Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 11:04 ΠΜ, gkat2829 είπε

Όχι δεν θα παίζει παραπάνω θα είναι κλειδωμένο σε 200αρι. Θα γίνεται έλεγχος από το σύστημα της COSMOTE αν μπορείς να το πάρεις στην περιοχή σου ή αναλόγως από τον τεχνικό που θα έρχεται να σου βάλει την εξωτερική κεραία. Ως γνωστό προς το παρόν δεν έχει τηλεφωνία και δεν μπορείς να το πας σε άλλη περιοχή εκτός του σπιτιού σου.

Στον Δήμο Γορτυνίας δεν παίζει το κινητό σε 200αρι, θα παίξει το 5G WIFI ;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dandri είπε

Στον Δήμο Γορτυνίας δεν παίζει το κινητό σε 200αρι, θα παίξει το 5G WIFI ;

Δεν ξέρω να σου πω. Αλλά πάντως αυτή είναι η οδηγία της COSMOTE. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεσμεύσουν κομμάτι μόνιμο 200αρι για αυτούς που μπορούν να το πάρουν. Μην ξεχνάς ότι είναι πιθανό ο πελάτης που μπορεί να το πάρει να έχει πληρώσει και την εξωτερική κεραία από την τσέπη του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

Δεν ξέρω να σου πω. Αλλά πάντως αυτή είναι η οδηγία της COSMOTE. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεσμεύσουν κομμάτι μόνιμο 200αρι για αυτούς που μπορούν να το πάρουν. Μην ξεχνάς ότι είναι πιθανό ο πελάτης που μπορεί να το πάρει να έχει πληρώσει και την εξωτερική κεραία από την τσέπη του.

Και αν μπορεί η εξωτερική κεραία να αναμεταδώσει το σήμα κινητης...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dandri είπε

Και αν μπορεί η εξωτερική κεραία να αναμεταδώσει το σήμα κινητης...

Θα μπορει διοτι θα την βαζει τεχνικος του ΟΤΕ σε συγκεκριμενο εξωτερικο σημειο του σπιτιου αφου εχει παρει μετρησεις πρωτα. Τουλαχιστον ετσι γινεται προς το παρον σε περιοχες στην Κρητη και Κερκυρα που γνωριζω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Θα μπορει διοτι θα την βαζει τεχνικος του ΟΤΕ σε συγκεκριμενο εξωτερικο σημειο του σπιτιου αφου εχει παρει μετρησεις πρωτα. Τουλαχιστον ετσι γινεται προς το παρον σε περιοχες στην Κρητη και Κερκυρα που γνωριζω.

Τι διαφορά έχει το 5G WiFi με την κινητή ως προς την ταχύτητα και το σήμα ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dandri είπε

Τι διαφορά έχει το 5G WiFi με την κινητή ως προς την ταχύτητα και το σήμα ;

To 5G WIFI τουλάχιστον το 200αρι από όσο έχω ρωτήσει θα είναι εγγυημένο για εκεί που θα μπορεί να το πάρει ο πελάτης. Όπως το καταλαβαίνω εγώ θα είναι σαν την FTTH. Οπότε και γιαυτο τον λόγο θα σου δεσμεύουν κομμάτι στον Σταθμό Βάσης από τον οποίο θα καλύπτεσαι. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gkat2829 είπε

To 5G WIFI τουλάχιστον το 200αρι από όσο έχω ρωτήσει θα είναι εγγυημένο για εκεί που θα μπορεί να το πάρει ο πελάτης. Όπως το καταλαβαίνω εγώ θα είναι σαν την FTTH. Οπότε και γιαυτο τον λόγο θα σου δεσμεύουν κομμάτι στον Σταθμό Βάσης από τον οποίο θα καλύπτεσαι. 

Αν δεν το πιάνεις όμως, τότε υπάρχει θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dandri είπε

Αν δεν το πιάνεις όμως, τότε υπάρχει θέμα

Μα θα το ξερεις απο πριν αν το πιανεις και μονο τοτε θα σου δεσμευσουν με VLAN κομματι στον Σταθμο Βασης.  Δεν θα πας να κανεις εγκατασταση Κεραιας με καλωδιωση μεσα στο σπιτι σου αν δεν το πιανεις. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Μα θα το ξερεις απο πριν αν το πιανεις και μονο τοτε θα σου δεσμευσουν με VLAN κομματι στον Σταθμο Βασης.  Δεν θα πας να κανεις εγκατασταση Κεραιας με καλωδιωση μεσα στο σπιτι σου αν δεν το πιανεις. 

Από το 13888 μου είπαν ότι επιλέγω πρόγραμμα για το 5G WiFi και αν παρουσιαστεί πρόβλημα με την ταχύτητα, ανοίγει ticket βλάβης.

Δημοσ.

Τότε έτσι θα είναι η διαδικασία όταν δεν κάνει εγκατάσταση κεραίας ο τεχνικός τους. Προφανώς με το που θα δώσεις διεύθυνση εγκατάστασης του router 5G θα βλέπουν κάποια πρώτα δεδομένα. 

Δημοσ.

Πάντως σε όλη την Ελλάδα υπάρχει μετάπτωση ταχύτητας και σήματος της Cosmote. Περίεργο.

Στις 24/3/2025 στις 3:20 ΜΜ, dreaming123 είπε

Περιμένω από φίλο που δουλεύει στις οπτικές ίνες στη κοσμοτε αν ξέρει η να ρωτήσει κάποιον για να ξέρω αν θα κρατήσω κοσμοτε η πάω σε Vodafone.

@dreaming123 έμαθες τίποτα ;

Δημοσ.

Ότι είπε ο φίλος πιο πάνω κάνουν αναβάθμιση κεραιών.

Εγώ περιμένω μέχρι 15 Απριλίου και μετα κάνω διακοπή και θα χρησιμοποιώ τη Vodafone.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dreaming123 είπε

δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο...

Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 2:01 ΠΜ, dreaming123 είπε

Εγώ περιμένω μέχρι 15 Απριλίου και μετα κάνω διακοπή και θα χρησιμοποιώ τη Vodafone.

Πριν πας στη Vodafone, δες ταχύτητα και σήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...