Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, SeaLion said:

Εγώ λέω πως δεν έχει καμία σχέση.
Κάποιοι έχουν σοβαρό θέμα βέβαια.

Μάλιστα... Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος που δεν τον απασχολούν άμεσα αυτά τα θέματα μπαίνει σε αυτή την διαδικασία σκέψης. Μάλλον έχουμε το κλασικό "δεν το καταλαβαίνω άρα είναι μάλλον κακό" - low effort κάπως...

Φαντάσου πως θα με κοιτούσαν οι συνομιλητές μου αν σε κάθε κουβέντα εγώ είχα να πω κάτι αντιπαραθέτοντας εικόνες από σαδομαζοχιστικά σκηνικά ως τάχα μου ενδεικτικό μιας γενικότερης κατάστασης.

Α πρεπει να με απασχολεί άμεσα για να εκφράσω την γνώμη μου ότι η λογική " Αφού η διαφορετικότητα υπάρχει είναι οκ να μπαίνει σε κάθε ταινία"  Είναι λάθος.. 

Μάλιστα δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε.

Τα άλλα περί BDSM που προσπαθεις να τα γενικεύσεις ( σε κάθε κουβέντα) δεν τα σχολιάζω καν... μιας και το πήρα πίσω γιατί δεν είχα δει περί τίνος πρόκειται και ήταν λανθασμένη αναφορά.

Επεξ/σία από ZahosDoganos
  • Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Α πρεπει να με απασχολεί άμεσα για να εκφράσω την γνώμη μου ότι η λογική " Αφού η διαφορετικότητα υπάρχει είναι οκ να μπαίνει σε κάθε ταινία"  Είναι λάθος.. 

Το θέμα είναι γιατί να υπάρχει αντίδραση σε κάτι τέτοιο…

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αντιδρά στην επιλογή ενός μαύρου ηθοποιού για τον ρόλο του Bond και δεν βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο…

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Τι να συνεχίσουμε... εδώ την "διαφορετικότητα" την εξαντλείς στα νύχια και την θηλυπρέπεια...

Ακόμα ψάχνω ποιος έβγαλε την βρώμα πως ο Μποντ θα... το γυρίσει 😂 

Δημοσ.
2 minutes ago, AtiX said:

Το θέμα είναι γιατί να υπάρχει αντίδραση σε κάτι τέτοιο…

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αντιδρά στην επιλογή ενός μαύρου ηθοποιού για τον ρόλο του Bond και δεν βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο…

Ενός μαύρου ηθοποιού κανένας, εμένα θα μου άρεσε να δω κιόλας γιατί υπάρχουν πολλοί μαύροι που μου αρέσουν.

Αλλά άμα μου κάνεις τον χαρακτήρα gay με πειράζει όχι γιατί έχω κάτι με τους gay

Αλλά γιατί μου αρέσει ο James bond όπως είναι έτσι γυναικας κλπ και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις..

Κάνε μια άλλη ταινία και βάλε έναν πρωταγωνιστή που είναι gay ( δεν εννοώ στην κανονική του ζωή ) γράψε τον σωστά και περνά μας και μυνήματα για αυτο. Είμαι υπέρ 

Δεν είπα ότι θα γίνει με τώρα με τον Μποντ απλά η λογική του να το κάνω έτσι για να το κάνω μου φαίνεται τελείως λάθος.

Αν έχεις σκοπό να περάσεις μυνήματα για την gay κοινότητα είναι λάθος τρόπος και ίσως φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα. 

2 minutes ago, SeaLion said:

Τι να συνεχίσουμε... εδώ την "διαφορετικότητα" την εξαντλείς στα νύχια και την θηλυπρέπεια...

Ακόμα ψάχνω ποιος έβγαλε την βρώμα πως ο Μποντ θα... το γυρίσει 😂 

700 φορές είπα ότι έφερα παράδειγμα τον Μποντ για το σχόλιο ενός παιδιού για την λογική του και εσύ εκεί ο μποντ τα το γυρίσει.. καλή σου μέρα φίλε 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Ενός μαύρου ηθοποιού κανένας, εμένα θα μου άρεσε να δω κιόλας γιατί υπάρχουν πολλοί μαύροι που μου αρέσουν.

Αλλά άμα μου κάνεις τον χαρακτήρα gay με πειράζει όχι γιατί έχω κάτι με τους gay

Αλλά γιατί μου αρέσει ο James bond όπως είναι έτσι γυναικας κλπ και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις..

Κάνε μια άλλη ταινία και βάλε έναν πρωταγωνιστή που είναι gay ( δεν εννοώ στην κανονική του ζωή ) γράψε τον σωστά και περνά μας και μυνήματα για αυτο. Είμαι υπέρ 

Δεν είπα ότι θα γίνει με τώρα με τον Μποντ απλά η λογική του να το κάνω έτσι για να το κάνω μου φαίνεται τελείως λάθος.

Αν έχεις σκοπό να περάσεις μυνήματα για την gay κοινότητα είναι λάθος τρόπος και ίσως φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα. 

Καταλαβαίνεις ότι αν βγάλεις από την συζήτηση το gay κομμάτι, δεν υπάρχει λόγος για να αντιδράς εσύ και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Yπάρχει τέτοια ταινία βασισμένη πάνω στον James Bond. Ο πρωταγωνιστής είναι gay λέγεται Jayson Bend και είναι ο πράκτορας 009

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

700 φορές είπα ότι έφερα παράδειγμα τον Μποντ για το σχόλιο ενός παιδιού για την λογική του και εσύ εκεί ο μποντ τα το γυρίσει.. καλή σου μέρα φίλε 

H διαφορετικότητα είναι παντού πάντως, μπορεί κάποιες φορές συγκεκαλυμμένη καθώς η κυρίαρχη ρητορική την πνίγει.

Τέλος πάντων, θα μείνω με το αναπάντητο μυστήριο εκείνου του χαρακτήρα που μεταλλάχθηκε σε κάτι... diverse και γέννησε αυτού του τύπου την επιχειρηματολογία. 

Καλή σου μέρα και σένα!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, michael92 είπε

Θες να μας πεις ότι τα παρακάτω είναι το ίδιο πράγμα;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αριστερά: Ανδρική μπότα ιππικού εποχής εμφύλιου πολέμου των ΗΠΑ

Δεξιά: Γυναικεία γοβάκια prada

:rolleyes:

Ωραια η μποτα για το ιππικο αλλα δεν ηταν μονο αυτη η μποτα. Χωρια που ειναι για πολυ συγκεκριμενη δραστηριοτητα.
Φορουσαν και γοβακια μυτερα, και διαφορα σχεδια χαμηλα τακουνια που μοιαζουν παρα πολυ με το συγχρονο prada που εδειξες στη φωτο. Κανε μια μικρη ερευνα να δεις τι πολλα και διαφορετικα τακουνια φορουσαν. Υπαρχουν απειρες φωτογραφιες απο μουσεια για την ιστορια των τακουνιων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...