SeaLion Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Πραγματικά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, τι σχέση έχει ο James Bond του Fleming με αυτά που έχουμε δει στις ταινίες και γιατί δεν σας ενοχλούν αυτά? Ε καλά, δεν είναι και Οδύσσεια τα βιβλία του Φλέμινγκ!
AlexandrosGnL Δημοσ. Παρασκευή στις 04:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:22 μμ 18 ώρες πριν, cpc464 είπε "Η εταιρεία, που ήδη κατέχει τα δικαιώματα διανομής και των 27 ταινιών του Bond, σχεδιάζει να επεκτείνει το σύμπαν του χαρακτήρα σε νέες κατευθύνσεις. " Πάει και ο james Bond,τον βλέπω woke να απειλεί τους αντιπάλους του ότι θα τους ξεκατινιάσει στο κανάλι του στο you tube. Την καραμέλα με το «woke» δεν την βαρεθήκατε; Πως ονειρεύεστε μια ταινία μόνο με cis straight λευκούς άνδρες; Γιατί ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος διαφορετικότητα 1
cpc464 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:28 μμ 1 minute ago, AlexandrosGnL said: Την καραμέλα με το «woke» δεν την βαρεθήκατε; Πως ονειρεύεστε μια ταινία μόνο με cis straight λευκούς άνδρες; Γιατί ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος διαφορετικότητα Δεν έχει σχέση με την διαφορετικότητα το σχόλιο μου,περισσότερο με την εμμονή των κινηματογραφικών εταιριών στο να αλλάξουν τον χαρακτήρα του Ίαν Στερλίνγκ. 1
michael92 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα εννοείται, αν δεν είναι πρώτης γραμμής ανησυχία αν σε μια ταινία, ένας μαύρος ή gay ηθοποιός παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που τόσο καιρό τον έπαιζε ένας λευκός str8, ποια θα ήταν? Αν δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί πρέπει να αλλάξει;
AtiX Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, michael92 είπε Αν δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί πρέπει να αλλάξει; Δεν ξέρω, ρώτα τους υπεύθυνους που από καστανό τον κάνανε μελαχρινό, μετά κάστανο και στο τέλος ξανθό…ίσως και εκεί να υπήρχε κάποια κρυφή ατζέντα… Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:09 μμ από AtiX 1
SeaLion Δημοσ. Παρασκευή στις 06:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:00 μμ 1 ώρα πριν, michael92 είπε Αν δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί πρέπει να αλλάξει; Ποιός λέει πως πρέπει δηλαδή; Οι ατζεντιάρηδες βάλθηκαν να αλλάξουν ένα παλιό franchise? Δεν υπάρχει ήδη content για αυτό το κοινό θεωρείς; Meanwhile o Craig κάνει queer ρόλους.
ZahosDoganos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 μμ 1 hour ago, AlexandrosGnL said: Την καραμέλα με το «woke» δεν την βαρεθήκατε; Πως ονειρεύεστε μια ταινία μόνο με cis straight λευκούς άνδρες; Γιατί ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος διαφορετικότητα Δεν έχει να κάνει γενικά με τις ταινίες.. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η ταινία έχει gay πρωταγωνιστή η λεσβία η strong female character η οτιδήποτε. Το πρόβλημα είναι οτι πας σε μια συγκεκριμένη ταινία να το αλλάξεις. Κανε μια καινούργια ιστορία με ένα άλλο background του πρωταγωνιστή. Κάτι πρωτότυπο. Έχουμε συνηθίσει τον James bond ως έναν straight άντρα ( λευκός η μαύρος δεν έχει σημασία για μένα) που μπλέκει σε περιπέτειες , δέρνει και είναι γυναίκας.. Ε εγώ δεν γουστάρω να δω κάτι άλλο στη θέση του , θα με χαλάσει. Επειδή η διαφορετικότητα είνα γύρω μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι