poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 8 hours ago, vagosofron said: Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα με χαμηλή ταχύτητα δικτύου και ακόμη και κακής ποιότητας σήμα. Ισχύει παντού ή μόνο σε συγκεκριμένες πόλεις? για να τρολλαρω λιγο.τωρα εκανα τεστ σε αλλο παροχο 1 1
dandri Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Έχετε δει κάποια καλυτέρευση στο σήμα κινητής της Cosmote ;
vagosofron Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 17 hours ago, dandri said: Έχετε δει κάποια καλυτέρευση στο σήμα κινητής της Cosmote ; Ακόμη τίποτα, τα ίδια... Νομός Φθιώτιδας και Μαγνησίας
dandri Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 7 ώρες πριν, vagosofron είπε Ακόμη τίποτα, τα ίδια... Νομός Φθιώτιδας και Μαγνησίας 6 ώρες πριν, dreaming123 είπε Λαμία και Λάρισα χάλια μαύρα ακόμη. Έχετε κάποια ενημέρωση ;
dreaming123 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Περιμένω από φίλο που δουλεύει στις οπτικές ίνες στη κοσμοτε αν ξέρει η να ρωτήσει κάποιον για να ξέρω αν θα κρατήσω κοσμοτε η πάω σε Vodafone.
dandri Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dreaming123 είπε Περιμένω από φίλο που δουλεύει στις οπτικές ίνες στη κοσμοτε αν ξέρει η να ρωτήσει κάποιον για να ξέρω αν θα κρατήσω κοσμοτε η πάω σε Vodafone. @dreaming123 Πριν κάνεις το βήμα να πας στη Vodafone, να βεβαιωθείς για την καλυψη και την ταχύτητα. Προς ενημέρωση όλων: Γίνεται αναβάθμιση του δικτύου της Cosmote, λόγω της τεχνολογίας Fixed Wireless Access (FWA) 5G WiFi. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από dandri
dreaming123 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Exω και vodafone και πιάνει 5g 350+ απλά στη vodafone δεν έχω απεριόριστα δεδομένα. Το γνωρίζω για το Fixed Wireless Access το θέμα είναι να μην κλειδώσουν τις ταχύτητες για τα συμβόλαια.
dandri Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, dreaming123 είπε Exω και vodafone και πιάνει 5g 350+ απλά στη vodafone δεν έχω απεριόριστα δεδομένα. Το γνωρίζω για το Fixed Wireless Access το θέμα είναι να μην κλειδώσουν τις ταχύτητες για τα συμβόλαια. Τι εννοείς να μην κλειδώσουν τις ταχύτητες για τα συμβόλαια ;
dreaming123 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Το 5g που δίνουν με συμβόλαιο πλέον μην έχουν κλειδωμένες τις ταχύτητες στα συμβόλαια και στα <free> απο κινητό κτλ να έχουν ότι περισσεύει. Δεν γίνεται να απενεργοποιεί η cosmote τη n78 και να ενεργοποιεί η vodafone εκτός αν ήταν τυχαίο που έγιναν την ίδια μέρα.
gkat2829 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στα 200 FWA της COSMOTE θα είναι κλειδωμένο με VLAN προς ενημέρωση για όσους πάρουν το συγκεκριμένο πακέτο 5G WIFI. 1
dandri Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 10 ώρες πριν, gkat2829 είπε Στα 200 FWA της COSMOTE θα είναι κλειδωμένο με VLAN προς ενημέρωση για όσους πάρουν το συγκεκριμένο πακέτο 5G WIFI. Παραπάνω δεν παίζει ;
gkat2829 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Όχι δεν θα παίζει παραπάνω θα είναι κλειδωμένο σε 200αρι. Θα γίνεται έλεγχος από το σύστημα της COSMOTE αν μπορείς να το πάρεις στην περιοχή σου ή αναλόγως από τον τεχνικό που θα έρχεται να σου βάλει την εξωτερική κεραία. Ως γνωστό προς το παρόν δεν έχει τηλεφωνία και δεν μπορείς να το πας σε άλλη περιοχή εκτός του σπιτιού σου.
dandri Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, dreaming123 είπε Exω και vodafone και πιάνει 5g 350+ απλά στη vodafone δεν έχω απεριόριστα δεδομένα. Το γνωρίζω για το Fixed Wireless Access το θέμα είναι να μην κλειδώσουν τις ταχύτητες για τα συμβόλαια. vodafone που πιάνει 5g 350+ εξαρτάται την περιοχή, γιατί η vodafone δεν πιάνει δεν πιάνει σε όλη την Ελλάδα 5G. Γιατί με τη vodafone δεν έχεις απεριόριστα δεδομένα ; Επεξ/σία 25 Μαρτίου από dandri
dreaming123 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μιλάω συγκεκριμένα για μένα στο κέντρο της Λαμίας που μένω . Γιατί δεν έχω συμβόλαιο με απεριόριστα mb στη Vodafone.. 17 ώρες πριν, gkat2829 είπε Στα 200 FWA της COSMOTE θα είναι κλειδωμένο με VLAN προς ενημέρωση για όσους πάρουν το συγκεκριμένο πακέτο 5G WIFI. Οπότε κατι τέτοιο θα κάνουν με τις αναβαθμίσεις στις κεραίες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα