κυκλοφόρησε η 4080super στα 1000 , μιλάμε επανάσταση 🤪

άσε που λένε τώρα "τυχεροί όσοι πήρανε 4080 πέρυσι" , δλδ θεωρήθηκε και vfm 😂

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lbit είπε

ρατσισμος και στις καρτες γραφικων , που ειναι το "woke community" ?

βασικα ο ρατσισμος ειναι οτι ισχυει μονο για ΗΠΑ... κλασικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ipadhero33 είπε

Νωρίς το θυμήθηκαν, αφού έφτασαν σχεδόν όλες οι κάρτες σε scalpers, και ας κοιτάξουν να φτιάξουν το θέμα με το 12 pin connector που λιώνει

16 pin connector ειναι αλλα ναι δεν επαρκει και παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτάσουν δε φτάσουν μου είναι αδιάφορη αυτή η γενιά..Το έχουν παραξηλώσει με τις τιμές και τις δήθεν ελλείψεις αλλά apple.

Αναμένουμε πολιτική της AMD στις τιμές μπας και δούμε μια άσπρη μέρα όπως επίσης εύχομαι την intel να βγάλει και άλλες κάρτες αξιόλογες.

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 2
Δημοσ.

το μισο στοκ το εδωσαν στους reviewers και σε streamers και το αλλο μισο στοκ το πηραν οι σκαλπερς.

και οι 100 καρτες ειναι off δηλαδη :p

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω ξενερώσει τόσο πολύ με τις κάρτες γραφικών και τις τιμές τους που πλέον αν το game δεν παίζει σε iGPU δεν το ακουμπάω. Να δουν μια άσπρη μέρα και οι Indie developers!

ΥΓ: εντάξει τα παραλέω, αλλά μόνο λίγο

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, cpc464 είπε

Αν κάποιος είναι να πάρει founders edition καλύτερα να το ξανασκεφτεί, έκανε ο der8auer τέστ για τα καλώδια και βρήκε ότι η FE κάρτες τραβάνε 10-15 amper μόνο απο ένα καλώδιο με αποτέλεσμα να φτάνει τους 150 βαθμούς.

Βέβαια το πρόγραμμα δέν αφορά Ελλαδιστάν άρα εμείς την γλιτώνουμε.

Αλλα είνα αστείο, να μπαίνεις σε κλήρωση για να πληρώσεις μερικά χιλιάρικά για μια κάρτα που έχει πιθανότητα να σου κάψει το pc.

Προσωπικά δεν ξέρω κανένα gamer φίλο που αγοράζει κάθε νέα κάρτα πόσο μάλλον το high end μοντέλο 80-90. Ειλικρινά σου μιλάω η τελευταία φορά που φιλαράκι αγόρασε το καλύτερο μοντέλο ήταν επι εποχής 1080 την οποία έχει ακόμα. Έκτοτε τη βγάζουμε συνήθως με μεταχειρισμένες 60-70 ή 80 της προιγούμενης γενιάς.

Δεν είμαστε πλούσιοι , είμαστε μεσαία τάξη και το να δώσω πλέον 1.500€ μς 2.000€ για κάρτα γραφικών μας είναι αδιανόητο.

Θεωρώ πως περισσότερο οι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για αυτές παρά οι gamers. 

Δημοσ.
7 minutes ago, Chocobo said:

Θεωρώ πως περισσότερο οι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για αυτές παρά οι gamers. 

Βασικά η σειρά Α είναι για επαγγελματίες,και εγώ το θεωρώ πλέον τρελό να πάρεις 2-3 χιλιάδες ευρώ κάρτα για παιχνίδια, αλλά υπάρχει κόσμος που τις αγοράζει, μακάρι να βγούν γρήγορα οι νέες APU strix point γιατί όπως έχω ακούσει είναι αρκετά δυνατές,επίπεδο gtx1660.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, cpc464 είπε

Βασικά η σειρά Α είναι για επαγγελματίες,και εγώ το θεωρώ πλέον τρελό να πάρεις 2-3 χιλιάδες ευρώ κάρτα για παιχνίδια, αλλά υπάρχει κόσμος που τις αγοράζει, μακάρι να βγούν γρήγορα οι νέες APU strix point γιατί όπως έχω ακούσει είναι αρκετά δυνατές,επίπεδο gtx1660.

Σίγουρα κάποιοι αγοράζουν. Ποιοί όμως ? Τα στατιστικά του steam δείχνουν πως ελάχιστοι απο αυτούς είναι gamers  άρα που πωλούνται ?

Δημοσ.
2 hours ago, Chocobo said:

Σίγουρα κάποιοι αγοράζουν. Ποιοί όμως ? Τα στατιστικά του steam δείχνουν πως ελάχιστοι απο αυτούς είναι gamers  άρα που πωλούνται ?

Είναι τόσο λίγο το στοκ που η 5090 είναι σταγόνα στον ωκεανό,εδώ η 3060 είναι μόλις το 5%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...