σε κάθε ταινία. Δεν είναι παντού σε όλες τις περιπτώσεις της ζωής Επειδή υπάρχουν άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι και κάνουν μάζωξη στο Βερολίνο και γαβγιζουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και έναν πράκτορα της MI6 έτσι επειδή υπάρχει η διαφορετικότητα γενικά στη ζωή.. Η να τον κάνεις θηλυπρεπή που βάφει νύχια και τακούνια χωρίς μυϊκή μάζα.. Θα φάε ντομάτες άμα κάνεις τέτοια. Γιατί απλά δεν ταιριάζει όχι γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι κατώτεροι από μας. Καλά αυτοί που γαβγίζουν θέλουν ψυχίατρο βέβαια. κάνε λοιπόν άλλη ταινία και γράψε έναν ωραίο χαρακτήρα με διαφορετικότητα. Όπως θα με χαλούσε να δω λευκό πρωταγωνιστή στο blade. Μου αρέσει η περσόνα που έχουν φτιάξει με τον μαύρο ηθοποιό. Το ίδιο και στα Terminator με την Sarah Conor.. Φοβερος χαρακτήρας. 6 1
Nabuko Δημοσ. Παρασκευή στις 06:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:43 μμ Ο Ian Flemming είχε μια ξεκάθαρη εικόνα του πως μοιάζει ο Bond. Όταν έγραφε το βιβλίο είχε στο μυαλό του την εικόνα του Hoagy Carmichael. 4
corr8 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ 38 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Η να τον κάνεις θηλυπρεπή που βάφει νύχια και τακούνια χωρίς μυϊκή μάζα.. Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στην πραγματικοτητα τα τακουνια ειχαν δημιουργηθει για τους αντρες. Δεν ηταν γυναικειο χαρακτηριστικο. Ακομη και το βαψιμο (προσωπου) και περουκες(γελοιες περουκες) και αυτο για αντρες. Ηταν χαρακτηριστικα ντεμεκ και καλα κοινωνικου high status και πλουτου. Πραγματα που βεβαια σημερα τα βλεπουμε διαφορετικα (και οντως η μοδα τις παλιες εποχες ηταν το λιγοτερο αστεια) αλλα εχουμε φτασει στο σημερα θελουμε δεν θελουμε. 😅
SeaLion Δημοσ. χθες στις 03:27 πμ Δημοσ. χθες στις 03:27 πμ 8 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Επειδή υπάρχουν άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι και κάνουν μάζωξη στο Βερολίνο και γαβγιζουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και έναν πράκτορα της MI6 έτσι επειδή υπάρχει η διαφορετικότητα γενικά στη ζωή.. Η να τον κάνεις θηλυπρεπή που βάφει νύχια και τακούνια χωρίς μυϊκή μάζα.. Δυο απορίες σχετικά με το ποστ σου. Ποιός δημοφιλής χαρακτήρας έχει υποστεί τέτοιου τύπου μετάλλαξη; Το κάνεις να ακούγεται σαν τακτικό φαινόμενο. Συνέβη με κάποιον χαρακτήρα αγαπημένο σου; Το σεξουαλικό φετίχ αυτό, με το role playing σκύλων, γιατί εμφανίζεται ως τάχα μου επιχείρημα σε οποιαδήποτε συζήτηση περί diversity? Το θεωρείς τόσο κοινό; Δεν βρίσκεις μειωτική την αναγωγή κάθε διαφορετικής έκφρασης σε κάτι τόσο συγκεκριμένο που είναι υποκουλτούρα της υποκουλτούρας; Και bonus απορία... γιατί παίρνει τέτοια τροπή η συζήτηση; Πότε συζητήθηκε να φτιάξει νύχι ο James Bond? 1
aypnia Δημοσ. χθες στις 05:33 πμ Δημοσ. χθες στις 05:33 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αν κάνει ότι έκανε στον άρχοντα των δαχτυλιδιών που πέταξε ένα δισεκατομμύριο για την wokeιά του αιώνα καλά θα πάει κι αυτό. Ανακοινώθηκε και πόσα πήραν οι Broccoli και Wilson για να αποσυρθούν.. Μάντεψε.... μάντεψε... κι αυτοί πήραν 1 δισεκατομμύριο δολάρια... Έχει χρήμα να ρέει η Amazon αλλά μοιράζει τα δις αβέρτα 🤣 Amazon MGM Studios Shelled Out An Extra $1 Billion-Plus To Take Control Of James Bond https://deadline.com/2025/02/james-bond-amazon-mgm-studios-deal-1236296104/ Στις 21/2/2025 στις 1:48 ΠΜ, Dennis077 είπε Άλλο ένα θρυλικό franchise κινδυνεύει να καταστραφεί και να απαξιωθεί. Η απόκτηση ταινιών από συνδρομητικές ιντερνετικές υπηρεσίες δεν είχαν καθόλου καλά αποτελέσματα έως τώρα. Τα ιντερνετικά συνδρομητικά κανάλια ενδιαφέρονται για την ποσότητα και λιγότερο για την ποιότητα και όταν διαβάζω για ανάπτυξη ενός σύμπαντος τα αποτελέσματα δε θα είναι καλά. Το ξεχειλωμα των ταινιών έχει καταντήσει μάστιγα και κάνει κακό παρά καλό. Δεν μπορούν όλες οι ταινίες να γίνουν σειρές γιατί δεν δημιουργήθηκαν για αυτό με αποτέλεσμα να πάσχουν στο story τους. Δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί η Amazon έχει άλλα σχέδια που ξεπερνούν τις συνδρομητικές ιντερνετικές υπηρεσίες, το Prime δηλαδή. Έχει βαλθεί να γίνει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό studio του Hollywood τα επόμενα χρόνια. Η MGM μετά από 20 χρόνια έγινε τον Οκτώβριο ξανά μέλος της MPA και το μενού τους για κινηματογραφικές κυκλοφορίες το 2025 είναι γεμάτο. Amazon MGM Studios Exploring International Theatrical Distribution Arm https://deadline.com/2025/02/amazon-mgm-studios-international-distribution-1236281739/ Επεξ/σία χθες στις 05:48 πμ από aypnia
michael92 Δημοσ. χθες στις 07:24 πμ Δημοσ. χθες στις 07:24 πμ 13 ώρες πριν, SeaLion είπε Meanwhile o Craig κάνει queer ρόλους. Και gay έχουν παίξει straight ρόλους. Τι σχέση έχει το υποκριτικό κομμάτι με το φύλο, την εθνικότητα κλπ; 12 ώρες πριν, corr8 είπε Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στην πραγματικοτητα τα τακουνια ειχαν δημιουργηθει για τους αντρες. Δεν ηταν γυναικειο χαρακτηριστικο. Ακομη και το βαψιμο (προσωπου) και περουκες(γελοιες περουκες) και αυτο για αντρες. Ηταν χαρακτηριστικα ντεμεκ και καλα κοινωνικου high status και πλουτου. Πραγματα που βεβαια σημερα τα βλεπουμε διαφορετικα (και οντως η μοδα τις παλιες εποχες ηταν το λιγοτερο αστεια) αλλα εχουμε φτασει στο σημερα θελουμε δεν θελουμε. 😅 Θες να μας πεις ότι τα παρακάτω είναι το ίδιο πράγμα; Spoiler Αριστερά: Ανδρική μπότα ιππικού εποχής εμφύλιου πολέμου των ΗΠΑ Δεξιά: Γυναικεία γοβάκια prada
Diavolos666 Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 5 hours ago, aypnia said: Ανακοινώθηκε και πόσα πήραν οι Broccoli και Wilson για να αποσυρθούν.. Μάντεψε.... μάντεψε... κι αυτοί πήραν 1 δισεκατομμύριο δολάρια... Έχει χρήμα να ρέει η Amazon αλλά μοιράζει τα δις αβέρτα 🤣 Amazon MGM Studios Shelled Out An Extra $1 Billion-Plus To Take Control Of James Bond https://deadline.com/2025/02/james-bond-amazon-mgm-studios-deal-1236296104/ Δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί η Amazon έχει άλλα σχέδια που ξεπερνούν τις συνδρομητικές ιντερνετικές υπηρεσίες, το Prime δηλαδή. Έχει βαλθεί να γίνει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό studio του Hollywood τα επόμενα χρόνια. Η MGM μετά από 20 χρόνια έγινε τον Οκτώβριο ξανά μέλος της MPA και το μενού τους για κινηματογραφικές κυκλοφορίες το 2025 είναι γεμάτο. Amazon MGM Studios Exploring International Theatrical Distribution Arm https://deadline.com/2025/02/amazon-mgm-studios-international-distribution-1236281739/ 1 δις μόνο για να πάρει τα πλήρη δικαιώματα από ότι βλέπω, να δούμε πόσα θα σκάσει για να κάνει την ταινία. Για να γίνουν το "μεγαλύτερο" κινηματογραφικό στούντιο πρέπει να κάνουν και καλές ταινίες. Μέχρι τώρα απλά μοιράζει τα δις σας στραγάλια.
