Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Rockstar Games ετοιμάζεται να ενσωματώσει περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από χρήστες στο επερχόμενο GTA VI, σύμφωνα με νέα αναφορά του Digiday.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η Rockstar Games σχεδιάζει να δώσει μεγάλη έμφαση στο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες (user-generated content) στο επερχόμενο Grand Theft Auto VI, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δημιουργούς περιεχομένου από το Fortnite, το Roblox και το GTA, με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών μέσα στο παιχνίδι. Το GTA VI αναμένεται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών από την τελευταία έκδοση του Grand Theft Auto το 2013.

Η στρατηγική αυτή της Rockstar δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το ενδιαφέρον για το GTA V και το GTA Online παραμένει ζωντανό εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία, κυρίως χάρη σε modifications όπως το FiveM, που επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν και να συμμετέχουν σε δικούς τους multiplayer servers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rockstar είχε αρχικά απαγορεύσει σε ορισμένους δημιουργούς του FiveM το 2015, υποστηρίζοντας ότι το mod τους αποτελούσε "μη εξουσιοδοτημένη εναλλακτική multiplayer υπηρεσία που περιέχει κώδικα σχεδιασμένο για τη διευκόλυνση της πειρατείας". Ωστόσο, καθώς η δημοτικότητα των παιχνιδιών ρόλων και παρόμοιων τροποποιήσεων αυξήθηκε, η εταιρεία άλλαξε στάση.

Το 2023, η Rockstar προχώρησε στην εξαγορά της Cfx.re, της ομάδας που ανέπτυξε το FiveM, επιβεβαιώνοντας τη στροφή της προς το user-generated content. Η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται με την επιτυχία άλλων δημοφιλών παιχνιδιών όπως το Fortnite, το Roblox και το Minecraft, τα οποία παραμένουν στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, χάρη στο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MariosX είπε

Είμαι ο μοναδικός που αισθάνεται πως θα καταστραφούν και τα Grand Theft Auto λόγω υπερκατανάλωσης;

Πως? Digital content ειναι, δεν ειναι νησι να υποφερει απο υπερτουρισμο.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MariosX είπε

Είμαι ο μοναδικός που αισθάνεται πως θα καταστραφούν και τα Grand Theft Auto λόγω υπερκατανάλωσης;

Τα GTA θα έχουν το Story Mode και το online Multiplayer που θα είναι ένας αχταρμάς με custom content πιτσιρικάδων που θα το αρμέξουν τα επόμενα 10 χρόνια μέχρι να βγάλουν το GTA 7 και φτου και από την αρχή. Προσωπικά για εμένα τα καλύτερά GTA παραμένουν αυτά της τριλογίας. Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει το 6

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Τα GTA θα έχουν το Story Mode και το online Multiplayer που θα είναι ένας αχταρμάς με custom content πιτσιρικάδων που θα το αρμέξουν τα επόμενα 10 χρόνια μέχρι να βγάλουν το GTA 7 και φτου και από την αρχή. Προσωπικά για εμένα τα καλύτερά GTA παραμένουν αυτά της τριλογίας. Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει το 6

Gta όταν ούτε δεν ήξεραν το παιχνίδι(κάπου πρέπει να έχω και το cd) μακράν το καλύτερο 

• Haha 3
Δημοσ.

Εγώ πάλι καλό το βλέπω αλλά θα ήθελα επιλογή να μπορώ να παίξω και το vanilla παιχνίδι ή κάποιο τρόπο όπως πχ έχει το Rome II ή το Crusader Kings III όταν παίζεις MP θα πρέπει να ταιριάζει το build/hash number και έτσι μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος έχει mods ή παίζει stock.

Αλλά αυτό που πρέπει να αλλάξει αλλιώς το ΜΡ θα είναι dead on arrival είναι το peer to peer. ΌΛΑ τα hacks στο GTA V είναι από την μ@κακ1α το p2p

Δημοσ.
11 hours ago, Ntinaras said:

Πως? Digital content ειναι, δεν ειναι νησι να υποφερει απο υπερτουρισμο.

Υποφέρει απο υπερ γελοιότητα . Και το καρκίνο του Online 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, MariosX είπε

Όχι, το προφανές σκέφτηκες. Και όποιος λέει "τι λες ρε" απλά είναι μικρός και δεν έχει ζήσει Νοκια κλπ.

Άλλωστε ζούμε σε μια γενιά που δεν πολύ παίζουν παιχνίδια και ασχολούνται με το τικτοκ. Είναι προφανές λοιπόν ότι σε καμιά 10ετία το GTA θα είναι απλά ένα καλό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω.

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.
2 hours ago, atypicalcoder said:

. Είναι προφανές λοιπόν ότι σε καμιά 10ετία το GTA θα είναι απλά ένα καλό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω.

Γιατί, τί παραπάνω ήταν;  Ένα καλό παιχνίδι με το δικό του κοινό - δεν παίζαν/ παίζουν όλοι GTA.

Δημοσ.

Το μόνο που ζητάμε από την Rockstar είναι επιτέλους να ακούσει τους παίχτες και να βάλει επίσημα και το RP στο online.

Δημοσ.
11 hours ago, nikos1315 said:

Καλά ας βγει πρώτα . Να δούμε τι specs χρειάζεται το game για να τρέξει , τι bugs θα έχει και μετά βλέπουμε . 

Το specs να χρειάζεται αφού δεν θα βγει σε pc 😔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...