Προς το περιεχόμενο

laptop με 2000ευρω (2400 με φπα)

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις επομενες μερες θα παρω ενα φορητο με 2000ευρω (2400 με φπα). δε με νοιαζουν τα παιχνιδια. Με νοιαζει να τρεχει προγραμματα σφαιρα και να εχει 15.4 wide tft. ακουω.

Δημοσ.

Θες φορητό δηλαδή ελαφρύ (desktop replacement ή true notebook)? Θέλεις απόδοση στο max ή μπαταρία και λιγότερη θερμότητα (centrino vs p4 athlon)?

Δημοσ.

Κοιτα θα μπορουσες να παρεις ενα HP απο οποιαδηποτε σειρα, με 15.4 Οθονη τα οποια εχουνε τρομερη οθονη (για εμενα τουλαχιστον). Επiσης θα μπορουσες να σκευτεις να πας σε ΑCER οπου εχεις την δυνατοτητα να αλλαξεις σκληρο και να παρεις εναν μεγαλο και γρηγορο (7200 8MB cache) να βαλεις απλες φτηνες RAM και να το κανεις σφαιρα το μηχανημα.

Δημοσ.

Παντως εγω προσφατα αγορασα ενα PLATO notebook με τα παρακατω χαρακτηριστικα:

Intel P4 3.2 HT Fsb 800

2x256 (DUal DDR)

Ati Radeon 9600 128 MB

80GB 5200rpm HDD

15.4 Wide Screen

DVD+R+RW 8x

και απο τιμη μου βγηκε γυρω στα 2.330 με φπα.μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τον φορητο μου αλλα το μονο που θα αλλαξω αν αποφασισω να αλλαξω ειναι ο σκληρος του που θα βαλω ενα πιο γρηγορο στις 7200.αλλα κατα τα αλλα απο επιδοσεις ειναι πολυ καλος.δεν με ενδιεφερε η μπαταρια τοσο οσο οι επιδοσεις.

τωρα ειναι και αναλογα για τι πραγμα το θελει κανεις τον φορητο.αποφασιζεις λοιπον και παιρνεις.... :D

Δημοσ.

δε με νοιαζει η μπαταρια ουτε και το αν θα συμπεριφερεται σα φουρνος αρκει να μην εχει προβλημα (που δε νομιζω να βγαζανε laptop με προβλημα απο μαμα)

Δημοσ.

Φυσικά και κυκλοφορούν noteboobks με προβλήματα από τη "μαμά". Φροντίζει η Sony γι'αυτό... τέλος πάντων, τώρα λες ότι δεν σε νοιάζει αν συμπεριφέρεται σαν φούρνος, αλλά μετά θα δεις πόσο θα σε νοιάζει. Ειδικά όταν η ψύκτρα θα σου πάρει τα αυτιά.

Γι'αυτό σου προτείνω, στα λεφτά αυτά, τον Acer Aspire 2026WLMi που "φοράει" 2GHz Centrino.

Δημοσ.

centrino toshiba .den to sizito.ftino axiopisto epektasi eggiisis sta 4 xronia.acer makria ego leo.elliniko service kai oti kai na pathei den paei exoteriko.kai ta 4 xronia ine korifi eggisi.built to order poli mapa.eimoun texnikos kai eixa ena sta xeria mou.3 fores antiprosopia.poli mapa to karpouzi.

Δημοσ.

centrino rulez!!!

δεν βγάζει κιχ!!! κυριολεκτικά και αντέχει ώρες.

Θα συμφωνήσω με ikaros81 hp the best

Φροντίζει η Sony γι'αυτό...

Είχες sony? Γιατί ψήνομαι να πάρω sony. Αυτή η black onyx οθόνη πολύ μου άρεσε.

Δημοσ.
centrino toshiba .den to sizito.ftino axiopisto epektasi eggiisis sta 4 xronia.acer makria ego leo.elliniko service kai oti kai na pathei den paei exoteriko.kai ta 4 xronia ine korifi eggisi.built to order poli mapa.eimoun texnikos kai eixa ena sta xeria mou.3 fores antiprosopia.poli mapa to karpouzi.

Τα Acer πάνε Ιταλία όταν έχει γίνει επέκταση εγγύησης, αφού εκεί είναι το κοντινότερο επίσημο service. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ούτε χρονοβόρο όπως μπορεί να νομίζετε.

Δημοσ.

file mou an den se endiaferei na pliroseis billy porta kai ta parathira tou pare sony vaio.einai oti kalitero se olous tous tomeis se laptop.epidi ego sixenomai ton basilaki exo ena laptop apo plaisio pou boreis na to pareis xoris litourgiko kai na katebaseis ta windows apo internet, kai mexri stigmis den exo kanena problima kai paizo kai opote thelo generals kai diablo.episis ebgale oli tis tin seira h HP,kai me linux opote koita kai ekei opos protine kai kapoios parapano

Δημοσ.
xoris litourgiko kai na katebaseis ta windows apo internet,

:shock: Χωρίς λειτουργικό δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα από το internet αν δεν έχεις άλλο υπολογιστή, αν και επίσης δεν είναι και τόσο νόμιμο να προτείνεις σε κάποιον να μην πληρώσει το λειτουργικό αλλά να το κατεβάσει. Επώνυμο και πάλι επώνυμο!!!!

Η ΙΒΜ έχει τέλεια μηχανάκια επίσης αλλά είναι πανάκριβα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά...πληρώσατε το λειτουργικό με το laptop? Εγώ τουλάχιστον σε όσα είδα αλλά και σε αυτό που πήρα το είχε προεγγατεστημένο και φυσικά υπάρχει στο recovery cd (ghost) που έρχεται μαζί με το laptop. Και αν στο κάτω κάτω δεν σας αρέσει ο bill το ξυλώνεται και βάζεται *nix,bsd,dos ή ότι σας αρέσει. Για παράδειγμα εμένα μου την δίνει που έχει ελληνικα XP pro και θα του πετάξω πάνω τα Αγγλικά΄.

Όμως δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος επιλογής laptop. Ήμαρτον δηλαδή.

Και για τον φίλο πιο πάνω. Τον σιχέναι σε τον βασιλάκι πάλι windows βάζεις όμως ;)

Δημοσ.

ναι ρε γαμ..το κι εγω επωνυμο λεω αλλα παω στα site της hp, compaq, toshiba, fujitsu και βλεπω οτι μπορεις να τον παραγγηλεις οπως θες: να διαλεξεις cpu, gpu, ποση μνημη ram, dvd-r η οχι κτλ. Και οταν παω σε μαγαζια να ρωτησω μου λενε αυτους εχουμε και δεν φερνουμε αλλους. Και εχουν κατι 1.7 centrino το πολυ. Ενω του πλαισ... μπορω να τους φτιαξω και να παρω το top. Στα επωνυμα παντα κατι λειπει.

Δημοσ.

u said - Τα Acer πάνε Ιταλία όταν έχει γίνει επέκταση εγγύησης, αφού εκεί είναι το κοντινότερο επίσημο service. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ούτε χρονοβόρο όπως μπορεί να νομίζετε.

ego pantos otan eixa stilei ena forito tdk sto exoteriko ekane pano apo mina .b:)kalitera eponimo kai na lipei kati para tou plaisiou kai na trexo me ton kathe blaka pos to exei ftiaxei.opos ipa ena tou pouliadi pige 3 fores piso.tin mia ixan xexasei na sindesoun tin kalodiotainia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...