ZahosDoganos Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ 7 hours ago, SeaLion said: Δυο απορίες σχετικά με το ποστ σου. Ποιός δημοφιλής χαρακτήρας έχει υποστεί τέτοιου τύπου μετάλλαξη; Το κάνεις να ακούγεται σαν τακτικό φαινόμενο. Συνέβη με κάποιον χαρακτήρα αγαπημένο σου; Το σεξουαλικό φετίχ αυτό, με το role playing σκύλων, γιατί εμφανίζεται ως τάχα μου επιχείρημα σε οποιαδήποτε συζήτηση περί diversity? Το θεωρείς τόσο κοινό; Δεν βρίσκεις μειωτική την αναγωγή κάθε διαφορετικής έκφρασης σε κάτι τόσο συγκεκριμένο που είναι υποκουλτούρα της υποκουλτούρας; Και bonus απορία... γιατί παίρνει τέτοια τροπή η συζήτηση; Πότε συζητήθηκε να φτιάξει νύχι ο James Bond? προφανώς και υπερβάλλω απλά για να απαντήσω παιδί περί διαφορετικότητας που υπάρχει γύρω μας.. Ναι υπάρχει σε πολλές μορφές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνει παντού γιατί δεν είναι και παντού. Δεν είπα ότι θα μπει και εδώ και κάψτε τους.. αλλά το τραβάω από τα μαλλια για να πω ότι ένα franchise ασ το όπως ειναι μη το πειράζεις άμα το έχει αγαπήσει ο κόσμος επειδή γύρω μας υπάρχει διαφορετικά. Σε αυτη τη λογική απάντησα, όχι στο αν συμβαίνει.. Δεν τους ανέφερα για να τους εξισωσω. Αν είναι φετίχ σεξουαλικό πάω πάσο το παιρνω πίσω. Εγώ είχα δει κάτι τύπους απλά να λένε είμαι σκύλος, δεν το έψαξα και πολύ και το αναφερα πάλι λόγο της υπερβολής. 1
SeaLion Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 ώρες πριν, michael92 είπε Τι σχέση έχει το υποκριτικό κομμάτι με το φύλο, την εθνικότητα κλπ; Εγώ λέω πως δεν έχει καμία σχέση. Κάποιοι έχουν σοβαρό θέμα βέβαια. 1 ώρα πριν, ZahosDoganos είπε προφανώς και υπερβάλλω απλά για να απαντήσω παιδί περί διαφορετικότητας που υπάρχει γύρω μας.. Ναι υπάρχει σε πολλές μορφές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνει παντού γιατί δεν είναι και παντού. Δεν είπα ότι θα μπει και εδώ και κάψτε τους.. αλλά το τραβάω από τα μαλλια για να πω ότι ένα franchise ασ το όπως ειναι μη το πειράζεις άμα το έχει αγαπήσει ο κόσμος επειδή γύρω μας υπάρχει διαφορετικά. Σε αυτη τη λογική απάντησα, όχι στο αν συμβαίνει.. Δεν τους ανέφερα για να τους εξισωσω. Αν είναι φετίχ σεξουαλικό πάω πάσο το παιρνω πίσω. Εγώ είχα δει κάτι τύπους απλά να λένε είμαι σκύλος, δεν το έψαξα και πολύ και το αναφερα πάλι λόγο της υπερβολής. Μάλιστα... Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος που δεν τον απασχολούν άμεσα αυτά τα θέματα μπαίνει σε αυτή την διαδικασία σκέψης. Μάλλον έχουμε το κλασικό "δεν το καταλαβαίνω άρα είναι μάλλον κακό" - low effort κάπως... Φαντάσου πως θα με κοιτούσαν οι συνομιλητές μου αν σε κάθε κουβέντα εγώ είχα να πω κάτι αντιπαραθέτοντας εικόνες από σαδομαζοχιστικά σκηνικά ως τάχα μου ενδεικτικό μιας γενικότερης κατάστασης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα