clairvoyant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Στους όρους της επέκτασης εγγύησης της Acer αναφέρεται ότι η εταιρεία δεσμεύεται να προσπαθήσει να επιστρέψει το φορητό σε 5 εργάσιμες μέρες. Και στο κάτω κάτω, μη μου πεις ότι δεν εχεις ακούσει περιπτώσεις ατόμων που έστειλαν π.χ. το Toshiba φορητό τους στο Ελληνικό service και το πήραν πίσω 1 μήνα μετά, ακόμη και για πολύ απλές επιδιορθώσεις...
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 stous όρους της επέκτασης εγγύησης της Acer αναφέρεται ότι η εταιρεία δεσμεύεται να προσπαθήσει να επιστρέψει το φορητό σε 5 εργάσιμες μέρες. Και στο κάτω κάτω, μη μου πεις ότι δεν εχεις ακούσει περιπτώσεις ατόμων που έστειλαν π.χ. το Toshiba φορητό τους στο Ελληνικό service και το πήραν πίσω 1 μήνα μετά, ακόμη και για πολύ απλές επιδιορθώσεις... an to kanei auto i acer mpravo tis alla genikos ta montela tis mou tin dinoun kai se thema barous px sto 17 pou exei.itan san na sikono tower eno to anistixo toshiba 4,5 kgb.bebea kai 1000 euro parapano. auto pou les na to pareis piso meta apo 1 mina distixos einai alitheia.motherboard se pouliadi gia antikatastasi meta apo elegxo oti ekane restart kai piso meta apo 2 mines.
sotris99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Καλά τα μηχανάκια του πλαίσιο αλλά δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί. Όσο το κάτι λείπει από τα επώνυμα όσους ξέρω που έχουν φορητό τον έχουν σαν δεύτερο υπολογιστή... Εγώ στο σπίτι μου μόνο στην κουζίνα δεν έχω βάλει ακόμα και στο μπάνιο υπολογιστή...
Dangelo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 ALMAN HELLAS - είναι η εταιρία που έχει, επίσιμα, το service στην Αθήνα... Είναι η μοναδική που έχει service της ACER.... P.S. Δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα με ACER... ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ACER ATHLON XP 64bit καμιά γνώμη??? Εχω μπροστά μου τον 1513LMi ο οποίος σαν πρώτη ματιά κάτι λέει....
clairvoyant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δεν μου αρέσει ο 1513. Σε σχέση τουλάχιστον με τον δικό μου Aspire 2023WLMi, έχει σαφώς χειρότερη οθόνη, συν το κάπως ενοχλητικό θέμα πως όταν βγάζεις την μπαταρία του από το κάτω μέρος,ο φορητός δεν πατάει καλά (γέρνει ελαφρώς). Τα ηχεία του είναι μέτρια, και η ψύκτρα του είναι αρκετά αισθητή ακόμη και όταν κανεις απλές δουλειές (πάλι χρησιμοποιώ ως μέτρο σύγκρισης τον 2023). Κατα τ'άλλα, σίγουρα για τα λεφτά του είναι πολύ δυνατό μηχάνημα. Φυσικά υπάρχει και η λύση του Acer Ferrari 3200, αλλά μιλάμε για περίπου 800? πάνω.. :?
justmike Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 λαμπρα. καταληγουμε λοιπον οχι πλαισιο. Για βρειτε μου εναν με 2aGhz centrino γιατι για να παραγγηλεις μαρκα laptop με οτι θες εσυ πρεπει να παρεις 10.000 κομματια. ειπαμε εχω λεφτα αλλα...
ikaros81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Τα Dell laptop ειναι παρα πολυ καλα. Ισως θα πρεπει να κοιταξεις και λιγο αυτα.
clairvoyant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 2GHz Centrino έχει ο Acer Aspire 2026WLMi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.